تحلیل خودرو شماره ۱۰ | شمارش نئوویو خودرو تایم هفتگی و روزانه

فراهم شدن شرایط یک صعود کوتاه مدت

1.9k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو . در این پست تحلیل خودرو شماره ۱۰ را برای ارائه به شما عزیزان آماده کرده ایم که تقدیم حضورتان می شود. اما قبل از آن نتیجه تحلیل قبل این سهم را بررسی خواهیم کرد. برای شرح تحلیل خودرو شماره ۱۰ و همچنین بررسی تحلیل قبل با ما همراه باشید.

نتیجه تحلیل شماره ۹ خودرو :

اگر تحلیل خودرو شماره ۹ را بخاطر داشته باشید، در آن تحلیل انتظار داشتیم سهم تا حوالی 300 تومان رشد داشته باشد و پس از آن تا 240 الی 230 تومان نزول کند و بعد راهی صعود اصلی خود شود. سهم صعود تا حوالی 300 تومان و سپس کاهش تا سطح 230 تومان را رقم زد و بعد از آن رشدی ۳۷ درصدی را شکل داد تقریباً همان حد سود اولیه ای بود که برای تحلیل قبل اعلام کرده بودیم. 

پس از آن شاهد بودیم که سهم به جای درجا زدن و تثبیت موقع خود مجدداً به مدار نزولی بازگشت و کف جدیدی در سهم ثبت شد. این وضعیت نمایان ساخت که هنوز کارکشن سهم تمام نشده است و می بایست در ساختاری که برای کارکشن در نظر گرفته بودیم تجدید نظر کنیم. اگر تحلیل خودرو شماره ۹ را مشاهده نکرده اید می توانید از این لینک به آن دسترسی داشته باشید.

شرح تحلیل خودرو شماره ۱۰ :

طبق تحلیل خودرو شماره ۱۰ در اشل بلند مدتِ سهم خودرو به دلیل توازنی که در امواج به وجود آمده است به نظر میرسد که یک الگوی دیامتریک بزرگ در جریان است که هم اکنون در موج F این ساختار هستیم. همانطور که میدانید الگوی دیامتریک یک الگوی 7 شاخه می باشد که از جمله دستاوردهای جناب گلن نیلی بوده و جالب است بدانید که این الگو بسیار پر تکرار می باشد. موجهای درونی هر شاخه از این الگوی دیامتریک بزرگ را نیز شمارش کرده ایم تا بتوانیم بر اساس ساختاری موثق تری اقدام به ارائه پیش بینی برای سهم کنیم که در تصویر تحلیل خودرو شماره ۱۰ تایم فریم هفتگی می توانید آنها را مشاهده کنید.

اما طبق تحلیل خودرو شماره ۱۰ برای داشتن یک پیش بینی بهتر و ترید کم ریسک تر الزامی است که شاخه F از دیامتریک مذکور که هم اکنون درون آن هستیم را با دقت بیشتری بررسی کنیم. لذا به تایم فریم روزانه رفته و بساموج ها و فراموج های این شاخه را نیز شمارش کرده ایم که در تصویر تحلیل روزانه سهم می توانید آنرا مشاهده کنید.

تحلیل خودرو شماره ۱۰ | شمارش نئوویو خودرو در اشل هفتگی
Khodro NEoWave Analysis 10 | Weekly Cash Data

ساختار موج F‌ بر اساس چیزی که هم اکنون به نظر می رسد یک الگوی مثلث خنثی می باشد که سه شاخه آن یعنی موج A ، B و C تکمیل شده است و هم اکنون در موج D آن هستیم. بر اساس تحلیل خودرو شماره ۱۰ تایم روزانه شاخه A از این مثلث یک الگوی فلت کشیده می باشد، موج B یک فلت b قوی می باشد و موج C از این الگو نیز یک مثلث انقباضی کانتر شده است و هم اکنون انتظار کامل شدن ساختار موج D‌ از مثلث خنثی را داریم. با بررسی شاخه D می توانیم چشم انداز پیش رو را ترسیم کنیم.

چشم انداز پیش رو بر اساس تحلیل خودرو شماره ۱۰ :

طبق تصویر تحلیل خودرو شماره ۱۰ در اشل روزانه ، در موج D تا کنون یک موج صعودی شکل گرفته و یک موج نزولی. موج صعودی اول که ساختار مثلث خنثی دارد را نمی توان به تنهایی موج D از مثلث خنثیِ بزرگ در نظر گرفت زیرا از نظر اندازه با موج B از مثلث خنثی مشکل هم درجه نبودن ایجاد می کند. بنابراین حدس ما این است که در حال حاضر موج دی هنوز باید ادامه یابد تا این مشکل رفع شود. لذا موج صعودی و نزولی یاد شده فقط دو شاخه اول از الگوی موج D می باشند و طبیعتاً پس از شاخه دوم از این الگو که نزولی بوده است باید کم کم شروع یک موج صعودی را شاهد باشیم. 

البته برای دقیق تر بیان کردن این موضوع لازم بود که موج نزولی ای که در موج D شکل گرفته را هم موج شماری کنیم که با توجه به ساختار آن به نظر میرسد این شاخه یک دیامتریک باشد که در تصویر تحلیل خودرو شماره ۱۰ تایم فریم روزانه می توانید آنرا مشاهده کنید. این دیامتریک هم به نظر میرسد که در شاخه آخر خود قرار دارد و همین موضوع تایید کننده این است که انتظار ما برای شروع یک رشد در چارت ایران خودرو مطابق با تحلیل خودرو شماره ۱۰ انتظار به جایی است.

پس از شکل گیری رشد مذکور اگر توانستیم ساختار آنرا به شکل یک الگوی شتابدار شناسایی کنیم که کل الگوی موج D از مثلث اصلی یک الگوی تحت یا فلت خواهد بود و باید لیبل آنرا به ABC تغییر دهیم. اگر نه همین مثلثی که در موج D رسم کرده ایم رسمیت خواهد یافت. البته به احتمال زیاد نه بطور قطعی.

تحلیل خودرو شماره ۱۰ | شمارش نئوویو خودرو در اشل روزانه
Khodro NEoWave Analysis 10 | Daily Cash Data

حد سود فعلی برای این تحلیل حوالی 330 تا 360 تومان می باشد. حد ضرر نیز بعد از رخ دادن تریگر در سهم باید زیر کف آخر از دیامتریک کوچک آخر چارت قرار گیرد. گفتنی است که حد سود مذکور با قیمت های فعلی سهم حدود  ۴۴ درصد فاصله دارد.

پس از شکل گیری موج D از مثلث خنثی بزرگ، انتظار یک نزول فرسایشی را در این سهم داریم تا ساختار مثلث خنثی که موج F از دیامتریک بلند مدتی را شکل میدهد کامل شود، این نزول احتمالا تا حوالی قیمت های فعلی (233 تا 240 تومان) خواهد بود. پس از آن وارد رشد اصلی سهم می شویم که اهداف بالایی برای آن متصوریم و در چارت هفتگی رسم شده است. این هدف می تواند حوالی 540 تا 700 تومان باشد که با شکل گیری موج G از دیامتریک اصلی و تعیین ساختار آن به شکل دقیق تری می توان آنرا بیان کرد.

اطلاع از
2 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
مجتبی

با سلام
ضمن تشکر از تحلیلهای عالی شما با توجه به شکل گیری موج G در صورت امکان هدف نهایی سهم رو بفرمایین
ممنون

مشاهده دیگر مطالب

See other content