با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی. با تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 44 به روش نئوویو در خدمت شما هستیم تا شرایط جدید این نمودار را بررسی کرده و مروری بر تحلیل گذشته این چارت داشته باشیم. با ما همراه باشید.
شرح تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 44 :
در تحلیل قبلی شاخص کل دو سناریو برای این نمودار در نظر گرفته شد که در بین آنها سناریو اول همچنان به همان شکل معتبر است اما در سناریو دوم موج (B) آبی رنگ در انتهای چارت را یک الگوی فلت در نظر گرفتیم که موج B آن یک الگوی دیامتریک بود اما با پیشروی نمودار مشخص شد که انتهای موج g از آن دیامتریک به سطح 62 درصد رتریس موج A نرسید در حالی که این موضوع یک امر ضروری برای الگوهای فلت محسوب میشود.
بنابراین برای این که این مشکل حل شود میتوان به جای الگوی دیامتریک در موج B یک الگوی ایزومتریک را در نظر گرفت تا در این حالت انتهای موج B (موج e از ایزومتریک) نیز مشکل ذکر شده را نداشته باشد و بیش از 62 درصد از موج A را رتریس کرده باشد.
در تصویر زیر میتوانید تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 44 به روش نئوویو را مشاهده نمایید که در آن الگوی دیامتریکی که در تحلیل قبل در نظر گرفته بودیم جای خود را به الگوی ایزومتریک داده است و همانطور که مشاهده میکنید انتهای این الگو سطح 62 درصد رتریس موج A را رد کرده است.
شرایط پیش رو :
طبق تصویر فوق همچنان میتوان سناریوی دوم از تحلیل قبل که یک الگوی فلت در انتهای چارت بود را با مقداری تغییر در ساختار موج (B) معتبر دانست و در این شرایط میتوان نمودار را در حال تشکیل موج (C) از این الگوی فلت در نظر گرفت.
این موج نیز میتواند یک الگوی شتابدار ترمینال از نوع 1 ممتد باشد که ممکن است موج 3 آن به پایان رسیده باشد و وارد موج 4 شده باشد. در این حالت انتظار میرود که نمودار بالای سطح 2000000 تا 1935000 واحد موج 4 را ایجاد کند سپس وارد موج 5 نزولی شود که همچنان میتواند در حدود حمایت ذکر شده به پایان برسد.
از نظر زمانی نیز این دو موج پایانی میتوانند در حدود 33 روز کاری دیگر به پایان برسند تا روابط زمانی مناسبی بین امواج الگوی شتابدار از منظر روش نئوویو برقرار شود. همچنین در حدود ذکر شده سطح زمانی 138 درصد موج (A) نیز وجود دارد که یک سطح فیبوناچی مهم محسوب میشود.
همچنین اگر موج 3 به ریزش بیشتری بیانجامد ساختار الگوی شتابدار متفاوت خواهد شد اما در آن حالت نیز انتظار ریزش بیشتر از سطح 1838000 تا 1780000 واحد را متصور نیستیم و شرایط نمودار شاخص کل و سهام بزرگی مانند فملی، فولاد، پالایشیها و … نیز این مورد را تائید نمیکنند.
توجه نمایید که حتی در سناریوی اول از تحلیل قبل نیز ریزش بیشتر از سطح 1838000 تا 1780000 را مطرح نکردهایم چون چندان با حقیقت نمودارهای شاخص ساز و وضعیت کلی نمودارهای دیگر همخوانی ندارد. در همین شرایط کنونی نیز قیمت سهام به شدت افت کرده و اغلب از قیمتهای تعادلی خود نیز پایینتر رفتهاند و همچنین عقب ماندگی شدیدی نسبت به تورم و دیگر بازارها در بازار بورس ایران اتفاق افتاده است که باعث میشود چشم انداز کاهش شدید قیمتها کمرنگ شود.
تائیدیههای بیشتر :
همانطور که در تصویر تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 44 به روش نئوویو مشاهده میکنید علاوه بر موج شماری انجام شده تائیدیههای تکنیکال بیشتری نیز برای سناریوی فوق وجود دارد که عبارتند از :
- وجود واگرایی RD+ در اسیلاتور RSI بین موج 1 و 3 از (C) که میتواند نشان دهنده حمایت قوی در سطح 2000000 تا 1935000 باشد.
- کم شدن حجم معاملات در موج (C) از الگوی فلت نسبت به موج (A) که توسط دو باکس مشخص شدهاند.
امیدواریم تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 44 به روش نئوویو برای شما همراهان گرامی مفید واقع شود.