تحلیل مس جهانی شماره ۱ | Copper NEoWave Analysis

بررسی الگوی مثلث در چارت مس و ارائه چشم انداز پیش رو

3.2k
بازدید

به نام خدا. سلام عرض می کنیم خدمت دوستان و همراهان گرامیِ انستیتو ایران نئوویو. امروز با تحلیل مس جهانی شماره ۱ (Copper) در خدمت شما هستیم. امیدواریم که این تحلیل مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد. برای شرح تحلیل مس جهانی شماره ۱ با ما همراه باشید.

شرح تحلیل مس جهانی شماره ۱ :

بر طبق داده هایی که از روند مس جهانی در دست داشتیم در ابتدای چارت به نظر می‌رسد که این فلز به شکل یک ۵ موجی استاندارد با ساختار ۳ ممتد (3Extension Impulsion) رشد کرده است و از قیمت حوالی ۱۵۰۰ دلار خود را به حوالی ۹۰۰۰ دلار در هر تن رسانیده است. پس از آن شاهد نزول سهمگینی در چارت این فلز هستیم که اولین شاخه از کارکشن بلندمدت این چارت را شکل داده است، پس ما آنرا با لیبل (A) آبی رنگ مشخص کرده ایم. سپس شاهد شکل گیری موج B به شکل یک مثلث ریورس انقباضی (Contracting Triangle Reverse Alternation) می باشیم که سقف قیمتی ۱۰۰۰۰ دلار را به ثبت رسانیده است اما با توجه به قوانین پسا الگویی، انتهای الگو کمی بعدتر در قیمت ۸۲۵۰ دلار شکل گرفته است.

تحلیل مس جهانی شماره ۱ | Copper NEoWave Analysis
تحلیل مس جهانی شماره ۱ | ساختار بلند مدت

موج C نیز که نقش تعیین کننده‌ای برای مشخص شدن ساختار کارکشن داشته است، از منظر نئوویو نتوانسته ساختار یک موج شتابدار را ایفا کند و چنانچه در تصویر پیداست ساختار آن ایزومتریک (IsoMetric) می‌باشد. این عامل تعیین کننده مشخص می کند که به احتمال زیاد ساختار کارکشن بلندمدت مس، طبق تحلیل یا مثلث انقباضی می باشد (Contracting Triangle) یا به احتمال کمتر تبدیل به ایزومتریک یا دیامتریک خواهد شد. در نهایت بعد از موج C ، هم اکنون درون موج D قرار داریم که در پاراگراف بعد در مورد انتظاراتمان از این موج حرف خواهیم زد.

چشم انداز پیش رو :

با توجه به توضیحات فوق مشخص شد که هم اکنون درون موج D از یک مثلث انقباضی قرار داریم. اما برای موج D دو هدف قیمتی مطرح می باشد. اما چرا دو هدف؟ اگر طبق تحلیل مس جهانی شماره ۱ به موج B از مثلث مشخص شده دقت کنید، این موج فراتر از ابتدای موج A حرکت کرده است. این موضوع مشخص می کند که اگر سناریوی مثلث انقباضی ما صحت داشته باشد بنا به اندازه ای که موج D به خود خواهد گرفت مثلث مذکور، هم می تواند مثلث انقباضی غیر عادی باشد و هم مثلث انقباضی جاری.

برای اینکه مثلث فوق در دسته غیرعادی‌ها قرار گیرد موج D نباید از سقف B فراتر رود و بصورت نرمال در تارگتی که در تصویر حوالی ۷۲۱۵ تا ۸۳۳۷ مشخص شده است می تواند به پایان برسد. و اگر مثلث فوق بخواهد در دسته جاری ها قرار بگیرد باید از سقف موج B فراتر رود که برای آن هم یک تارگت نرمال حوالی ۱۰۰۴۳ تا ۱۲۶۷۳ مشخص کرده ایم. طبیعی است که مارکت مجبور نیست دقیقاً در این تارگت‌ها به امواج صعودی موج D خاتمه دهد و باید برای مشخص شدن انتهای آن و همچنین تعیین ساختار موج D صبر را پیشه کنیم.

هرچه هست در حال حاضر طبق تحلیل مس جهانی شماره ۱ به نظر میرسد هنوز به انتهای موج D از مثلث نرسیده ایم و برای تعیین نوع مثلث باید صبر کرد تا ساختار موج D کاملا مشخص شود و بتوانیم انتهای آنرا مشخص کنیم تا نوع مثلث نیز مشخص و قطعی شود. این موضوع می تواند برای مشخص کردن وضعیت سهم‌های بورسی که قیمت مس بر آنها تاثیر دارد کمک بزرگی باشد.

اطلاع از
6 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
javad1357

سلام استاد. مس خرید نقدی آیا می تواند اتمام موج E حدود 4400 باشد ؟

javad1357

با تشکر از پاسخگویی شما. ممنونم

S.hasan.javid

با سلام و عرض ادب و احترام
استاد در کامنت دیروز در مورد مس مطلب زیر رو فرمودید :

قیمت به محدوده اولی که برای ساخت موج D مثلث مشخص کرده بودیم واکنش نشان داد و وارد موج E شده است. با تکمیل موج E به نظر بنده قیمت این فلز بسیار افزایش خواهد یافت.

حال سوالم اینه که مدت زمان باقی مانده برای تکمیل موج E از نظر شما حدودا چقدر هست ؟

مشاهده دیگر مطالب

See other content