با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. با تحلیل پوند دلار شماره ۴ در خدمت شما هستیم از بازار بین المللی ارز. مدت ها پیش نیز تحلیلی از جفت ارز پوند دلار خدمت شما عزیزان ارائه کردیم و سودی معادل 2800 پیپ را ایجاد کرد. این بار نیز به نظر می رسد این جفت ارز می تواند سود بزرگی را شامل حال سرمایه گذاران کند که شرح آن تقدیمتان خواهد شد. با شرح تحلیل پوند دلار شماره ۴ با ما همراه باشید.
شرح تحلیل پوند دلار شماره ۴ :
در تحلیل شماره ۳ جفت ارز پوند دلار در تایم فریم ماهانه موج C بزرگ را به شکل یک دیامتریک دیده بودیم که در تایم فریم هفتگی نیز شمارش امواج درونی آن را تقدیمتان کردیم، اما شاخه F از این دیامتریک به شکل ناموزونی نسبت به شاخه B شکل گرفته است و ظاهر الگوی دیامتریک بسیار نامتقارن شده است. از نظر ما تقارن وجه مهمی در شناسایی صحیح الگوهاست.
تحلیل پوند دلار تایم ماهانه (GBPUSD Monthly)
بنابراین با شکل گیری چنین حالتی، به بازنگری در شمارش موج C بزرگ پرداختیم و دریافتیم که می توان آن را به شکل یک الگوی ترمینال ۳ ممتد با موج ۵ ناقص شمارش کرد. این وضعیت با شمارش موج A بزرگ، رنگ واقعیت بیشتری نیز یافت. چرا که با شمارش این موج در تایم فریم هفتگی مشخص شد که این موج را نیز می توان یک شتابدار ۳ ممتد در نظر گرفت. (در تحلیل قبل به شمارش این موج نپرداخته بودیم که همین موضوع باعث انحراف در شمارش شده بود.)
به هر حال تحلیل پوند دلار شماره ۴ در این پست تقدیمتان شده است و همانطور که مشخص است در اشل ماهانه زیگزاگ (ZigZag) بزرگ این چارت را مشخص کرده ایم و در اشل هفتگی نیز به شمارش امواج درونی موج C بزرگ پرداخته ایم که همانطور که گفته شد یک شتابدار ترمینال موج ۳ ممتد و احتمالا ۵ ناقص (3rd Extension Terminal Impulse 5th Wave Failure) می باشد. موج B بزرگ نیز که چنانچه در شمارش چارت ماهانه پیداست یک الگوی ایزومتریک (IsoMetric) می باشد.
تحلیل پوند دلار تایم هفتگی (GBPUSD Weekly)
چشم انداز پیش رو :
چنانچه از تحلیل پوند دلار شماره ۴ پیداست این جفت ارز با طی کردن یک موجِ کوچک نزولی تا حوالی 1.2983 الی 1.2900 به الگوی بزرگ شتابدار ۳ ممتد و در درجه بالاتر به الگوی بزرگ زیگزاگ خاتمه خواهد داد و راهی صعودی شارپ خواهد شد. توجه شود که چون موج C بزرگ یک الگوی ترمینال می باشد انتظار حرکت پسا الگویی شارپی داریم که کل این ترمینال را بازگشت خواهد کرد.
بنابراین حد سود تحلیل پوند دلار شماره ۴ در حوالی نقطه شروع ترمینال (مقداری بالاتر در حدود سقف ماژوری که انتهای موج B بزرگ قرار دارد) گذاشته شده است. حد ضرر تحلیل نیز بعد از شکل گیری موج نزولی کوچکِ ذکر شده و وقوع ترگیر خرید در انتهای موج ۵ ناقص قرار خواهد گرفت. بنابراین نسبت به حد سود و حد ضرر بیان شده پر واضح است که این تحلیل ریوارد به ریسک بسیار بزرگی دارد و ترید بر اساس آن به صرفه خواهد بود.
سلام استاد خسته نباشید
عذر بنده رو بپذیرید چندتا سوال برام پیش اومد.
توی تایم فریم ماهانه موجB از الگوی ایزومتریک درون موج B چطوری …
ساختار ایکس موج از موج 2در تایم فریم هفتگی رو چی در نظرگرفتید؟
موج 3 در تایم فریم هفتگی ریزموج c رو …
تشکر
سلام سلامت باشید.
بخشی از سوال شما حذف شد. لطفا اطلاعات درون تالار را در بخش دیدگاهها بیان نکنید. سوالات تخصصی را نیز باید در تالار مطرح کنید تا پاسخ داده شوند. بخش دیدگاهها برای سوالا عمومی است.
بسیاری از مطالبی که در سوال مطرح کردید به این دلیل است که چندین موضوع از یافته های جدید بنده بوده که اخیرا در تالار بیان کرده ام و در برخی تحلیل های گذشته لحاظ نشده اند.
استاد متاسفانه تاریخ وزمان ها برای بنده اکثر مواقع اشتباه نشون میده فرضا مینویسه 20سال قبل نمیدونم چند ماه قبل. من دیگه سختم شده متوجه بشم کدوم پیام ها چه زمانی بارگزاری شده. عذر بنده رو بپذیرید.
زمان و تاریخ کامنت ها و همچنین تاریخ درج پست ها بررسی شد و مشکلی دیده نمی شودو همگی صحیح هستند. شما کجا دیدید که نوشته باشد 20 سال قبل یا اشکالی در زمان و تاریخ وجود داشته باشد؟!
سلام
تشکر استاد اگر امکانش هست این تحلیل را بروزرسانی کنید
ایا اون الگوی اخر موج سی روزانه را میشه گفت به یک ایزو یا دیامتریک تبدیل شده ؟
سلام
زنده باشید. تحلیل جدید به زودی ارائه می شود و تغییرات لازم در شمارش به عرض خواهد رسید.