با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. با تحلیل تکنیکال ثفارس شماره 3 به روش نئوویو در خدمت شما هستیم تا پیرو تحلیلهای قبلی، شرایط جدید این سهم را از منظر روش نئوویو مورد بررسی قرار دهیم، با ما همراه باشید.
نتیجه تحلیلهای قبلی ثفارس :
همانطور که مستحضرید در تحلیل شماره 1 ثفارس، قیمت 570 تومان که قبل از افزایش سرمایه شرکت بود (250 تومان فعلی) به عنوان کف اصلاح دیده شد و در عمل نیز کف اصلاح مقداری از این سطح پایینتر رفت اما در نهایت انتهای اصلاح در حدود همین قیمت شکل گرفت و الگوی اصلاحی نیز مطابق با تحلیل یک مثلث انقباضی با تناوب معکوس شد که در تحلیل شماره 2 ثفارس به آن پرداخته شد.
همچنین در تحلیل شماره 2 این سهم تارگت 5800 تومانی نیز بیان شد که با احتساب افزایش سرمایه این تارگت دیده شده است و قیمت سهم از این حد نیز فراتر رفته است. پس از آن در آپدیتهای بعدی این نمودار که در کانال تلگرام ارائه شده است تارگت 6500 تومان بیان شد که باز با احتساب افزایش سرمایه 125 درصدی این شرکت، تارگت ذکر شده دیده شد.
بنابراین میتوان گفت تاکنون در حدود 1040 درصد سود از تحلیلهای قبلی ایجاد شده است که در بازار خراب چند سال گذشته سودسازی بسیار عالی محسوب میشود و اهمیت موج شماری به سبک نئوویو را نیز نشان میدهد.
قابل ذکر است که آموزش صفر تا صد این سبک وزین را میتوانید در فروشگاه سایت تهیه فرمایید تا بتوانید با اشرافی بسیار بهتر به ترید در بازارهای مالی بپردازید.
شرح تحلیل تکنیکال ثفارس شماره 3 :
در حال حاضر میتوان روند صعودی سهم ثفارس را که از تاریخ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ شروع شده است به شکل یک الگوی جهتدار غیرشتابدار در نظر گرفت که هنوز ساختار دقیق آن مشخص نشده است. اما بر اساس ساختار نمودار میتوان گفت که در موج (C) از این روند صعودی قرار داریم که میتوان دو سناریو مختلف با نتایج یکسان را برای آن در نظر گرفت که در ادامه تحلیل تکنیکال ثفارس شماره 3 به روش نئوویو تقدیم خواهد شد.
سناریو اول :
در سناریو اول میتوان الگوی موج (C) را یک دیامتریک یا ایزومتریک در نظر گرفت که هم اکنون در موج E از آن قرار داریم. سناریوی اول از تحلیل تکنیکال ثفارس شماره 3 به روش نئوویو را میتوانید در تصویر زیر مشاهده نمایید.
در سناریو اول از تحلیل تکنیکال ثفارس شماره 3 به روش نئوویو الگوی دیامتریک یا ایزومتریک احتمالی با کانال بندی و لیبلهای مشکی رنگ مشخص شده است و همانطور که پیداست الگوی این قسمت هر کدام از موارد ذکر شده که باشد هدف 3500 تومانی را به عنوان یک هدف واقع بینانه در پیش دارد که محل همگرایی سطوح فیبوناچی مهم نیز هست.
اما یک مشکل موج شماری که به این سناریو وارد است مربوط به شرایط پسا منطق موج B از الگوی دیامتریک یا ایزومتریک میباشد. در این سناریو موج B را باید یک فلت C ناقص غیرعادی در نظر گرفت که در این حالت حرکت پسا منطق آن نباید کوتاهتر از حرکت قبل از الگو باشد، اما مشاهده میشود که حرکت بعدی کوتاهتر از حرکت قبلی است. این موضوع میتواند اندکی تحلیل را دچار تناقض کند، بنابراین سناریوی دیگری نیز برای موج (C) در نظر گرفته شده است که در ادامه تقدیم خواهد شد اما نتیجه آن سناریو نیز با سناریو اول یکسان است و به همین جهت اطمینان ما را از تحلیل بالا میبرد.
سناریو دوم :
در این سناریو از تحلیل تکنیکال ثفارس شماره 3 به روش نئوویو، میتوان به جای الگوی دیامتریک تصویر شده یک ساختار ترکیبی دوگانه را جایگزین کرد که الگوی اول آن یک ایزومتریک بوده و هم اکنون در موج اول از الگوی دوم قرار داریم. این سناریو را میتوانید در تصویر زیر مشاهده کنید.
در این سناریو نیز باز میتوان هدف 3500 تومانی را برای این موج صعودی محتمل دانست چرا که این قیمت محل همگرایی چند سطح فیبوناچی مهم بوده و از طرف دیگر موج صعودی فعلی با موجهای صعودی قبلی تناسب خوبی خواهد داشت.
همچنین در این سناریو مشکل ذکر شده برای سناریو اول رفع شده است و از نظر ساختاری نمیتوان مشکلی را در شمارش مشاهده کرد که این موضوع به لطف وجود الگوی ایزومتریک (از یافتههای ارشیا رحیمی که در آموزش نئوویو به آن پرداخته شده است) رقم خورده است.
وضعیت مومنتوم :
همانطور که مشاهده میکنید در تحلیل تکنیکال ثفارس شماره 3 به روش نئوویو برای بررسی وضعیت مومنتوم نمودار از اسیلاتور RSI استفاده کردهایم که در این زمینه اسیلاتوری بسیار کامل و محبوب میباشد. نکتهای که در این اسیلاتور دیده میشود این است که منحنی اسیلاتور پس از مدتها به بالای میانگین دو ماهه خود نفوذ کرده است و این موضوع میتواند افزایش مومنتوم قیمت را نشان دهد که میتواند منجر به خنثیسازی واگراییهای قبلی در این اسیلاتور شود.
بنابراین موج صعودی فعلی میتواند با پشتوانه مومنتوم قویتر نسبت به صعودهای قبلی به هدف مشخص شده در تحلیل تکنیکال ثفارس شماره 3 به روش نئوویو برسد.
سطح بی اعتباری تحلیل :
در صورتی که نمودار دچار ریزش شود و کف 2200 تومان را از دست دهد روند صعودی نقض شده و رسیدن به هدف تحلیل از دسترس خارج خواهد شد. همچنین نفوذ مجدد قیمت به زیر سطح 2500 تومان نیز میتواند زنگ خطر اولیه در راستای بی اعتباری تحلیل و نرسیدن قیمت به هدف مشخص شده باشد.
امیدواریم که تحلیل تکنیکال ثفارس شماره 3 به روش نئوویو برای شما همراهان گرامی مفید واقع شود.