تحلیل تکنیکال کرمان شماره 8 به روش نئوویو

بررسی اصلاح بلندمدت و شرایط پس از آن

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی، با تحلیل تکنیکال کرمان شماره 8 به روش نئوویو در خدمت شما هستیم تا پیرو اعلام قبلی در کانال تلگرام مبنی بر مناسب بودن سهم کرمان، تحلیلی که بر اساس آن چنین نظری داریم را نیز با شما به اشتراک گذاشته باشیم. با ما همراه باشید.

شرح تحلیل تکنیکال کرمان شماره 8 به روش نئوویو :

چنانچه از نمودار سهم سرمایه‌گذاری توسعه و عمران استان کرمان پیداست، این سهم از اواسط سال ۱۳۹۹ وارد یک اصلاح بلندمدت شد که تا دی ماه سال ۱۴۰۱ نیز ادامه پیدا کرد. بر اساس روش نئوویو ساختار این اصلاح به احتمال قوی یک ترکیب دوگانه کانتر می‌باشد که با ترکیب دو الگوی دیامتریک و مثلث انقباضی تناوب معکوس بوجود آمده است.

هر دوی این الگوها را همراه با X موجی که آنها را به هم متصل کرده است می‌توانید در تصویر تحلیل تکنیکال کرمان شماره 8 با کانال بندی و لیبل‌های آبی رنگ مشاهده نمایید :

تحلیل تکنیکال کرمان شماره 8 به روش نئوویو
تحلیل تکنیکال کرمان شماره 8 به روش نئوویو

پس از اتمام این اصلاح بلندمدت نیز چنانچه در تصویر فوق پیداست یک روند صعودی جدید در سهم کرمان بوجود آمده است که تاکنون ۳ شاخه از آن به پایان رسیده است و در حال حاضر در شاخه چهارم از آن قرار داریم.

این روند صعودی تاکنون هیچ ضعفی در گامهای صعودی خود نشان نداده است و در مقابل در گام اصلاحی فعلی نیز یک واگرایی مخفی مثبت (HD+) در اسیلاتور RSI اتفاق افتاده است که نشان دهنده وقوع ضعف در این اصلاح می‌باشد، بنابراین محتمل است که این روند صعودی فعلاً ادامه پیدا کند.

همچنین با توجه به اینکه هر ۴ شاخه از روند صعودی ساختار کارکتیو دارند و شباهت زمانی بین سه موج آخر از این روند صعودی در حال حاضر برقرار است، می‌توان انتظار داشت که این روند در قالب یک الگوی دیامتریک الماسی توسعه پیدا کند که برای کامل شدن آن نیاز است حداقل سه گام دیگر را در روند صعودی مشاهده کنیم که با توجه به طول امواج اولیه از الگوی دیامتریک احتمالی انتظار داریم گامهای بعدی بتوانند از سقفی که در سال ۱۳۹۹ ایجاد شده است فراتر بروند.

چشم انداز سهم کرمان :

با توجه به توضیحات ذکر شده در بخش قبل می‌توان انتظار داشت که با اتمام اصلاح فعلی در سهم کرمان شاهد یک موج صعودی قوی باشیم. اما اصلاح فعلی یعنی موج (D) می‌تواند در قالب یک الگوی مثلث انقباضی تناوب معکوس و یا یک الگوی زیگزاگ به پایان برسد که متاسفانه به شکل دقیق نمی‌توان از روی ساختار امواج درونی این بخش، الگوی صحیح را مشخص کرد چرا که با مراجعه به تایم فریم‌های پایین‌تر از روزانه کیفیت امواج تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند. بنابراین در تحلیل تکنیکال کرمان شماره 8 به روش نئوویو هر دو حالت در نظر گرفته شده است.

اما برای تعیین تکلیف دقیق این موضوع می‌توان صبر کرد تا موج صعودی بعدی آغاز شود و اگر موج بعدی در ابتدای کار بسیار کندتر از موج c از (D) عمل کند مشخص می‌شود که با یک مثلث روبرو هستیم و موج صعودی شروع شده در اصل موج d از (D) است که پس از پایان آن در حدود سقف موج b از (D) باید انتظار یک ریزش کوتاه دیگر را داشت تا موج e از (D) کامل شود و در نهایت الگوی موج (D) به اتمام برسد و صعود اصلی بعدی از روند صعودی آغاز شود.

همچنین در صورتی که موج صعودی بعدی با سرعتی بیشتر از موج c از (D) کل آن را بازگشت کند مشخص می‌شود که الگوی موج چهارم از روند صعودی یک زیگزاگ بوده است که به اتمام رسیده و موج بعدی همان موج اصلی صعودی است که انتظار آن را داریم.

در نهایت موج صعودی بعدی یعنی موج (E)، طبق تحلیل تکنیکال کرمان شماره 8 به روش نئوویو حداقل می‌تواند تا مقاومت مهم بعدی در این سهم که سقف ماژور سال ۱۳۹۹ در حدود 340 تا 380 تومان می‌باشد ادامه پیدا کند. از نظر زمانی نیز این موج می‌تواند در حدود موج (C) از دیامتریک یا مقداری بیشتر از آن زمان صرف کند. در این بین محدوده ۳۱ تا ۴۰ روز کاری می‌تواند زمان مناسبی برای شکل‌گیری موج (E) باشد.

قابل ذکر است که موج (E) می‌تواند مقاومت ذکر شده را نیز بشکند و در سطحی فراتر از آن تثبیت شود و یا ممکن است با رسیدن به مقاومت ذکر شده این موج به اتمام برسد و وارد اصلاح شویم. در هر صورت پس از پایان موج (E) نیز طبق توضیحات قبلی باید انتظار یک اصلاح دیگر در روند صعودی را داشت تا موج (F) ساخته شود و موج صعودی بعدی در جایگاه موج (G) آغاز گردد که در آپدیت‌های بعدی از این تحلیل به آن خواهیم پرداخت.

شرایط نقض تحلیل :

در صورتی که قیمت به زیر کف قبلی از روند صعودی که در قیمت 104 تومان ساخته شده است نفوذ کند به معنای از بین رفتن روند صعودی است و احتمال رسیدن قیمت به تارگتهای ذکر شده در تحلیل تکنیکال کرمان شماره 8 به روش نئوویو از بین می‌رود.

توجه کنید که قیمت 104 تومان نباید برای کاشت حد ضرر معامله استفاده شود. حد ضرر معامله باید پس از تریگرگیری بر اساس یک سری اصول خاص تعیین شود که مرتبط با روش ترید شما می‌باشد. اگر با این اصول آشنا نیستید پیشنهاد می‌شود از دوره تحلیل تکنیکال کلاسیک جدیدی که ارائه کرده‌ایم استفاده کنید تا به طور کامل به یک روش تحلیل و ترید کامل مسلط شوید.

خروج از نسخه موبایل