تحلیل پوند دلار شماره ۳ | موج شماری GBPUSD به سبک نئوویو

چشم اندار بلندمدت و میان مدت

1.8k
بازدید

با نام و یاد خدا و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان عزیز انستیتو ایران نئوویو . در این پست با تحلیل دیگری از بازار بین المللی ارز در خدمت شما هستیم. این بار جفت ارز پوند دلار با نماد اختصاری GBPUSD را مورد بررسی قرار داده ایم تا آنرا تقدیم حضورتان کنیم. برای شرح تحلیل پوند دلار شماره ۳ با ما همراه باشید.

شرح تحلیل پوند دلار شماره ۳ :

اگر به تصویر تحلیل پوند دلار شماره ۳ دقت کنید در ابتدای چارت، روند صعودی‌ای وجود دارد که پس از رسیدن به عدد 2.1186 متوقف شده و نزول سهمگینی در این چارت رخ داده است که باعث شده ارز پوند در مقابل دلار آمریکا ۳۶ درصد ارزش خود را از دست بدهد. حوالیِ ابتدای این ریزش سهمگین بطور حتم شروع یک الگوی مجزا می باشد لذا ما نقطه شروع شمارش خود را در همان حوالی قرار داده ایم که با نقطه 0 مشکی رنگ مشخص شده است.

تصویر تحلیل پوند دلار شماره ۳ | تایم فریم ماهانه
GBPUSD NEoWave Analysis 03 | Mothly Cash Data

بعد از ریزش سهمگین این جفت ارز شاهد یک ناحیه‌ی کاملاً رنج می باشیم که دارای ۵ شاخه مجزا می باشد و با توجه به طول امواج و نوع کانال بندی مشخص است که الگو یک ایزومتریک (Isometric) می باشد (این الگو از یافته های ارشیا رحیمی می باشد و در پکیج آموزش نئوویو به آن پرداخته شده است و وجود آن اثبات گردیده است). پس از این ایزومتریک شاهد ریزش مجدد جفت ارز پوند دلار هستیم که بخشی از این ریزش به دلیل خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا شکل گرفت (موج E از دیامتریک).

این ریزش بر اساس قوانین نئوویو خصوصیت یک موج شتابدار را نداشته و با توجه به همپوشانی های متعددی که دارد واضح است که الگو یک ساختار اصلاحی دارد که با توجه به تعاریف نئوویو بسیار محتمل است که ساختار این ریزش دیامتریک (Diametric) باشد. دیامتریکی که هم اکنون در موج F آن هستیم و این موج نیز خود دیامتریک کوچک دیگری شده است و با پایان پذیرفتن این موج باید شاهدی ریزش دیگری در پوند دلار باشیم. تصویر موج C بزرگ که آرایش یک دیامتریک را دارد می توانید بصورت مجزا و درتایم فریمی پایین‌تر در تصویر زیر مشاهده کنید.

تصویر تحلیل پوند دلار شماره ۳ | تایم فریم هفتگی
GBPUSD NEoWave Analysis 03 | Weekly Cash Data

در این تصویر می توانید ساختار درونی دیامتریک بزرگ را مشاهد کنید و به شکل دقیق تری متوجه ساختار موج F از دیامتریک بزرگ شوید. چنانچه از تصویر نیز پیداست موج F نیز دیامتریک می باشد و با تکمیل موج f درونی خود راهی صعودی دیگر تا حوالی 1.4000 خواهد شد تا هم موج G دیامتریک کوچکتر تکمیل شود و هم موج F دیامتریک بزرگتر.

چشم انداز پیش رو :

با توجه به تحلیل پوند دلار شماره ۳ به نظر میرسد ریزشی که در آینده بعد از تکمیل موج F دیامتریک انتظار آنرا داریم تا حوالی عدد 1.0540 الی 1.0000 ادامه یابد چرا که موج G دیامتریک باید تناسبی با موج A الگو برقرار کند. همچنین در درجه‌ای بالاتر با توجه به اینکه سه شاخه‌ی اصلاحی پشت سر هم رخ داده است که ظاهری شبیه زیگزاگ دارد اما موج A و C بزرگ شرایط شتابدار بودن را پاس نکرده‌اند پرواضح است که درون یک الگوی مثلثی قرار داریم که بر حسب دلایلی احتمال اینکه مثلث از نوع خنثی باشد افزایش یافته که همین عامل نیز تارگتی که برای ریزش داده ایم را تایید می کند زیرا موج C از مثلث خنثی می بایست از موج A بلندتر باشد.

بنابر تحلیل شرح داده شده در مقطع کنونی با توجه به تایم فریم تحلیلی، هم می توان از صعودی که برای تکمیل موج F دیامتریک باقی مانده بهره برد و هم می توان با تریگر مناسب در تایم های پایین تر نزولی که احتمال وقوع آن بسیار است را شکار کرد.

پس از تکمیل موج C بزرگ که لازمه آن تکمیل شاخه های دیامتریک بزرگ مشخص شده در تحلیل پوند دلار شماره ۳ می باشد طبیعتا موج D را خواهیم داشت. میزان رشدی که در موج D رخ می دهد مشخص می کند که مثلث خنثیِ مشخص شده از نوع ریورس کانتر خواهد بود یا به یک مثلث خنثی افقی تبدیل خواهد شد. برای مشخص شدن توضیحات داده شده در مورد موج D هردو وضعیت در تصویر مشخص شده است یکی با فلش های ممتد صورتی رنگ و دیگری با فلش های نقطه چین.

در آخر یادآوری این نکته را ضروری می داینم که برای ترید بر اساس تحلیل هایی که به صورت بلند مدت ارائه می شود نیاز هست که در تایم فریمی اقدام به پوزیشن گیری کنید که حد ضرری متناسب با سرمایه شما در بر داشته باشد.

اطلاع از
0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
مشاهده دیگر مطالب

See other content