با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو . در خدمت شما هستیم با تحلیل طلای جهانی شماره ۲۰ که درخواست زیادی برای تحلیل آن دریافت کرده بودیم چرا که می تواند نقش مهمی در تصمیم گیری های اقتصادی ایفا کند. این تحلیل در دو تایم فریم هفتگی و روزانه انجام شده است تا دقت تحلیل افزایش یابد و بتوانیم به نحو بهتری از آن استفاده کنیم. اما قبل از ارائه تحلیل جدید طلای جهانی یا انس اجازه دهید نتیجه تحلیل قبل این چارت را بررسی کنیم و بعد به ارائه تحلیل جدید بپردازیم. با ما همراه باشید.
نتیجه تحلیل طلای جهانی شماره ۱۹ :
تحلیل قبلی انس را می توانید در پایین همین نوشته در بخش مطالب مرتبط بیابید. چنانچه از این تحلیل پیداست در قیمت 1275 دلار انتظار داشتیم که انس حداقل تا قیمت 1158 افت کند که اگر در حال حاضر به چارت بنگرید مشخص است که قیمت تا 1160 دلار افت کرده و می توان گفت که با تلرانس بسیار کمی تارگت نزولی تحلیل تاچ شده است. پس از آن انتظار صعود قیمت تا 1400 دلار را داشتیم که این اتفاق نیز رخ داد و قیمت تا این محدوده بالا آمد و از این محدوده نیز عبور کرد. مجموع این دو حرکت نزولی و صعودی 3550 پیپ سود ایجاد کرد که طبق تحلیل بود اما عبور قیمت از 1400 دلار باعث تغییر احتمالات و بهتر روشن شدن وضعیت این چارت شده است که تحلیل جدید آن در این پست تقدیم حضورتان می شود.
شرح تحلیل طلای جهانی شماره ۲۰ :
چیزی که با پیشروی امواج نمایان شده است این است که طبق تصویر تحلیل طلای جهانی شماره ۲۰ قیمت طلای جهانی درون یک الگوی فلت بزرگ قرار دارد که آن را با لیبل های ABC قرمز رنگ بزرگ درون دایره مشخص کرده ایم و موج A این فلت بزرگ با کمی اغماض یک الگوی زیگزاگ می باشد و همچنین موج B آن را بایستی یکی از ساختارهای مثلثی در نظر گرفت چرا که در دو شاخه اول از موج B که با لیبل های (A) و (B) آبی رنگ مشخص شده اند دو الگوی کارکشنی را مشاهده می کنید که انتهای شاخه دوم که یک مثلث انقباضی افقی می باشد نتوانسته به حداقل 62 درصد رتریس شاخه اول برسد بنابراین در چنین وضعیتی احتمال فلت شدن یا زیگزاگ شدن ساختار درجه بالاتر کاملاً خط می خورد و باید به سراغ الگوهای پیچیده تر مانند مثلث ها برویم.
با توجه به نوع تناوبی که در این محدوده رخ داده است و همچنین مثلث انقباضی بودن شاخه دوم بهترین حالتی که می توانیم برای کل موج B تصور کنیم یک مثلث خنثی با شیب ملایم است که اجازه می دهد قیمت در موج (C) پس از شکستن مقاومت هایی مهم به خوبی رشد کند و تا حوالی سقف ماژور این چارت یعنی حوالی 1803 دلار رشد کند اما پس از آن با افت قیمت مناسب همپوشانی مناسب برای ایجاد یک الگوی مثلثی را ایجاد کند و موج D خود را شکل دهد. این موج D می تواند تا حدود 1258 دلار افت کند تا همپوشانی مثلث به درستی شکل بگیرد و پس از آن نیز احتمالاً شاهد شکل گیری موج (E) از مثلث خنثی خواهیم بود تا موج B بزرگ خاتمه یابد و راهی موج C بزرگ شویم و افت قیمت تا حوالی 900 دلار را نظاره گر باشیم.
چشم انداز پیش رو :
برای این که چشم انداز درستی از شرایط پیش روی این چارت بدست آوریم طبق تصویر دوم از تحلیل طلای جهانی شماره ۲۰ رفتار قیمت را در تایم فریم روزانه نیز بررسی کرده ایم که در واقع همان ساختار چارت هفتگی طلا را با جزییات بیشتری یا به عبارتی با موج شماری یک درجه پایین تر مشاهده می کنید. این امواج درجه پایین تر با کانال بندی و لیبل های قرمز رنگ در تصویر تحلیل طلای جهانی شماره ۲۰ تایم فریم روزانه مشخص شده است.
