با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل خودرو شماره ۱۲ که درخواست های بسیاری برای تحلیل آن دریافت کرده بودیم. این سهم پس از یک رشد قیمتی مناسب وارد فاز استراحت شده است و پس از این استراحت می تواند حرکت صعودی دیگری را به نمایش بگذارد که در ادامه به شرح مفصل آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
شرح تحلیل خودرو شماره ۱۲ :
چنانچه از تصویر تحلیل خودرو شماره ۱۲ پیداست این سهم پس از یک کارکشن طولانی مدت در قالب یک مثلث خنثی با روند نزولی، وارد یک رالی صعودی شد که به نظر می رسد از جنس شتابدار ۳ ممتد باشد. این شتابدار الزامات پسا الگویی مثلث خنثی را ایفا کرد و مثلث خنثی تایید شد. مثلث مذکور در تصویر با کانال بندی و لیبل های آبی رنگ داخل پرانتز مشخص شده است که کل این مثلث خنثی شاخه F از الگوی دیامتریکی را شکل می دهد که در تحلیل های قبل ایران خودرو در موج شماری بلندمدت این سهم مشخص کرده بودیم. اگر این تحلیل را مشاهده نکرده اید می توانید با کلیک بر روی این لینک آن را مشاهده کنید.
اما پس از شتابداری که بعد از مثلث خنثی رخ داد یک اصلاح عمیق و غیر نرمال شکل گرفت که با کمی اغماض می توان آن را یک الگوی ایزومتریک در نظر گرفت. انتهای این الگو بر روی سطحی کمتر از 62 درصد شتابدار قبل از خود به اتمام رسیده است، لذا از این بابت مشکلی متوجه شمارش نیست. پس از این الگو یک حرکت شتابدار دیگر که ساختار ۱ ممتد دارد شکل گرفته است که بر این اساس این سه شاخه را می توان یک الگوی زیگزاگ قلمداد کرد. در حال حاضر نیز سهم در فاز استراحت قرار دارد که بدین شکل فقط می توان این استراحت را یک (X) موج در نظر گرفت. لذا پس از پایان این استراحت می توان انتظار ادامه روند صعودی را داشت.
چشم انداز پیش رو:
(X) موجی که در تصویر تحلیل خودرو شماره ۱۲ با لیبل آبی رنگ مشخص شده است بایستی الزاماتی را از نظر قیمتی و زمانی پاس کند تا بتوان آن را صحیح را دانست. این شاخه از نظر قیمتی مقدار لازم را ایفا کرده است و همچنین در تصویر تحلیل خودرو شماره ۱۲ میزان زمانی که این موج بایستی برای صحت خود طی کند را توسط یک ناحیه همگرای زمانی مشخص کرده ایم. این ناحیه از یک سیکل زمانی تشکیل شده است که در تصویر آن را ملاحظه می کنید که با اندازه 62 درصد موج (B) از الگوی زیگزاگ همگرایی خوبی ایجاد کرده است و بسیار محتمل است که (X) موج مشخص شده فشرده شود و تا این محدوده ادامه پیدا کند تا به الزامات مناسبی دست پیدا کند.
پس از این (X) موج طبق تصویر تحلیل خودرو شماره ۱۲ انتظار حرکت صعودی دیگری در سهم داریم که می تواند بر روی سطح 62 تا 78 درصد اکسپنشن الگوی زیگزاگ خاتمه پیدا کند و در صورت وقوع ضعف نسبی در حرکت صعودی سطح 50 درصد اکسپنشن نیز سطح مناسب دیگری برای خاتمه رالی صعودی خواهد بود که هر سه سطح در تصویر با ابزار فیبوناچی مشخص شده اند. پس از رالی پیش رو مسلماً بایستی انتظار اصلاح دیگری را در سهم داشته باشیم که عمق اصلاح و ساختار آن تعیین خواهد کرد که در نیمه دوم از الگوی ترکیبی ما چه ساختاری می تواند رخ دهد. در حال حاضر در تصویر یک ABC آبی رنگ به صورت ضمنی قرار داده شده است تا بعداً بتوانیم به طور دقیق تر در خصوص آن اظهار نظر کنیم.
قابل ذکر است که برای تعیین حد ضرر در این تحلیل بایستی منتظر شکل گیری الگوی (X) موج ماند تا پس از آن بتوان حدود الگو را تعیین کرده و حد ضرری برای آن مشخص کرد.