با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل دیگری از ارز دیجیتال بیت کوین (Bitcoin) تا بتوانیم فرصت های معاملاتی را در این چارت از منظر روش نئوویو بررسی کنیم. قابل ذکر است که در تحلیل قبل از این ارز دیجیتال توانستیم کف روند نزولی این چارت را با دقت بسیار خوبی شناسایی کنیم و با یک حد ضرر مناسب سود بسیار خوبی را از آن بگیریم. با ما باشید تا در تحلیل بیت کوین شماره ۴ به ادامه وضعیت این چارت بپردازیم.
شرح تحلیل بیت کوین شماره ۴ :
چنانچه در تحلیل بیت کوین شماره ۳ مشاهده کردید روند نزولی حاکم بر این ارز دیجیتال را یک الگوی دیامتریک در نظر گرفته بودیم که با شناسایی دقیق کف موج E آن توانستیم از صعودی که در آن رخ داد کسب سود کنیم. اما این صعود فراتر از تصور ما نیز حرکت کرد و نشان داد که الگوی روند نزولی در واقع یک الگوی ایزومتریک بوده است نه دیامتریک و صعودی که در چارت شکل گرفت حرکت پسا الگویی این ایزومتریک می باشد. این ایزومتریک در تصویر تحلیل بیت کوین شماره ۳ تایم فریم روزانه با لیبل ها و کانال بندی آبی رنگ مشخص شده است و امواج درونی آن نیز با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ مشخص شده است.
همچنین تصویر تایم فریم هفتگی تحلیل بیت کوین شماره ۴ نیز با شما عزیزان به اشتراک گذاشته شده است تا متوجه شوید که از نظر ما این ایزومتریک در چه جایگاهی از روند بلند مدت بیت کوین قرار دارد. این روند بلند مدت به نظر می تواند یک ساختار ترکیبی دوگانه از نوع زیگزاگ + مثلث ریورس انقباضی باشد که با کانال بندی و لیبل های درون دایره به رنگ قرمز مشخص شده است. ایزومتریک یاد شده نیز در جایگاه موج B از الگوی دوم یعنی مثلث ریورس انقباضی قرار می گیرد.
صعودی که پس از ایزومتریک رخ داده است نیز شاخه اول از موج C در روند درجه بالاتر می باشد که به صورت یک ترکیب دوگانه زیگزاگ + مثلث انقباضی شکل گرفت و ما در تصویر تحلیل بیت کوین شماره ۴ تایم فریم روزانه آن را با لیبل (A) آبی رنگ مشخص کرده ایم و امواج درونی این ترکیب نیز با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ مشخص شده است. پس از این روند صعودی در قالب ترکیب دوگانه، اولین شاخه نزولی رخ داد که رانش پسا مثلثی می باشد و می تواند بخشی از شاخه اول از موج (B) باشد چون به تنهایی آنقدر پیچیده و زمانگیر نیست که بتوانیم آن را هم درجه با شاخه های قبل بدانیم.
چشم انداز پیش رو:
چنانچه از تصویر تایم فریم روزانه تحلیل بیت کوین شماره ۴ پیداست پس از موج (A) آبی رنگ در انتهای چارت یک شاخه نزولی شکل گرفت و بعد وارد یک ناحیه رنج شده ایم. در این ناحیه رنج ظاهراً یک مثلث خنثی شکل گرفته است که می تواند نقش یک موج b را ایفا کند و پس از آن به احتمال قوی شاهد یک ریزش دیگر در قالب موج c خواهیم بود. از آنجایی که شاخه اول این نزول و شاخه دوم هیچ کدام ساختار ایمپالس ندارند در نتیجه به نظر می رسد که در این روند نزولی باید به دنبال یک الگوی مثلثی یا دیامتریک بود، یا حتی یک الگوی ایزومتریک.
اما آنچه در تصویر رسم شده است یک الگوی مثلث می باشد که نیاز است با پیشروی امواج تعیین کنیم که می تواند صحت داشته باشد یا خیر. آنچه در این مقطع مهم است این است که به احتمال قوی این روند نزولی ادامه می یابد تا به اولین سطح حمایتی مهم یعنی سطح 6357 تا 5655 دلار برسیم و شاخه A به رنگ سبز رنگ ایجاد شود. پس از آن می توانیم دقیق بگوییم که ساختار این روند نزولی کوتاه مدت چه بوده است و پس از آن باید چه انتظاراتی داشت. بر همین اساس لیبل های این روند نزولی کوتاه مدت را در چارت قرار نداده ایم تا ساختار مشخص شود.
پس طبق تحلیل بیت کوین شماره ۴ فعلاً باید در انتظار شکل گیری موج A سبز رنگ و نزولی که با فلش صورتی رنگ مشخص شده است باشیم و بعد انتظاراتمان از شرایط پیش رو را بیان کنیم اما بر اساس اطلاعات فعلی و آنچه از روند سوپر سیکل بیت کوین بر می آید به نظر نمی رسد که بیت کوین قصد داشته باشد از محدوده حمایتی 6357 تا 5655 دلار افت بیشتری کند زیرا به تازگی این محدوده را شکسته است و سطح مقاومتی تبدیل به حمایت شده است.
بنابراین به احتمال قوی قیمت بیت کوین طبق تصویر تحلیل بیت کوین شماره ۴ تایم فریم روزانه مدتی در بالای این محدوده حمایتی به ایجاد یک الگوی رنج خواهد پرداخت تا موج (B) آبی رنگ ایجاد شود و شرایط برای صعود مجدد آن در قالب موج (C) آبی رنگ از مثلث ریورس انقباضی بزرگ فراهم شود. برای موج (B) آبی رنگ فعلاً یک الگوی فلت رسم شده است تا بیانگر انتظار ما برای ایجاد یک الگوی رنج باشد و انتظار داریم که انتهای این محدوده رنج به رتریس 62 درصد موج (A) آبی رنگ برسد که همان محدوده حمایت ذکر شده است و این عدد فیبوناچی مهم نیز اهمیت سطح حمایتی مذکور را بیشتر می کند.
قابل ذکر است که در تصویر تایم فریم روزانه تحلیل بیت کوین شماره ۴ یک محدوده زمانی برای اتمام موج (B) آبی رنگ نیز مشخص شده است که این محدوده حداقل زمان مورد نیاز برای تشکیل این موج یا در واقع تراز 100 درصد زمان موج (A) می باشد که می توانید در تصویر آن را مشاهده کنید.
در نهایت بر اساس موارد توضیح داده شده می بایست با حد ضرر 8815 در حدود قیمت های فعلی یعنی 8215 تا 8480 دلار به دنبال وقوع تریگر نزول بود تا بتوان از یک ستاپ معاملاتی برای گرفتن ادامه نزول بهره برد. همچنین معامله گران می توانند در تایم فریم های پایین تر و با حد ضرر کوچکتر نیز به دنبال موقعیت معاملاتی باشند. یادآوری می گردد که منطقه اصلاحی فعلی به احتمال قوی یک مثلث خنثی خواهد بود و بر همین اساس می توان تصمیمات لازم برای تنظیم ستاپ معاملاتی را به دلخواه اتخاذ کرد.
امیدواریم تحلیل بیت کوین شماره ۴ مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد.