تحلیل تکنیکال چارت نفت خام شماره 7 به سبک نئوویو

بررسی شرایط روند صعودی قیمت نفت خام

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. با تحلیل تکنیکال چارت نفت خام شماره 7 در خدمت شما هستیم تا شرایط جدید این چارت و وضعیت قیمت نفت خام و اتفاقاتی که محتمل است در آینده در این چارت رخ دهد را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.

شرح تحلیل تکنیکال چارت نفت خام شماره 7 :

بر اساس تحلیل انجام شده به سبک نئوویو مشخص است که قیمت نفت خام پس از سالها به روند نزولی بلندمدت خود پایان داده است و وارد مدار صعودی شده است. روند نزولی این چارت که از سال 2008 شروع شده بود در قالب یک الگوی ایزومتریک پیشروی کرد و در حال حاضر حداقل الزامات پساالگویی آن پاس شده است.

این الگوی ایزومتریک را می توانید در تصویر تحلیل تکنیکال چارت نفت خام شماره 7 با کانال بندی و لیبل های آبی رنگ مشاهده کنید. همچنین امواج درونی این الگو نیز با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ مشخص شده اند.

تحلیل تکنیکال چارت نفت خام شماره 7 به سبک نئوویو | کش دیتای ماهانه
تحلیل تکنیکال چارت نفت خام شماره 7 به سبک نئوویو | کش دیتای ماهانه

قابل ذکر است که تحلیل فوق را می توانید در پلتفرم تریدینگ ویو نیز مشاهده کنید، کافی است آیدی ArshiaRahimi را سرچ کرده و دنبال کنید تا بتوانید تحلیل های منتشر شده را مشاهده کنید.

شرایط احتمالی پیش رو :

از روند صعودی بعد از الگوی ایزومتریک تا کنون سه شاخه ایجاد شده است که هر سه شاخه با فرمت کارکتیو شکل گرفته اند، بنابراین محتمل است که حداقل این روند صعودی یک الگوی 5 شاخه مانند مثلث ها یا ایزومتریک شود. احتمال دیگر وقوع یک الگوی دیامتریک یا سیمتریکال است که پیچیدگی بیشتری خواهند داشت. در هر صورت پس از پایان یافتن شاخه سوم از این روند صعودی که با لیبل C مشخص شده است باید منتظر یک اصلاح در جایگاه موج D باشیم و بعد یک صعود دیگر در قالب موج E خواهیم داشت.

اما نکته مهم اینجاست که اگر قرار باشد الگو یک مثلث یا ایزومتریک شود باید همپوشانی بین موج D و B از روند صعودی ایجاد شود که با مومنتومی که از قیمت دیده می شود کمی بعید به نظر می رسد ولی در هر صورت باید آن را مدنظر قرار داد تا ببینیم چه چیزی رقم خواهد خورد. اگر همپوشانی مدنظر ایجاد نشود می توان گفت که الگوی روند صعودی به احتمال قوی دیامتریک یا سیمتریکال خواهد شد و انتخاب های ما محدودتر می شوند و از طرفی می توان انتظار داشت که پس از موج E نیز موج اصلاحی F و بعد صعودی دیگر در قالب موج G را خواهیم داشت.

از این موضوعات که بگذریم فعلاً باید ببنیم موج C تا کجا رشد خواهد کرد. موج C هم اکنون با مقاومت 110 دلار درگیر است. اگر موفق بشود بالای این مقاومت تثبیت شود می تواند تا مقاومت مهم بعدی که در قیمت 150 دلار قرار دارد پیشروی کند. در هر صورت با پایان یافتن موج C در قیمت های فعلی یا پس از رسیدن به مقاومت 150 دلاری احتمالاً شاهد شکل گیری یک اصلاح در قالب موج D در حدود قیمت های 150 تا 100 دلار خواهیم بود.

همچنین اگر قرار باشد الگوی روند صعودی یک مثلث باشد موج D می تواند تا قیمت های پایین تری نیز نفوذ کند تا همپوشانی با موج B را ایجاد کند. در تصویر تحلیل تکنیکال چارت نفت خام شماره 7 هر دو حالت برای موج D رسم شده است.

با پایان یافتن موج C و D بهتر می توان تارگت موج E را مشخص کرد اما در حال حاضر آنچه از ظاهر الگو پیداست و با در نظر گرفتن حداقل ها در یک الگوی نرمال، احتمال رسیدن موج E تا قیمت های 200 الی 210 دلار وجود دارد. پس از این موج اگر الگو یک دیامتریک شود باید منتظر شکل گیری یک اصلاح در قالب موج F بود و بعد موج G می تواند تا حدود 250 الی 300 دلار نیز صعود داشته باشد اما در حال حاضر برای اظهار نظر قطعی در این خصوص خیلی زود است. بهتر است قدم به قدم با قیمت پیش برویم تا تکلیف روشن شود.

امیدواریم تحلیل تکنیکال چارت نفت خام شماره 7 مفید بوده و مورد استفاده همراهان گرامی قرار گیرد.

خروج از نسخه موبایل