تحلیل لکما شماره ۱ | موج شماری به سبک گلن نیلی

فراهم شدن موقعیت خرید در انتهای مثلث

سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل لکما شماره ۱ که موج شماری بر اساس سبک آقای گلن نیلی یعنی نئوویو NEoWave می باشد. این سهم درخواست های زیادی برای تحلیل داشت، پس برای شرح تحلیل با ما همراه باشید.

شرح تحلیل لکما شماره ۱ :

بنظر میرسد سهم کارخانجات مخابراتی ایران با نماد بورسی لکما در موقعیت خوبی برای رشد و ایجاد سود برای سهامداران قرار داشته باشد. طبق تحلیل لکما شماره ۱ این سهم در بلندمدت در موج E از یک مثلث ریورس انقباضی (Contracting Triangle Reverse Alternation) قرار دارد. (این الگو و دیگر الگوهای نئوویوی بطور کامل در پکیج آموزش صفر تا ۱۰۰ نئوویو شرح داده شده است و تفسیر آن در این مجال نمی گنجد) ساختار موج E از مثلث بلند مدت نیز بار دیگر یک مثلث ریورس انقباضی می باشد و اینطور که پیداست این الگو نیز به پایان خود رسیده یا در شرف خاتمه می باشد. وقوع یک الگوی کندلی مناسب یا شکست خط روند نزولی کوتاه مدت سهم می تواند به منزله تریگر خرید باشد. که البته شکست خط روند نزولی ریسک را افزایش می دهد و بهتر است از تریگرهایی استفاده شود که ریسک پایین تری برای ترید ایجاد می کنند. یک راه کار مناسب نیز این است که مولتی تایم فریم کار کنید و به عنوان مثال از شکست سقف های تایم فریم ۱ ساعته برای تریگر استفاده کنید.

تحلیل لکما شماره ۱ | کش دیتای روزانه
تحلیل لکما شماره ۱ | کش دیتای روزانه

چشم انداز پیش رو :

نظر به اینکه بر اساس تحلیل لکما شماره ۱ الگوی بلندمدت و میان مدت خاتمه یافته یا خاتمه آنها بسیار نزدیک است، دو هدف برای سهم در نظر گرفته شده است، یکی ۱۰۱ تومان می باشد و دیگری که هدف بلند مدت است حوالی ۲۰۰ تومان می باشد که اولی تارگت مثلث کوچک موج E و دیگری تارگت مثلث بلند مدت ما می باشد.

برای راستی آزمایی سهم جهت دست یابی به تارگت های داده شده الزامی است که سهم از ناحیه خرید که قیمت های فعلی (۶۶ تومان) می باشد با سرعتی بیش از شاخه آخر الگوی مثلث ریورس انقباضی کوچک به تارگت اول برسد، در غیر این صورت مشخص می شود که موج E از مثلث بلند مدت هنوز به پایان نرسیده و الگوی دیگری به جز مثلث ریورس انقباضی در موج E در حال ایجاد شدن می باشد که در حال حاضر ما از آن بی خبریم.

نکات تریدری بر اساس تحلیل لکما شماره ۱ :

قیمت خرید سهم و اهداف آن بر اساس تحلیل در پاراگراف قبل مشخص شده است. حال نوبت به استاپ لاس می رسد تا مشخص کنیم که آیا این ترید می تواند از ریوارد به ریسک خوبی برخوردار باشد یا نه. حد ضرر تحلیل ها همواره در ناحیه ای قرار دارد که اگر سهم آن ناحیه را بشکند تحلیل بی اعتبار خواهد شد. بنابراین اگر مثلث ریورس انقباضی کوچک ما صحیح باشد موج E از این مثلث نباید کف موج C را بشکند. البته سخت گیرانه تر اگر نگاه کنیم موج E نباید بلندتر از موج C باشد که آن نیز می تواند تارگت دقیق تری باشد اما در این تحلیل چون این دو ناحیه تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند همان کف موج C را به عنوان حد ضرر تحلیل مشخص کرده ایم. که این کف در قیمت ۵۵ تومان قرار دارد.

بر اساس حد ضرر مشخص شده ریوارد به ریسک ما برای تارگت اول حدود ۳ به ۱ و برای تارگت دوم حدود ۱۳ به ۱ می باشد که این اعداد برای ترید کافی و عالی می باشند.

خروج از نسخه موبایل