با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل شبندر شماره 4 تا ببینیم پس از ریزش های پیاپی این سهم چه سناریو و چشم اندازی می توان برای آن تعریف کرد. همانطور که مستحضر هستید در تحلیل شماره 3 این سهم کف 2190 تومانی به عنوان نقطه بازگشت این سهم به مدار صعودی عنوان شد و با وجودی که درست از همان نقطه 50 درصد صعود اتفاق افتاد اما متاسفانه باز سهم شبندر موفق به شکست روند نزولی نشد و بار دیگر به سمت ایجاد کف های جدید حرکت کرد که همین موضوع نیاز به بررسی مجدد چارت و تعریف سناریوی جدید را الزام آور کرد. با ما همراه باشید.
شرح تحلیل شبندر شماره 4 :
با ادامه یافتن روند نزولی سهم شبندر و افزایش زمان اصلاح، مشخص شده است که این اصلاح نمی تواند هم درجه با هر شاخه از فازهای حرکتی صعود قبلی که از 1000 تومان آغاز شده است و تا 6200 تومان ادامه یافته است باشد بلکه باید آن را هم درجه با کل صعود دانست. پس مطابق با تصویر تحلیل شبندر شماره 4 باید روند صعودی مذکور را یک شاخه مجزا و اصلاح فعلی را نیز یک شاخه مجزا دانست و الگوی هر کدام را با این نگرش تعیین کرد.
بنابراین با بررسی انجام شده این نتیجه بدست آمده است که روند صعودی مذکور یک ترکیب دوگانه ایزومتریک + فلت می باشد که در مجموع شاخه (A) را شکل می دهند و روند نزولی فعلی نیز با توجه به تشابه زمانی ای که در شاخه های آن مشاهده می شود به نظر در قالب الگوی دیامتریک در حال توسعه است که می توان گفت هم اکنون در موج F از این الگو قرار داریم. این الگوی دیامتریک نیز در جایگاه موج (B) قرار دارد که مطابق با تصویر تحلیل شبندر شماره 4 زمان آن تا هنگام کامل شدن می تواند به حدود 200 درصد زمان شاخه (A) برسد که همین موضوع می تواند بیانگر اتمام اصلاح با همین الگوی دیامتریک باشد و دیگر انتظار ترکیبی شدن آن را نخواهیم داشت.
الگوی ترکیبی شاخه (A) و همچنین الگوی دیامتریک ذکر شده، درون تصویر زیر با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ مشخص شده است.
چشم انداز پیش رو :
با توجه به توضیحات آورده شده در بند قبل هم اکنون در موج F از یک الگوی دیامتریک قرار داریم، پس ابتدا باید منتظر به پایان رسیدن این موج باشیم سپس برای کامل شدن الگوی دیامتریک باید انتظار یک موج نزولی دیگر را تحت عنوان موج G در این سهم داشت که هم می تواند یک موج بسیار ضعیف باشد و هم یک موج نرمال اما انتظار شتاب زیاد در این موج را نداریم چرا که اگر به اسیلاتور RSI در تصویر تحلیل شبندر شماره 4 دقت کنید همین الان نیز یک واگرایی در این چارت شکل گرفته است که حداقل این امید را می دهد که موج نزولی بعدی موجی ضعیف باشد که به این واگرایی دامن زده و یک واگرای پیاپی را ایجاد کند تا شرایط برای پایان یافتن روند نزولی فراهم شود.
به هر صورت در حالت نرمال موج G می تواند تا محدوده حمایتی 1731 تا 1552 تومان ریزش کند که این محدوده حمایتی بین سطوح فیبوناچی 62 تا 78 درصد نیز قرار دارد که به اهمیت این لول می افزاید. از طرفی وجود واگرایی در این محدوده و کامل شدن الگوی دیامتریک نیز دلایل مضاعفی است که می توان بر اساس آنها امید زیادی به بازگشت قیمت از محدوده مذکور یا حتی بالاتر را داشت.
