تحلیل تکنیکال چارت شبندر شماره 5 به سبک نئوویو

چشم انداز میان مدت و بلندمدت سهم پالایش نفت بندرعباس

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. با تحلیل تکنیکال چارت شبندر شماره 5 به سبک نئوویو در خدمت شما هستیم تا پس از پیشروی چارت سهم پالایش نفت بندرعبارس، مرور دیگری بر وضعیت بلندمدتی این سهم داشته باشیم و شرایط جدید این چارت را از دیدگاه نئوویو با شما به اشتراک بگذاریم. با ما همراه باشید.

شرح تحلیل تکنیکال چارت شبندر شماره 5 :

همانطور که در تحلیل تکنیکال چارت شبندر شماره 2 ذکر شد، این سهم پس از به پایان رساندن یک الگوی ترکیبی از جنس جاری دوگانه، هم اکنون در یک روند صعودی بلندمدت قرار دارد که در اشلی کوتاه تر در حال حاضر وارد موج سوم از این روند صعودی شده ایم. در تحلیل شماره 2 در موج اول از این روند صعودی قرار داشتیم که تحلیل آن خدمت همراهان گرامی ارائه شد و پس از ارائه تحلیل، سهم شبندر یک صعود حدوداً 200 درصدی را تجربه کرد.

در تحلیل شماره 3 و 4 سهم شبندر نیز شاخه دوم از روند صعودی را مورد بررسی قرار دادیم که یک شاخه اصلاحی بود و الگوهایی را برای این شاخه در نظر گرفتیم. با بررسی وضعیت فعلی چارت مشخص است که در تحلیل شماره 3 مسیر پیش روی سهم تقریباً به درستی تخمین زده شده بود و فراز و نشیب هایی که سهم طی کرد تا الگوی اصلاحی را به پایان برساند مطابق با انتظار بود و از ناحیه مورد انتظار سهم وارد شاخه سوم از روند صعودی شد.

در تصویر تحلیل تکنیکال چارت شبندر شماره 5 که در زیز مشاهده می کنید می توانید شکل گیری موج اول و دوم از روند صعودی را که با لیبل های (A) و (B) آبی رنگ مشخص شده اند مشاهده کنید و با تحلیل های قبل این سهم که در بخش مطالب مرتبط نیز در دسترس هستند تطبیق دهید.

تحلیل تکنیکال چارت شبندر شماره 5 به سبک نئوویو | کش دیتای هفتگی
تحلیل تکنیکال چارت شبندر شماره 5 به سبک نئوویو | کش دیتای هفتگی

همانطور که پیداست هم اکنون نیز در موج (C) از این روند صعودی قرار داریم و به نظر می رسد که فعلاً باید مدت کوتاهی صبر کرد تا یک ناحیه اصلاحی کوچک در دل این موج صعودی شکل بگیرد و پس از آن ادامه صعود را مشاهده کنیم.

نکته قابل ذکر برای موج دوم از این روند صعودی یعنی موج (B) این است که در تحلیل قبل الگوی این ناحیه را یک دیامتریک در نظر گرفته بودیم اما با پیشروی امواج مشخص شد که این دیامتریک کانال بندی خوبی نخواهد داشت، لذا در تحلیل تکنیکال چارت شبندر شماره 5 ناگزیر به انتخاب یک مثلث ریورس انقباضی برای این موج شدیم.

چشم انداز پیش رو :

چشم انداز پیش روی سهم در تصویر با خطوط صورتی رنگ رسم شده است. همانطور که گفته شد به نظر می رسد که هم اکنون در یک اصلاح کوتاه مدت از موج (C) هستیم و با پایان این اصلاح سهم شبندر حداقل می تواند تا حدود 1300 الی 1600 تومان به صعود خود در قالب موج (C) ادامه دهد. البته هنوز فرمت دقیق این موج مشخص نیست و باید انتظار فراز و نشیب هایی را هم تا زمان رسیدن به هدف مطرح شده داشت.

پس از طی شدن موج (C) نیز باید انتظار اصلاح دیگری را داشت که هم می تواند جایگاه موج (D) را داشته باشد و هم جایگاه (X) موج. این که کدام حالت رخ خواهد داد بستگی به ساختار موج (C) دارد. اگر این موج با فرمت کارکتیو پیشروی کند پس از به پایان رسیدن آن باید انتظار موج (D) را داشت اما اگر این موج با فرمت شتابدار پیشروی کند و به پایان برسد باید پس از اتمام آن انتظار وقوع (X) موج را داشت. در تصویر تحلیل تکنیکال چارت شبندر شماره 5 هر دو حالت در نظر گرفته شده است.

در هر صورت از آنجا که قبل از وقوع روند صعودی بلندمدت، یک الگوی ترکیبی از جنس دوگانه جاری رخ داده است هم اکنون باید انتظار ادامه روند صعودی را تا رسیدن قیمت به اهداف بلندمدت سهم یعنی در حدود 8500 تا 17000 تومان را داشت تا حداقل الزامات قیمتی برای تأیید الگوی ترکیبی ایفا شود. به همین دلیل است که حتی اگر موج صعودی فعلی یعنی موج (C) فرمت شتابدار به خود بگیرد هم، پس از آن انتظار وقوع (X) موج را داریم تا شرایط برای تداوم روند صعودی تا رسیدن به اهداف بلندمدت فراهم باشد.

بنابراین پس از به پایان رسیدن اصلاح میان مدت بعدی در قالب موج (D) یا (X) نیز یک موج صعودی دیگر در جایگاه موج (E) یا (A) را انتظار داریم که می تواند منجر به رسیدن سهم به اهداف بلندمدت خود شود.

استراتژی ترید بر اساس تحلیل تکنیکال چارت شبندر شماره 5 :

خریداران می توانند در ناحیه اصلاحی فعلی تا رسیدن قیمت به حمایت 460 الی 520 تومانی به دنبال دریافت تریگر خرید باشند و اگر با سرمایه بزرگی اقدام به ترید می کنید، می توانید به صورت پله ای در این اصلاح خریدهای خود را تکمیل کنید.

در ناحیه اولین هدف که حدود 1300 تا 1600 تومان می باشد نیز خریداران کوتاه مدتی می توانند شناسایی سود کنند تا در قیمت های پایین تر مجدداً به دنبال خرید دیگری باشند. افرادی که دیدگاه میان مدت و بلندمدت دارند نیز می توانند تا رسیدن قیمت به اهداف بلندمدت صبر کنند.

حد ضرر معامله خرید نیز پس از وقوع تریگر خرید می تواند زیر ناحیه حمایتی، یعنی در حدود قیمت 450 تومان باشد. البته زمانی باید این حد ضرر را برگزید که قیمت بالاتر از ناحیه حمایتی مذکور به فاز اصلاحی فعلی پایان داده باشد و تریگر خرید را صادر کرده باشد.

امیدواریم تحلیل تکنیکال چارت شبندر شماره 5 مفید باشد و مورد استفاده همراهان گرامی قرار گیرد.

خروج از نسخه موبایل