با نام و یاد خدا و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو . در خدمت شما هستیم با تحلیل وملت شماره ۱ از گروه سرمایه گذاری. طبق برآوردهای ما این سهم از نظر قیمتی در موقعیت خوبی قرار دارد و بسیار ارزنده است و می بایست برای سرمایه گذاری مورد تحلیل قرار می گرفت که هم اکنون انجام شده است. برای شرح تحلیل وملت شماره ۱ با ما همراه باشید.
شرح تحلیل وملت شماره ۱ :
سهم وملت به دلیل اینکه در قیمت های بسیار نازلی قرار دارد همیشه مورد توجه تحلیل گران بازار بوده است و چندین بار سودهای بسیار خوبی ایجاد کرده است. هم اکنون نیز به نظر میرسد این سهم در حال اتمام یک ساختار نزولی باشد که پس از آن انتظار یک رشد بسیار مناسب را داریم.
اگر به تصویر تحلیل وملت شماره ۱ دقت کنید این سهم پس از یک نزول سنگین در قالب یک مثلث ریورس انقباضی کانتر (Counter Contracting Triangle Reverse Alternation) که با لیبل های آبی رنگ مشخص شده است وارد مدار صعودی شده است. مثلث ریورس کانتر با گذشت زمان بسیار همچنان بازگشت کامل نشده است لذا به تنهایی نمی تواند یک کارکشن را کامل کرده باشد، از این رو ما کل این مثلث را موج A از درجه ای بزرگتر (لیبل A بزرگ با رنگ مشکی) قلمداد کرده ایم. همچنین شما می توانید ساختار درونی این مثلث را نیز در تصویر مشاهده کنید. این مثلث حدود ۹۲ درصد ارزش سهم را کاهش داده است که واقعا رقم بسیار بزرگی است و خاطر نشان می کند که بورس می تواند جای بسیار خطرناکی برای افرادی باشد که اصول سرمایه گذاری در این بازار را به درستی نمی دانند.
خب پس از این مثلث سهم وارد یک منطقه همپوشان از امواج شده است که روند نسبتاً صعودی ای دارند. وقتی با چنین همپوشانی ای مواجه هستیم احتمال وقوع مثلث، ایزومتریک، دیامتریک و سیمتریکال بسیار زیاد می باشد و توجه به قوانین می تواند مشخص کند که کدام یک از این ساختارها در شرف وقوع است. در حال حاضر توجه به میزان شدت و ضعفی که در میان امواج رخ داده وجود دارد مشخص می کند که احتمال وقوع یک مثلث انقباضی (از هر نوع) در موج B بزرگ بسیار کم رنگ است. از طرفی با توجه به کوتاهی موج C آبی رنگ نسبت به موج A آبی رنگ از موج B بزرگ احتمال وقوع مثلث خنثی و انبساطی نیز خط میخورد. لذا در این شرایط تنها ساختار ایزومتریک، دیامتریک و سیمتریکال برای موج B می توانند ایفای نقش کنند که ما فعلا در این موقعیت الگوی ایزومتریک (IsoMetric) که دارای شاخه های کمتری می باشد را برگزیده ایم تا اگر بعداً مشخص شود که الگوی دیامتریک یا سیمتریکال در حال شکل گیری است آنرا تغییر دهیم.
هرچه باشد مشخص است که با توجه به ضعف مشهود در موج D آبی رنگ از B بزرگ به زودی رشد خوبی در این سهم خواهیم داشت که موج E از الگوی درجه بزرگتر یعنی موج B بزرگ را شکل خواهد داد.
چشم انداز پیش رو :
با توجه به مفاهیم مطرح شده پیداست که اگر بتوانیم ساختار موج D از B بزرگ را به درستی شناسایی کنیم می توانیم از سودی که در موج E از B بوجود خواهد آمد کسب منفعت کنیم. خب موج D تا کنون شامل ۵ شاخه می باشد که همگی در بعد زمان و از منظر نئوویو دارای شباهت زمانی می باشند. لذا وقوع یک الگوی دیامتریک در این جایگاه قوت خواهد گرفت و در مرحله بعد و با احتمال کمتر وقوع یک ایزومتریک. ما مراحل پایانی شکل گیری الگوی دیامتریک را با فلش های صورتی رنگ مشخص کرده ایم وبا احتمال کمتر اگر ایزومتریک شکل گرفته باشد نیز با فلش صورتی رنگِ نقطه چین، رشد پس از آن را مشخص کرده ایم.
برای اینکه به درستی مشخص شود کدام الگو شکل گرفته است باید به رشدی که پس از موج E از D شکل می گیرد دقت شود. اگر این موج در مدت زمان کمتری بتواند موج E از الگوی پایانی را بازگشت کند و از موج D از D نیز بزرگتر شود مشخص می شود که الگو ایزومتریک بوده است، اما اگر صعود با نوسانات زیاد همراه باشد و نتواند شرایط گفته شده را فراهم کند، سناریوی ایزومتریک که احتمال آن کم نیز می باشد خط خواهد خورد و باید از سهم خارج شد و منتظر تکمیل الگوی دیامتریک ماند تا برای رشد پس از آن اقدام شود.
قیمت خرید مناسب برای هر دو سناریو حوالی ۶۲ تا ۷۳ تومان می باشد که باید با تریگر مناسب نسبت به پوزیشن گیری اقدام شود.
نکات تریدری :
حد ضرر تحلیل وملت شماره ۱ عدد ۵۱ تومان می باشد که در تصویر مشخص شده است و حدود 25 درصد می باشد. همچنین حد سود سهم نیز با سطوح فیبوناچی مشخص شده است که می تواند رنج ۲۲۹ تا ۳۶۹ تومان باشد که حداقل میزان سود این هدف حدود ۲۴۰ درصد خواهد بود. البته با وقوع امواج صعودی که برای موج E از B انتظار میرود می توان این هدف را دقیق تر بیان کرد.