پس از کامل شدن دیامتریک انتظار شروع موج (C) را داریم که با توجه به صعودی بودن روند بلند مدت حداقل می تواند تا محدوده 7000 تا 10000 تومان رشد کند و در این ناحیه دچار استراحت دیگری شود. این صعود اگر از جنس شتابدار باشد استراحت بعدی (X) موج خواهد بود و اگر صعود مذکور کارکتیو باشد استراحت بعدی سهم در جایگاه موج (D) قرار خواهد گرفت. پس برای مشخص شدن وضعیت موج بعدی باید اجازه داد که موج (C) شکل بگیرد تا ببینیم ساختار آن چه خواهد بود. بر اساس وضعیت موج (C) و موج بعد از آن می توان وضعیت ساختار درجه بالاتر و چشم اندازه بلند مدتی را به شکل خیلی بهتری مشخص کرد.
امیدواریم این تحلیل مفید بوده و مورد استفاده همراهان قرار گیرد.
سلام جناب رحیمی
لطفا تحلیل بلند مدت شبندر را بروز بفرمایید. بنده این سهم رو بر مبنای تحلیل بلند جنابعالی با هدف ۱۰۰ هزارتومان سال قبل حوالی ۵۳۰۰ خریداری کردم. ممنون میشم بفرمایید که میتونیم همچنان به موج شماری اون تحلیل امیدوار باشیم یا اهداف تغییر کرده است؟ اگر تارگت ۱۰۰ هزار همچنان معتبر باشه باید بعد افزایش سرمایه منتظر حوالی ۲۵ باشیم درسته؟
ممنون
سلام در تحلیل بلند مدت شبندر فقط هدف 100 هزار تومانی بیان نشده است. هدف 17 و 50 هزار تومانی نیز بیان شده است. همیشه اولویت با اولین هدف خواهد بود، پس از رسیدن قیمت به هدف اول هم نحوه حرکت قیمت سنجیده می شود و اعلام می شود که توان رسیدن به اهداف بعدی را دارد یا خیر. در هر صورت آن تحلیل هنوز پابرجاست اما باید بر اساس افزایش سرمایه بروزرسانی شود. این مهم به زودی انجام خواهد شد.
سلام استاد رحیمی
آخرین نظر شما در مورد سهم چی هست؟
سلام فعلا که سهم بسته شده برای افزایش سرمایه. تا ببینیم به چه شکل باز می شود بعد از آن تحلیل را بروزرسانی می کنیم انشالله.
سلام جناب رحیمی
بی صبرانه منتظر تحلیل جدید شما از این سهم در ابعاد بلند مدت و کوتاه مدتش هستیم. بخصوص بعد از افزایش سرمایه نمیدونیم که چه تاثیری روی اهداف خواهد داشت. ممنون
سلام خواهش می کنم. انشالله سهم باز شود و نمودار تعدیل شده در اختیارمان قرار گیرد تحلیل جدیدش را ارائه خواهیم کرد.
سلام جناب رحیمی وقت بخیر و خسته نباشید
بنده چارت کلی شبندر به صورت تعدیل نشدرو بررسی کردم و صعود بزرگی که سال گذشته اتفاق افتاد رو یک پنج موجی موج 1 ممتد گرفتم .و کل ساختار رو به صورت یک فلت در نظر گرفتم که الان در موج 2 از c اون هستیم به نظرتون این تحلیل میتونه درست باشه ؟
ببخشید که سوالمو اینجا مطرح میکنم اشتراک پشتیبانیم به اتمام رسیده . ممنون
سلام وقت بخیر سلامت باشید. برای موج شماری حتما باید از چارت تعدیل شده عملکردی استفاده کنید. از طرفی شما باید از کش دیتا برای موج شماری استفاده کنید. دیتای hl2 منسوخ شده است. صرفنظر از این موارد در مورد موج شماری هم عرض کنم که موج C فلتی که در نظر گرفتید زمان و پیچیدگی کمتری نسبت به موج A فلت دارد پس این فلت قابل قبول نیست. ساختار شتابدار موج 1 هم مشکلاتی دارد.
