در این پست با تحلیل شتوکا شماره 1 در خدمت شما هستیم تا وضعیت فعلی امواج این چارت را از منظر نئوویو مورد بررسی قرار دهیم و شرایط خرید سهم را از این منظر توضیح دهیم با ما همراه باشید.
شرح تحلیل شتوکا شماره 1 :
بر اساس آموزه های آقای پریچر و نیلی منطقه زمانی راس یک مثلث انقباضی اثر محدود کنندگی دارد و حرکت قیمت معمولا در این نقطه به پایان میرسد. هرچند در نئوویو دو مدل مثلث محدود و نامحدود داریم که در مدل نامحدود این اثر به شکل دیگری بروز می کند. در چارت شرکت توکا رنگ فولاد سپاهان (شتوکا) یک مثلث انقباضی بی نقص مشاهده می شود که بنابر مقدمه ای که در بالا خدمتتان عرض شد منطقه زمانی راس این مثلث را در تصویر تحلیل شتوکا شماره 1 مشخص کرده ایم.
همچنین تارگت های قیمتی که بعد از یک مثلث قابل دست یابی است را نیز مشاهده می کنید. (این مثلث یک مثلث ایرگولار محسوب می شود و دانشجویان نئوویو باید برای تارگت یابی این موضوع را مدنظر قرار دهند.)
با توجه به شتابی که در آینده از رشد سهم خواهیم دید مشخص می شود که در منطقه زمانی مشخص شده این سهم روی کدام لول قرار دارد. همان جا منطقه مناسبی برای اتمام رشد خواهد بود. البته با توجه به شتاب رشدی که قبل از مثلث مشاهده می شود احتمال دست یابی به لول دوم محتمل تر است و حتی ممکن است تارگت های بلاتری نیز رویت شود تا زمانی که به منطقه راس مثلث برسیم. لول قیمتی اول معادل ۵۰ درصد سود و لول دوم معادل ۹۵ درصد سود خواهد بود.
نکات مهم برای ترید بر اساس تحلیل شتوکا شماره 1 :
شکست موج C مثلث به عنوان استاپ لاس لحاظ شود. این موج C با لیبل سبز رنگ در تصویر تحلیل شتوکا شماره 1 مشخص شده است.