تحلیل شبندر شماره ۳ | موج شماری چارت شبندر به سبک نئوویو

بررسی تکنیکال چارت قیمت سهم شبندر و ارائه چشم انداز پیش رو

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل شبندر شماره ۳ که در تایم فریم روزانه انجام شده است و در امتداد تحلیل هفتگی این سهم که تحت عنوان تحلیل شبندر شماره ۲ منتشر شده است می باشد. در تحلیل قبل این سهم که ساختار بلند مدتی چارت شبندر را شرح دادیم در حوالی قیمت 2280 تومان پیشنهاد خرید این سهم را دادیم و اهداف 17000 تومان و 51000 تومان و 100000 تومان را مطرح کردیم اما به دلیل این که در آن زمان فقط دو شاخه از روند صعودی این سهم شکل گرفته بود ساختار روند صعودی کوتاه مدت و میان مدت را نمی توانستیم مشخص کنیم و احتیاج به گذر زمان بود تا این مهم مشخص شود. اما با گذشت زمان و پیشرفت امواج، ساختار کوتاه مدتی این چارت نیز کمی روشن شده است که در این تحلیل تقدیمتان می شود. با ما همراه باشید.

شرح تحلیل شبندر شماره ۳ :

چنانچه از تصویر تحلیل شبندر شماره ۳ پیداست، بر اساس مدت زمان امواج و ساختار و نحوه قرار گیری آنها به نظر می رسد که روند صعودی این سهم بنا دارد که به شکل یک الگوی دیامتریک در بیاید و بر این اساس می توان موج نزولی فعلی را موج (D) از این الگو در نظر گرفت. این موج تا اینجای کار به شکل الگوی ایزومتریک ظاهر شده است که با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ مشخص شده است. همچنین دیگر امواج درونی دیامتریک نیز با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ و خود دیامتریک هم با کانال بندی و لیبل های آبی رنگ مشخص شده اند.

تحلیل شبندر شماره ۳ | موج شماری چارت شبندر به سبک نئوویو
SheBandar NEoWave Analysis 03 | Daily Cash Data

چشم انداز پیش رو:

با توجه به تصویر تحلیل شبندر شماره ۳ پیداست که موج (D) دیامتریک به محدوده مهم رتریس 50 درصد تا 62 درصد موج (A) تا (C) رسیده است و همچنین در این محدوده یک ناحیه حمایتی نیز وجود دارد که در تصویر مشخص می باشد. بنابراین انتظار می رود که سهم شبندر برای حفظ روند صعودی از این منطقه برگشت کرده و به فاز نزولی خود خاتمه دهد. همچنین با توجه به این که موج (D) دیامتریک تا کنون زمان زیادی صرف کرده و به حدود ماکزیمم زمانی خود نزدیک شده است می توان گفت که ادامه این موج و پیچیده تر شدن آن امر بسیار نامحتملی می باشد. البته با توجه به شتاب موج نزولی اخیر انتظار بازگشت یک باره آن را توسط موج (E) دیامتریک نداریم و باید برای بازگشت این موج کمی صبور بود.

در ادامه بر اساس تصویر تحلیل شبندر شماره ۳ پیداست که انتظار داریم موج (E) دیامتریک تا حدود لول 114 تا 127 درصد موج (C) صعود کند و به قیمت 7 الی 8 هزار تومان دست پیدا کند و پس از آن احتمالاً شبندر وارد فاز اصلاحی دیگری برای ساخت موج (F) دیامتریک می شود و با خاتمه این موج اصلاحی نیز می تواند مدار صعودی خود را تا رسیدن به حدود اولین تارگت بلند مدتی که نزدیک به قیمت 17000 تومان می باشد ادامه دهد و با این صعود به موج (G) دیامتریک خاتمه دهد. محدوده تارگت بلند مدتی نیز در تحلیل شبندر شماره ۳ با لولهای فیبوناچی مشخص شده است.

امیدوارم این تحلیل مفید بوده و مورد استفاده همراهان گرامی قرار گیرد.

خروج از نسخه موبایل