با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل پوند دلار شماره ۵ که در امتداد تحلیل قبل از این جفت ارز ساختار موج پنجی که در تحلیل قبل در تایم ماهیانه و هفتگی مشخص کرده بودیم را این بار در تایم فریم روزانه مورد تحلیل قرار داده ایم تا به نمای نزدیک تری از این شاخه دست یابیم و برای ترید مورد استفاده قرار دهیم. با ما همراه باشید.
شرح تحلیل پوند دلار شماره ۵ :
برای استفاده بهتر از این تحلیل لازم است که حتما تحلیل شماره ۴ پوند دلار را مطالعه کنید، سپس به این تحلیل بازگردید چرا که این تحلیل در امتداد تحلیل قبل می باشد. همانطور که در تحلیل شماره ۴ پوند دلار عرض کردیم این چارت درون موج ۵ از یک ساختار ترمینال از یک الگوی زیگزاگ می باشد و با تکمیل این موج می تواند راهی یک صعود بلند مدتی و بسیار مناسب شود. اما قبل از آن لازم است بطور دقیق ساختار موج ۵ را مشخص کنیم تا بتوانیم در انتهای آن وارد معامله خرید شویم که در تحلیل پوند دلار شماره ۵ به همین کار انجام شده است.
طبق تحلیل پوند دلار شماره ۵ موج ۵ الگوی ترمینال بزرگ تا کنون ساختار یک الگوی ترکیبی دوگانه از جنس دیامتریک + ایکس موج کوچک (X) + مثلث خنثی (احتمالا) را به نمایش گذاشته است که جایگاه فعلی ما در این ساختار درون موج D از مثلث خنثی می باشد. بنابراین با خاتمه موج D و E از مثلث خنثی، الگوی انتهایی از این ترکیب دوگانه نیز خاتمه خواهد یافت که منجر به خاتمه موج ۵ از الگوی ترمینال که در تحلیل قبل به آن پرداخته ایم نیز خواهد شد.
این ساختار ترکیبی دوگانه با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ مشخص شده است، همچنین برای هدف یابی دقیق تر ساختار درونی الگوی ایکس موج و همینطور مثلث خنثی را نیز مشخص کرده ایم که می توانید در تصویر آنها را مشاهده کنید. ساختار ایکس موج مثلث خنثی، ساختار موج C از مثلث خنثی یک الگوی ایزومتریک و ساختار موج D از مثلث خنثی نیز احتمالا یک مثلث خنثی می باشد.
قابل ذکر است که الگوی ایزومتریک از یافته های خود ماست و در پکیج آموزشی صفر تا ۱۰۰ نئوویو به همراه دیگر یافته هایمان به آن نیز پرداخته ایم.
چشم انداز پیش رو :
با خاتمه این موج D از مثلث خنثی که تارگت آن می تواند در حدود 1.3200 تا 1.3300 باشد یک موج نزولی کوتاه مدت در قالب موج E خواهیم داشت که به صورت نرمال می تواند هدفی در حدود 1.2800 تا 1.2700 را داشته باشد تا مثلث خنثی کامل شود. توجه شود که این چارت یکسره به سمت این اهداف حرکت نخواهد کرد و احتمالا با ایجاد فراز و نشیب هایی مشابه آنچه در تصویر تحلیل پوند دلار شماره ۵ رسم کرده ایم اهداف خود را تاچ خواهد کرد.
به عنوان مثال ساختار موج D می تواند مطابق با تحلیل پوند دلار شماره ۵ یک مثلث خنثیِ کوچکتر باشد که در ریز موج d از آن قرار داریم، بنابراین ابتدا این ریزموج باید طی شود تا بعد به سمت تارگتی که برای موج D مد نظر می باشد حرکت کنیم. و همین منوال را برای موج E نیز خواهیم داشت. بصورت پیشفرض موج E را در تصویر تحلیل پوند دلار شماره ۵ به صورت سه موجی رسم کرده ایم اما همانطور که مستحضر هستید اجباری بر این موضوع نیست و این موج می تواند به شکل اکثر ساختارهای اصلاحی در آید.
پس از موج E از مثلث خنثی طبق تصویر تحلیل پوند دلار شماره ۵ صعود اصلی این چارت آغاز می شود که در تحلیل شماره ۴ نیز به آن پرداخته ایم و در مورد اهداف این رشد صحبت کرده ایم. حد ضرر تحلیل شماره ۵ می تواند در زیر سطح فیبوناچی مشخص شده در تصویر در حدود 1.2500 قرار گیرد که با احتساب میزان سود پیش رو می توان تصور کرد که ریوارد به ریسک این تحلیل به چه اندازه بزرگ می باشد.