با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان محترم انستیتو ایران نئوویو. با تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 42 به روش نئوویو در خدمت شما هستیم تا وضعیت نشانگر بازار بورس ایران را از منظر روش نئوویو بر اساس آخرین وضعیت آن بررسی کنیم. با ما همراه باشید.
نتیجه تحلیل قبلی :
همانطور که در تحلیل تکنیال شاخص کل شماره 41 انتظار داشتیم، شاخص کل با اختلافی در حدود 75 هزار واحد به محدوده تارگت موج صعودی یعنی موج G از دیامتریک رسید و پس از آن وارد اصلاح شد. پس از آن ذکر شد که اگر اصلاح ایجاد شده بیش از 200 هزار واحد ادامه پیدا کند نشان دهنده این است که وارد موج (B) شدهایم و موج صعودیای که به شکل دیامتریک اتفاق افتاده است را باید موج (A) در نظر بگیریم که همینطور نیز شد و اصلاح ایجاد شده در جایگاه موج (B) تا الآن نیز ادامه پیدا کرده است که در ادامه با تحلیل جدید به بررسی آن خواهیم پرداخت.
شرح تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 42 :
بر اساس تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 42 به روش نئوویو که در تصویر زیر مشاهده میکنید، به نظر میرسد که اصلاح ایجاد شده در قالب یک ترکیب دوگانه با X موج کوچک از جنس ایزومتریک و مثلث خنثی توسعه پیدا کرده است و هم اکنون در موج D از مثلث خنثی قرار داریم.
با توجه به این موضوع که مثلث ذکر شده از نوع جاری یا غیرعادی خواهد بود میتوان انتظار داشت که با پایان یافتن آن، اصلاح موج (B) به پایان برسد چرا که بعد از یک الگوی جاری یا غیرعادی در یک ترکیبی که با X موج کوچک ایجاد شده است امکان توسعه بیشتر وجود نخواهد داشت.
از نشانههای دیگر تحلیل تکنیکال مبنی بر نزدیک بودن پایان اصلاح، که در تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 42 نیز پیداست، میتوان به وجود واگرایی تقریبی RD+ و کاهش حجم معاملات در طول شکلگیری اصلاح نسبت به موج صعودی قبلی اشاره کرد. همچنین گذشتن زمان اصلاح از نسبت 100 درصد زمانی موج صعودی قبلی و نزدیک بودن به نسبت 1.382 تا 1.618 نیز میتواند نشانگر اصلاحی بودن موج فعلی باشد.
چشم انداز احتمالی :
اگر تحلیل فوق درست باشد میتوان انتظار داشت که موج D از مثلث خنثی جایی در نزدیکی سطح 2205000 واحد به پایان برسد و پس از آن موج E از مثلث ایجاد شود که به صورت نرمال میتواند در نزدیکی سطح 2066000 واحد به پایان برسد تا با پایان یافتن آن موج (B) به اتمام برسد و راهی موج صعودی بعدی در قالب موج (C) شویم.
موج (C) میتواند تا سطوح فیبوناچی مشخص شده در تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 42 به روش نئوویو صعود کند که سه سطح میباشند اما محتملترین سطح را میتوان سطح اولیه دانست که در حدود 3222000 واحد میباشد. با رسیدن شاخص کل به این سطح میتوان شرایط موج صعودی را بررسی کرد تا مشخص شود که امکان رسیدن به سطوح بعدی نیز وجود دارد یا خیر.
قابل ذکر است که از نظر زمانی نیز موج (C) میتواند در حدود موج (A) با 10 درصد تلرانس، زمان صرف کند که در حدود 109 تا 133 روز کاری خواهد بود. البته توجه نمایید که این مدت زمان محتملترین حالت میباشد و قطعیتی در کار نیست!
امیدواریم که تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 42 به روش نئوویو برای کاربران گرامی مفید واقع شود.