با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو . در خدمت شما هستیم با تحلیل حکشتی شماره ۲ که در کانال تلگرام مان نیز در خصوص ارائه آن قول داده بودیم. همانطور که در کانال تلگرام نیز عرض کردیم این سهم به تازگی به کارکشن خود پایان داده است و باید راهی صعودی قوی تا اهداف خود شود که به شرح آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
شرح تحلیل حکشتی شماره ۲ :
قبل از پرداختن به تحلیل حکشتی شماره ۲ نیاز است که نگاهی به تحلیل شماره ۱ حکشتی بیندازید چرا که شمارش تایم فریم هفتگی این چارت تغییری نکرده و برای کوتاه شدن مطلب از ارائه مجدد تحلیل حکشتی در تایم هفتگی در این پست صرفنظر کرده ایم و فقط شاخه E از دیامتریکی که در تایم هفتگی مشاهده می کنید را در تایم فریم روزانه شمارش کرده ایم که در این پست تقدیمتان می کنیم.
چنانچه در شمارش تایم فریم هفتگی این سهم که در تحلیل قبلی آن ارائه شده است مشاهده می کنید این سهم درون موج (E) از یک دیامتریک بزرگ قرار دارد که طبق تصویر تحلیل حکشتی شماره ۲ که در این پست مشاهده می کنید این شاخه از دیامتریک می تواند ساختار یک الگوی ایزومتریک را داشته باشد که به تازگی موج D آن خاتمه یافته است و راهی موج E شده ایم. این ایزومتریک با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ درون تصویر مشخص شده است.
همچنین جهت اطمینان بیشتر ساختار امواج داخلی این الگوی ایزومتریک نیز شمارش شده است که آن ها را با کانال بندی و لیبل های سیاه رنگ درون تصویر تحلیل حکشتی شماره ۲ مشاهده می کنید. طبق این شمارش موج B از الگوی ایزومتریک یک مثلث انقباضی افقی است و موج C نیز در قالب یک الگوی دیامتریک رخ داده است و در نهایت موج D نیز یک الگوی فلت می باشد که موج b آن یک دیامتریک زیبا شده است و موج c آن نیز یک الگوی ترمینال است که بدلیل کوچک بودن ساختار آن و جلوگیری از شلوغی تحلیل لیبل های آن را روی چارت قرار نداده ایم. پساالگویی این ترمینال و یا در واقع پساالگویی ساختار فلتی که موج D را تشکیل داده است تا به امروز که این پست تقدیمتان می شود رخ داده است و هم ساختار ترمینال تایید شده است و هم ساختار فلت. پس می توان با اطمینان بیشتری گفت که سهم حکشتی هم اکنون در موج E از ساختار ایزومتریک قرار دارد.
چشم انداز پیش رو:
با توجه به ساختار ایزومتریکی که در تصویر تحلیل حکشتی شماره ۲ مشاهده می کنید می توان انتظار داشت که این سهم تا قیمت هایی در حدود 920 تا 1080 تومان رشد کنید که دقیقاً در حدود همان تارگتی است که در تحلیل قبل این سهم بر اساس چارت هفتگی خدمت شما عزیزان اعلام کرده ایم. اگر بخواهیم یک تارگت مابین این قیمت ها انتخاب کنیم که تاثیر روانی نیز دارد قیمت 1000 تومان انتخاب مناسبی خواهد بود، پس انتظار داریم که این سهم تا حدود قیمت 1000 تومان رشد کند که البته تلرانس آن نیز با ابزار فیبوناچی در تصویر مشخص شده است.
همچنین تحلیل زمانی نیز در تحلیل حکشتی شماره ۲ انجام شده است که طبق آن به نظر می رسد که سهم کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بایستی تا حدود 29 روز کاری پس از شروع موج E ایزومتریک به هدف برسد که هم اکنون که این تحلیل را درج می کنیم حدود 7 روز آن سپری شده است. البته این مقدار زمان حالت نرمال برای رشد این سهم می باشد و ممکن است کمی نیز از این حدود تجاوز کند که فعلاً به آن نپرداخته ایم و همان حالت نرمال را در نظر گرفته ایم.
حد ضرر این تحلیل که در تصویر نیز مشخص شده است قیمت 509 تومان را نشان می دهد که با قیمت های فعلی 10 تا 12 درصد فاصله دارد و تارگت سهم هم که در خصوص آن صحبت کردیم حدود 70 درصد با این قیمت ها فاصله دارد (تارگت 1000 تومانی) که نشان می دهد که این تحلیل از ریوارد به ریسک جذابی برخوردار است و می تواند ترید بر اساس این تحلیل را توجیه پذیر کند.