چنانچه از این ریز موجها پیداست طلا در حرکتی که با موج A سبز رنگ درون شاخه (C) مشخص شده است یک ساختار تند و تیز و خشن را به نمایش گذاشته است که یک الگوی ترکیبی دوگانه با ساختار ایزومتریک + مثلث انبساطی می باشد. چنین ساختاری قطعاً اجازه نخواهد داد که حرکت پر قدرتی در جهت مخالفش شکل بگیرد از این رو موج B سبز رنگ را یک اصلاح کند و فرسایشی متصور هستیم که می تواند به صورت نرمال در محدوده ی 1469 تا 1429 به اتمام برسد و همچنین در صورت پیشروی بیشتر حد نهایی آن 1398 دلار خواهد بود که این حدها با ابزار فیبوناچی درون تصویر تحلیل طلای جهانی شماره ۲۰ تایم فریم روزانه مشخص شده است. در این حدود می توان با حد ضرر مشخص شده یعنی 1390 دلار به دنبال پوزیشن خرید بود. همچنین وضعیت موج A و شرایطی که برای موج B انتظار داریم نشان می دهد که ساختار درجه بالاتر یعنی شاخه (C) آبی رنگ به احتمال قوی یک مثلث خواهد بود.
نکته ای که در اینجا قابل ذکر است این موضوع است که ممکن است موج A سبز رنگ هنوز به اتمام نرسیده باشد و ترکیبی دوگانه به سه گانه تبدیل شود اما برای پوشش چنین وضعیتی یک باکس در تصویر رسم کرده ایم که در صورت سه گانه شدن ترکیب شاخه A بدانید که به احتمال قوی قیمت نخواهد توانست بالاتر از سقف باکس یعنی 1575 دلار حرکت کند و پس از آن باید راهی موج B سبز رنگ شویم.
اما با توجه به این که طلا ناحیه مقاومتی 1375 تا 1420 دلار را به تازگی شکسته است انتظار داریم که قیمت طبق تحلیل طلای جهانی شماره ۲۰ پس از پایان دادن به موج B سبز رنگ تا مقاومت مهم بعدی که حوالی سقف ماژور می باشد حرکت کند. این مقاومت در حدود 1672 دلار تا 1803 دلار واقع شده است که در تصویر تحلیل هفتگی با ابزار فیبوناچی مشخص شده است. با این حرکت موج C از (C) ساخته خواهد شد و پس از آن با توجه به این که موج D از مثلث باید با موج B همپوشانی داشته باشد انتظار افت قیمت تا محدوده موج B سبز رنگ را داریم که در این صورت بهترین مثلثی که می توان برای شاخه (C) آبی رنگ در نظر گرفت یک مثلث خنثی کانتر می باشد که با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ در تصویر تحلیل طلای جهانی شماره ۲۰ مشخص شده است.
در این مثلث موج E باید کوتاهتر از موج C باشد در نتیجه انتظار داریم که روند صعودی طلا پس از شکل دهی موج D سبز رنگ دچار ضعف شود و نتواند سقف جدیدی را توسط موج E سبز رنگ ثبت کند تا شرایط در ادامه برای ریزش فراهم شود و وارد موج (D) آبی رنگ از مثلث خنثی بزرگی شویم که موج B از فلت بزرگ را شکل خواهد داد. در این خصوص این امواج و حد و حدود دقیق تر آن بهتر است که در تحلیل بعدی صحبت کنیم که امواج نیز پیشروی بیشتری کرده باشند و بتوانیم براوردهای بهتری از چارت نیز داشته باشیم. در حال حاضر به صورت ضمنی مثلث خنثیِ موج B بزرگ را رسم کرده ایم تا گویای تقریبی از چیزی باشد که با اطلاعات فعلی به آن رسیده ایم.
چیزی که برای ترید هم اکنون از این تحلیل پیداست این است که در محدوده ای که برای موج B سبز رنگ در تایم فریم روزانه از تحلیل طلای جهانی شماره ۲۰ مشخص کرده ایم می توان با حد ضرر 1390 دلار اقدام به پوزیشن خرید کرد تا هدف 1672 الی 1800 دلار که می تواند سود قابل توجهی را ایجاد کند. پس از آن باید به دنبال فراهم شدن شرایط برای پوزیشن فروش بود. حد ضرر مطرح شده و حد سود مشخص شده نشان دهنده ریوارد به ریسک بسیاری خوبی می باشد که می تواند ترید بر اساس تحلیل طلای جهانی شماره ۲۰ را توجیه پذیر کند.
امیدواریم این تحلیل مورد توجه و استفاده همراهان گرامی قرار گیرد.