سلام جناب رحیمی در تحلیل بلندت مدت شبندر فرموده بودید یه در یک بازه حداقل یکساله، این سهم از قیمت 2300 که حدود تاریخ تحلیل این قیمت بود به 100 هزار تومان خواهد رسید و حتی در تحلیل قید فرمودید این تارگت تارگت حداقلی است البته اهداف 17 و 50 هزار را هم فرمودید مئدنظر باشه. در حال حاضر بیش از یکسال از تاریخ تحلیل گذشته است و قیمت از قیمت اولیه هم پایین تر آمده است. برای بنده سوال است چطور ممکن است کلیت تحلیل همچنان پابرجا باشد و در نمودار و چارت اساسا چطور همچنین چیزی ممکن است.… ادامه نوشته »
سلام اغلب اوقات ساختار بلند مدت یک چارت با حرکات کوتاه مدت نقض نمی شود. اصلاح فعلی درست است که بیش از انتظار ما عمیق شده است اما همچنان در مقابل حرکت صعودی قبلی یک اصلاح محسوب می شود نه یک حرکت بازگشتی. پس کلیت ساختار بلند مدت و اهداف اول تا سوم آن پابرجا مانده است البته اول باید تارگت اول در نظر گرفته شود تا پس از رسیدن به آن شرایط چارت را برای رسیدن به اهداف بعدی بررسی کنیم. حتما در آینده تحلیل های بیشتری از این سهم ارائه می کنم.
عذر میخوام نمیدونستم کجا سوالم رو مطرح کنم توی نماد رتاپ یک فلت غیر عادی شناسایی کردم که موج بی اش تقریبا 123.6 از موج آ هست و موج سی اش کامل موج بی حتی بیشترم بازگشت کرده از اونجایی که شما فرمودید این فلت خیلی نادر است و یک دوگانگی رو نمایش می گذاره میخواستم بدونم امکان داره یکی ازشاخه های مثلث بشه چراکه در درون یک مثلث هست اش
سلام خواهش می کنم. اگر از آموزش ما استفاده کرده اید باید تحلیل خود را در تالار پشتیبانی ارسال کنید تا بررسی شود. بدون دیدن تحلیل نمی توان نظر داد.
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت استاد ارجمند
با توجه به رشد خوب چند روز اخیر سهم می توان بیان کرد که موج G دیامتریک به پایان رسیده و رشد شارپی پسا الگویی شروع شده است؟
با سپاس فراوان
سلام بزرگوارید خواهش می کنم.
خیر به نظرم یک جای کار می لنگد. مشکلی که در دیامتریک شبندر رخ داده است عدم توازن الگو و به هم خوردن کانال بندی آن است لذا فکر می کنم باید بررسی بیشتری روی این چارت انجام شود. به زودی تحلیلی از این سهم و شاخص کل ارائه می کنم.
سلام وخسته نباشید عرض میکنم خدمت استاد عزیز
استاد رحیمی امکانش هست موج B رو بجای دیامتریک یک ترکیبی دوگانه در نظر گرفت (ترکیبی دوگانه زیگزاگ فلت ) یا در صورت عدم تایید الگو ،فاز آخر الگو با ادامه اصلاح به یک مثلث تبدیل بشه
ممنون از بابت تمام تحلیلهای انجام شده و پاسخگویی به سوالات
سلام سلامت باشید. خواهش می کنم.
بله به نظر می رسد که ساختار اصلاح را باید ترکیب دوگانه در نظر گرفت اما نه ترکیب زیگزاگ فلت بلکه با توجه به ساختار اصلاحی امواج ترکیب ایزومتریک + فلت مناسب خواهد بود.