با نام و یاد خدا و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو . در خدمت شما هستیم با تحلیل توریل شماره ۶ از گروه حمل و نقل. سهم توکا ریل با نماد بورسی توریل یکی از نمادهای محبوب این صنعت محسوب می شود و ما در این نوشته به تحلیل آن پرداخته ایم تا رضایت شما عزیزان را جلب کنیم. برای شرح تحلیل توریل شماره ۶ با ما همراه باشید.
شرح تحلیل توریل شماره ۶ :
چنانچه از چارت پیداست سهم توکاریل از قیمت ۳۴۰ تومان وارد یک فاز نزولی تا ۱۴۰ تومان شد که حدود ۶۰ درصد ارزش این سهم را کاهش داد. در نگاه اول این ریزش همانند یک مثلث انقباضی کانتر به نظر میرسد اما با توجهی دقیق به ساختار موج های درونی مشخص می شود که اگر بخواهیم چنین الگویی را برای ریزش توریل در نظر بگیریم بعد از موج سوم آن، موج D و E مثلث فرضی ما دچار مشکل ساختاری خواهد شد و نمی توان به هیچ وقت ساختار آنرا توجیح کرد. لذا ساختاری که راه حل جایگزین محسوب می شود این بود که اگر بعد از موج B آبی رنگ بتوان الگویی مناسب را یافت که هیچ قانونی را نقض نکند پس می توان ساختار درجه بزرگتر را یک مثلث خنثیِ افقی (Neutral Triangle) در نظر گرفت به شرط آنکه موج D این مثلث بزرگ که با لیبل های آبی رنگ مشخص شده است به نقطه ماکزیمم موج B دست یابد که با توجه به شرایطی که در امواج درونی موج D مشاهده می شود به نظر میرسد که این مهم نیز فراهم خواهد شد.
اما موج C از مثلث خنثی بزرگ را الگوی ایزومتریک (IsoMetric) می توان قلمداد کرد زیرا شرایط ساختاری، قیمتی و زمانی امواج درونی آن بر آنچه که در پکیج آموزش نئوویو شرح داده ایم منطبق است. تمام عزیزانی که برای آموزش نئوویو خدمتشان بوده ایم معترف به این هستند که این الگو در مواجه با امواج بسیار کارساز است و نکات کور چارت را برای ما روشن ساخته است.
چشم انداز پیش رو :
اما اگر بخواهیم مطابق با تحلیل توریل شماره ۶ به چشم اندازه مناسبی از روند آینده سهم دست یابیم نیاز است تا ساختار موج D مثلث را با دقت تر بررسی کنیم. تا اینجای کار که تحلیل را خدمت شما ارائه می دهیم توریل در موج D مثلث خنثی یک شاخه صعودی شارپ ایجاد کرده و بعد وارد مدار بسیار فرسایشی ای شده است که دارای ۵ شاخه می باشد. ساختار شاخه اول که شارپ می باشد به نظر اصلاحی است که ما آنرا موج A سبز رنگ لیبل زده ایم و بعد ساختار منطقه فرسایشی نیز با توجه به عدم تناوب قیمتی بین شاخه دوم و چهارم آن به نظر ایزومتریک میرسد که لیبل B را در انتهای آن مشاهده می کنید.
حال موضوعی که این وسط اهمیت دارد این است که انتهای الگوی ایزومتریک در چه سطحی خاتمه می باید. اگر این خاتمه به رتریس ۶۱.۸ موج A برسد احتمال اینکه کل موج D یک الگوی فلت و مثلث باشد فراهم می شود. اما اگر این خاتمه به رتریس مذکور نرسد احتمال فلت بودن الگو خط خورده و تنها احتمالا الگوی مثلث برای موج D باقی خواهد ماند.
در هر صورت یک باکس برای خاتمهی موج B از D مشخص شده است که هر احتمالی را پوشش میدهد. بعد از مشخص شدن خاتمه الگو که احتمالا درون باکس خواهد بود برای ترید اقدام می کنیم. حد ضرر تحلیل که در تحلیل توریل شماره ۶ مشخص شده است عدد ۱۴۷ تومان است که مقدار درصدی آن ۱۵ درصد می باشد و همچنین حد سود ۸۰ درصدی این تحلیل مابین عدد ۳۰۰ تا ۳۵۰ تومان می باشد که توسط سطوح فیبوناچی مشخص شده است.