تحلیل تکنیکال چارت کرمان شماره 7 به سبک نئوویو

ارائه چشم انداز پیش روی سهم کرمان

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. با تحلیل تکنیکال چارت کرمان شماره 7 به سبک نئوویو در خدمت شما هستیم تا وضعیت این چارت را پس از ریزش سنگینی که تجربه کرد بررسی کنیم و چشم انداز پیش روی سهم را از منظر نئوویو ترسیم کنیم. با ما همراه باشید.

شرح تحلیل تکنیکال چارت کرمان شماره 7 :

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید در سهم کرمان، در ابتدا یک روند صعودی تقریباً قوی به شکل دیامتریک زیگزاگی شکل گرفته است که حدود 290 روز کاری زمان صرف کرده است و در سقف 383 تومان (با احتساب افزایش سرمایه و تعدیل نمودار فعلی) به پایان رسیده است. این دیامتریک با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ در تصویر تحلیل تکنیکال چارت کرمان شماره 7 مشخص شده است.

پس از آن سهم وارد یک اصلاح میان مدت شده است که تا کنون سه شاخه از آن با ساختار کارکتیو سپری شده است و هم اکنون در ابتدای شاخه چهارم از آن قرار داریم. با توجه به طول این سه شاخه و همچنین میزان رتریس شاخه دوم و دیگر شرایط ساختار شکل گرفته، به نظر می رسد که محتمل ترین الگو برای اصلاح میان مدت سهم کرمان یک مثلث خنثی افقی باشد که در تصویر تحلیل تکنیکال چارت کرمان شماره 7 با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ مشخص شده است و امواج باقی مانده آن نیز با خطوط صورتی رنگ رسم شده اند.

تحلیل تکنیکال چارت کرمان شماره 7 به سبک نئوویو | کش دیتای روزانه
تحلیل تکنیکال چارت کرمان شماره 7 به سبک نئوویو | کش دیتای روزانه

در این تحلیل با توجه به شرایط دو الگوی دیامتریک و مثلث خنثیِ فرضی، الگوی دیامتریک را شاخه (A) بزرگ در نظر گرفته ایم و مثلث خنثی را نیز شاخه (B) بزرگ، تا بر اساس این شرایط بتوانیم به ترسیم چشم انداز پیش رو بپردازیم. همچنین طبق این شرایط می توان انتظار داشت که مثلث خنثی در حدود الگوی دیامتریک زمان صرف کند و البته مدت زمان محتمل بعدی برای پایان الگوی مثلث خنثی نیز در حدود 80 درصد زمان الگوی دیامتریک خواهد بود.

چشم انداز پیش رو :

اگر به انتهای چارت دقت کنیم مشخص است که خریداران سهم کرمان موفق شده اند روند این سهم را حداقل در کوتاه مدت از نزولی به صعودی تغییر دهند. هم اکنون نیز خریداران با یک مقاومت دست و پنجه نرم می کنند. اما با توجه به موج شماری انجام شده بر روی چارت این سهم به نظر می رسد که خریداران موفق به شکست این مقاومت خواهند شد و می توانند قیمت را تا مقاومت مهم تر سهم یعنی مقاومت 244 تومان بالا ببرند تا در این حالت موج D مثلث خنثی ای که در تصویر تحلیل تکنیکال کرمان شماره 7 با خط صورتی رنگ مشاهده می کنید ساخته شود. پس از آن باید منتظر ساخته شدن موج E مثلث خنثی ماند.

با پایان یافتن مثلث خنثی بر اساس ساختار درجه بالاتر امواج که با لیبل های آبی رنگ مشخص شده است می توان انتظار داشت که موج صعودی بعدی حداقل به نسبت 62 درصد موج صعودی اول (الگوی دیامتریک) دست پیدا کند که در حدود قیمت 1624 تومان خواهد بود و صعود بسیار بزرگی محسوب می شود و می توان با ترید بر روی آن به سود خوبی دست پیدا کرد.

استراتژی ترید بر اساس تحلیل تکنیکال چارت کرمان شماره 7 :

هم اکنون سهم کرمان در یک اصلاح کوتاه مدت به سر می برد. اگر در این اصلاح مومنتوم یا جنبش قیمتی قوی ای مشاهده نشود، می توان با اولین تریگر خریدی که احتمالاً طی 2 تا 5 کندل آینده رخ می دهد یک پوزیشن خرید با حد ضرر مشخص شده در تصویر تحلیل تکنیکال چارت کرمان شماره 7 که قیمت 106 تومان می باشد باز کرد و حد سود را در حدود قیمت 244 تومان قرار داد که قیمت بالقوه برای پایان موج D مثلث می باشد. در این حالت ریوارد به ریسک معامله می تواند حداقل 4 به 1 باشد.

همچنین پس از پایان یافتن موج E مثلث خنثی نیز می توان با مشخص شدن ساختار این موج، با وقوع تریگر مناسب اقدام به گرفتن پوزیشن خرید دیگری به قصد موج (C) بزرگ به رنگ آبی کرد.

مدیریت معامله :

پس از ورود به معامله خرید باید حرکت قیمت را با کف هایی که شکل می دهد تریل استاپ کرد تا از سودی که به صورت احتمالی ایجاد می شود محافظت کرد. همچنین با توجه به صف خرید و فروش هایی که در بازار بورس ایران شکل می گیرد می توانید در حدود حد سود مشخص شده به صورت دستی نیز از معامله خروج کنید.

خروج از نسخه موبایل