تحلیل فاراک شماره ۵ | موج شماری فاراک به سبک آقای گلن نیلی

تشریح شرایط برگشت قیمت از فاز نزولی

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان عزیز انستیتو ایران نئوویو . در خدمت شما هستیم با تحلیل فاراک شماره ۵ که درخواست های زیادی برای تحلیل آن دریافت کرده بودیم. امیدواریم بتوانیم مانند گذشته رضایت خاطر شما عزیزان را فراهم کنیم. برای شرح تحلیل فاراک شماره ۵ با ما همراه باشید.

شرح تحلیل فاراک شماره ۵ :

چنانچه از چارت سهم ماشین سازی اراک پیداست، این سهم پس از سپری کردن رالی های صعودی هم اکنون وارد یک فاز نزولی شده است. اگر بخواهیم رالی های صعودی این سهم را به همراه اصلاح هایی که در میان آنها وجود دارد تجمیع کنیم تنها ساختار موثقی که بر اساس قوانین نئوویو می توانیم بدان دست یابیم تا اینجای کار یک فلت کشیده (Elongated Flat) به همراه X موج (X-Wave) می باشد و هم اکنون نیز درون الگوی استاندارد دیگری هستیم که بخش دوم ساختار ترکیبی را شکل می دهد. این تجمیع با لیبل های آبی رنگ درون پرانتز نشان داده شده است.

الگوی استاندارد دوم که پس از X موج قرار دارد هنوز بطور دقیق مشخص نیست که از چه ساختاری می باشد اما بر اساس آخرین موج نزولی که هم اکنون درون آن هستیم (آخرین ABC سبز رنگ) احتمال آن میرود که الگوی استاندارد دوم یک الگوی مثلث باشد چرا که ساختار موج نزولی اخیر تا کنون نشانه هایی از زیگزاگ کشیده دارد و از آنجایی که این الگو یکی از جایگاه هایش درون مثلث هاست حدس ما این است که الگوی استاندارد دوم در بلند مدت یک مثلث خواهد بود.

البته زیگزاگ کشیده درون الگوهای دیگری مانند دیامتریک، سیمتریکال و یا ایزومتریک نیز رخ میدهد که وقوع آنها در کارکشن های ترکیبی به عنوان دومین الگوی استاندارد امکان پذیر نیست، بنابراین زیگزاگ کشیده‌ی اخیر می تواند بیانگر این باشد که ما هم اکنون درون موج B از یک مثلث هستیم که البته هنوز مشخص نیست که مثلث از چه نوع خواهد بود.

تصویر تحلیل فاراک شماره ۵
Farak NEoWave Analysis 05 | Weekly Cash Data

چشم انداز پیش رو :

با توجه به اینکه موج نزولی اخیر (آخرین ABC سبز رنگ) احتمال زیگزاگ کشیده می باشد بنابراین بازگشت آنی این ساختار میسر نیست و برای اینکه شرایط برگشت قیمت فراهم شود می بایست شاهد درجا زدن قیمت در حوالی قیمت های فعلی و درون محدوده ترازهای فیبوناچی که در تصویر مشاهده می کنید (۱۱۵ الی ۹۲ تومان) باشیم تا شتاب ریزش بطور کامل فروکش کند و فروشنده های سهم کاملاً تخلیه شوند و شرایط برای برگشت سهم فراهم شود.

این محدوده ای که ما انتظار درجا زدن سهم درون آن را داریم می تواند از جنس مثلث انقباضی و یا یک ساختار تخت باشد. ما درون تصویر تحلیل فاراک شماره ۵ یک مثلث انقباضی را با فلش های صورتی رنگ رسم کرده ایم که فقط به عنوان یک تمثال باشد و تاکیدی نداریم که سهم حتما باید طبق آن حرکت کند.

پس از این محدوده طبق فلش های صورتی رنگ موجود در تحلیل فاراک شماره ۵ نیز انتظار داریم سهم وارد فاز صعودی شود که موج C از مثلثی که انتظار آنرا داریم شکل خواهد داد. این موج C میتواند از موج A کوتاهتر و یا بلندتر باشد که در آن صورت جنس مثلث تغییر خواهد کرد. علی الحساب یک محدوده مناسب برای حالتی که موج C کوتاهتر از A خواهد بود را در نظر گرفته ایم که هدف تحلیل را شکل می دهد و مابین قیمت های ۲۳۰ تا ۳۴۰ می تواند باشد.

زیبایی الگوهای نئوویوی :

آخرین موردی که باید به آن اشاره کنیم ساختار بی نظیر الگوهای نئوویوی می باشد که بر اساس آنها به راحتی می توان یک چارت را تفسیر کرد. چنانچه در تحلیل فاراک شماره ۵ پیداست تمام قسمت های چارت حاوی الگوهای زیبای نئوویوی است که تماماً مطابق با قوانین تبیین شده درباره آنها شکل گرفته اند. 

در این میان الگوی ایزومتریک (IsoMetric)  به عنوان موج 2 از C از تخت کشیده ایفای نقش کرده است که در نوع خود قابل توجه است. موج 4 از C نیز یک الگوی مثلث کانتر انقباضی (Counter Contracting Triangle) می باشد که هردو الگو از یافته های ارشیا رحیمی بوده و در پکیج آموزش نئوویو شرح داده شده اند. دو الگوی دیامتریک (Diametric) زیبا یکی به شکل پاپیون و دیگری به شکل الماسی نیز در تصویر خودنمایی می کنند که کاملاً منطبق بر قوانین مشروح در سبک نئوویو می باشند.

خروج از نسخه موبایل