تحلیل شاخص کل شماره 35 | موج شماری چارت شاخص به سبک نئوویو

پیشروی الگوی دیامتریک

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل شاخص کل شماره 35 تا پس از گذشت 4 ماه از تحلیل قبلی این چارت، مجدداً وضعیت این چارت که نشانگر وضعیت کلی بازار بورس ایران می باشد را با هم بررسی کنیم. با ما همراه باشید.

نتیجه تحلیل شماره 34 شاخص کل :

در تحلیل شاخص کل شماره 34 الگوی اصلاحی شاخص کل را به شکل دیامتریک تفسیر کردیم و دو سناریو برای آن الگو ارائه کردیم که یکی سناریوی خوشبینانه و دیگری سناریوی بدبینانه بود. با گذر زمان و پیشروی امواج مشخص است که تا کنون امواج این چارت دقیقاً مشابه آنچه که در تحلیل قبل انتظار می رفت شکل گرفته است. یعنی در چارت شاخص کل از محدوده 1130000 واحد شاهد خاتمه حرکت نزولی بودیم که این بسیار نزدیک به حدود پیش بینی شده می باشد.

همچنین پس از خاتمه ریزش انتظار یک ساختار فرسایشی تا محدوده 1308000 تا 1350000 واحد در قالب یک الگوی فلت را داشتیم که دقیقاً همین حالت اتفاق افتاد و حرکت فرسایشی در قالب الگوی فلت شکل گرفت که در انتها به سطح 1311000 واحد رسیده است. سپس مطابق با انتظاراتی که در تحلیل قبل داشتیم شاخص مجدداً نزولی شده است تا موج G دیامتریک را به پایان برساند. در ادامه به تحلیل شاخص کل شماره 35 می پردازیم تا وضعیت امواج شاخص کل را پس از شرایط رخ داده بررسی کنیم.

شرح تحلیل شاخص کل شماره 35 :

طبق انتظار هم اکنون که در موج G از الگوی دیامتریکی قرار داریم که در تحلیل قبل نیز به آن پرداخته شد. اما در حال حاضر حرکت صعودی کوچکی در انتهای چارت رخ داده است که می تواند نشان دهنده علائم خوبی برای بازار باشد ولی برای آنکه اطمینان کامل از آینده بازار حاصل شود، دو سطح تریگری در چارت مشخص شده است که هر کدام فعال شود نشان دهنده جهت بازار در آینده خواهد بود. تحلیل شاخص کل شماره 35 و سطوح تریگری آن را که با کلمه if مشخص شده اند می توانید در تصویر زیر مشاهده کنید.

تحلیل شاخص کل شماره 35 | موج شماری در کش دیتای 1 ساعته به سبک نئوویو
تحلیل شاخص کل شماره 35 | موج شماری در کش دیتای 1 ساعته به سبک نئوویو

در این تحلیل الگوی دیامتریک همانند تحلیل قبل با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ مشخص شده است. همچنین ساختار درونی موج F نیز با لیبل های مشکی رنگ مشخص شده اند و همانطور که مشاهده می کنید ساختار این قسمت یک الگوی فلت می باشد.

چشم انداز پیش رو بر اساس تحلیل شاخص کل شماره 35 :

همانطور که گفته شد در این تحلیل دو سطح تریگری با کلمه if مشخص شده است که شکست هر کدام می تواند جهت آینده بازار را حداقل در کوتاه مدت مشخص کند. بنابراین در ادامه تحلیل شاخص کل شماره 35 به شرح هر کدام از حالات می پردازیم، اما بر اساس شواهدی که در چارت وجود دارد احتمال وقوع سناریوی خوشبینانه را بیشتر از وقوع سناریوی بدبینانه می دانیم و با احتمال بسیار بیشتر می توانیم بگوییم که به زودی الگوی دیامتریک خاتمه پیدا می کند و یک صعود کوتاه مدت رخ خواهد داد. در هر صورت برای آنکه در صورت وقوع هر شرایطی غافلگیر نشویم سناریوی بدبینانه را نیز شرح می دهیم تا برای هر شرایطی آمادگی داشته باشیم.

فعال شدن تریگر 1213000 واحد :

اگر این تریگر فعال شود و در چارت شاخص کل شاهد شکسته شدن سطح 1213000 واحد به بالا باشیم همزمان خط روند نزولی شاخص نیز شکسته خواهد شد که نشانه خوبی برای این مقطع خواهد بود و می توان پس از آن به صعود شاخص کل تا محدوده 1600000 الی 1700000 واحد امیدوار بود. پس از آن مشابه خطوط صورتی رنگ رسم شده در تحلیل شاخص کل شماره 35 انتظار داریم که شاخص برای مدت 2 تا 3 ماه به استراحت بپردازد تا آماده صعودی قوی تر شود. تا این شرایط بخواهد سپری شود و شاخص آماده صعودی قوی تر شود در عرصه سیاست نیز دولت جدید قدرت را در اختیار گرفته است. این همزمانی می تواند اتفاق خوبی برای بورس ایران باشد.

فعال شدن تریگر 1133000 واحد :

با فعال شدن تریگر بدبینانه تحلیل شاخص کل شماره 35 که شکست سطح 1133000 واحد به پایین است باید انتظار ادامه نزول تا محدوده 1000000 تا 922000 واحد را داشت و این محدوده به منزله تارگت نهایی این اصلاح از منظر این تحلیل محسوب می شود. پس از آن انتظار به پایان رسیدن اصلاح و ورود بازار به یک موج صعودی مناسب را داریم که اگر چنین شرایطی رخ دهد در آینده بیشتر در مورد شرایط آن توضیح خواهیم داد.

نتیجه گیری :

طبق توضیحات تحلیل شاخص کل شماره 35 فعالان بازار سرمایه باید در انتظار شکست یکی از این سطوح تریگری بمانند. شکست هر کدام از این سطوح می تواند جهت بازار در آینده را حداقل برای کوتاه مدت مشخص کند. هرچند که بر اساس شواهد احتمال فعال شدن تریگر صعودی را بیشتر از تریگر نزولی می دانیم.

خروج از نسخه موبایل