با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل ذوب شماره ۱۳ که به نظر می رسد در شرف ایجاد موقعیت معاملاتی دیگری می باشد. قبل از ارائه تحلیل جدید ذوب نیز بررسی کوتاهی بر تحلیل قبل این سهم خواهیم داشت. با ما همراه باشید.
نتیجه تحلیل قبل ذوب :
به طور خلاصه در تحلیل شماره ۱۲ سهم ذوب انتظار داشتیم که این سهم طبق موج شماری انجام شده به سبک نئوویو از قیمت 180 تومان شروع به رشد کند و به هدف 840 تومانی دست پیدا کند که اگر به تصویر تحلیل ذوب شماره ۱۳ که در همین پست موجود است دقت کنید مشخص است که این سهم دقیقاً از همین قیمت فاز صعودی را در پیش گرفت و نه تنها به هدف مد نظر دست پیدا کرد بلکه از آن نیز فراتر رفت و تا حدود 1200 تومان نیز به حرکت خود ادامه داد و سودی در حدود 570 درصد را ایجاد کرد. پس از آن سهم وارد یک فاز نزولی قوی شد که در ادامه به بررسی آن و ساختار کلی چارت می پردازیم.
شرح تحلیل ذوب شماره ۱۳ :
با توجه به این که در روند صعودی بلند مدت چارت ذوب تا کنون ۴ موج شکل گرفته که هیچ کدام از این امواج خاصیت یک الگوی 5 موجی شتابدار را دارا نیستند و در واقع تمام آنها امواج کارکتیو می باشند و از طرفی چون تا کنون موج چهارم موفق نشده با موج دوم همپوشانی ایجاد کند و با توجه به اصلاح عمیق ایجاد شده بسیار بعید به نظر می رسد که این همپوشانی در آینده نیز ایجاد شود می توان گفت که الگوی بلند مدت سهم یک دیامتریک است که در تصویر تحلیل ذوب شماره ۱۳ با کانال بندی و لیبل های آبی رنگ مشخص شده است. همچنین امواج درونی این الگو نیز با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ شمارش شده اند که در تصویر می توانید آنها را مشاهده نمایید.
چشم انداز پیش رو :
طبق تصویر تحلیل ذوب شماره ۱۳ با توجه به وضعیت امواج به نظر می رسد که موج (D) دیامتریک یک الگوی دیامتریک الماسی خواهد بود. از این رو مسلم است که یک موج نزولی کوچک از این الگو باقی مانده است تا لیبل G به آن نسبت داده شود و پایان دهنده الگو باشد. این موج می تواند به دو سطح فیبوناچی 62 درصد که بسیار نزدیک به هم هستند و قیمت 390 تا 380 را نشان می دهند برسد و یا این که روی سطح حمایت روانی 400 تومان خاتمه پیدا کند که آن هم از دو لول فیبوناچی مشخص شده فاصله چندانی ندارد.
با خاتمه موج (D) به شکل الگوی دیامتریک الماسی انتظار داریم که روند سهم ذوب بار دیگر صعودی شده و موج (E) دیامتریک بزرگتر را شکل دهد که مطابق با تصویر تحلیل ذوب شماره ۱۳ می تواند در حدود 130 روز کاری زمان صرف کند و هدف حدودی آن در حدود قیمت 1680 تا 2500 تومان و به طور میانگین در حدود 2000 تومان خواهد بود. قابل ذکر است که این موج با فراز و نشیب هایی همراه خواهد بود تا هم درجه با دیگر امواج دیامتریک شود. پس از این موج صعودی نیز باید منتظر تشکیل موج (F) دیامتریک شویم تا پس از آن بتوانیم در مورد موج (G) دیامتریک و اهداف آن بررسی های لازم را انجام دهیم و حدود آن را مشخص کنیم.
امیدواریم این تحلیل مفید بوده و مورد استفاده همراهان گرامی قرار گیرد.