تحلیل دلار کد شماره ۳ | موج شماری USDCAD به سبک نئوویو

بررسی روند هفتگی و روزانه چات دلار به کد

4.1k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل دلار کد شماره ۳ از بازار جهانی ارز. این جفت ارز در دو تایم فریم هفتگی و روزانه مورد تحلیل قرار گرفته است که تحلیل هر دو تایم فریم خدمت شما ارائه خواهد شد. با شرح تحلیل دلار کد شماره ۳ با ما همراه باشید.

شرح تحلیل دلار کد شماره ۳ :

با نگاهی از بالا به پایین ابتدا چارت هفتگی این جفت ارز بررسی شده است. همانطور که در چارت هفتگی از تحلیل دلار کد شماره ۳ مشاهده می کنید در ابتدای چارت یک نزول بزرگ در قالب یک الگوی دیامتریک وجود دارد که با توجه به برگشت نشدن آن در مدت زمانی برابر با شکل گیری آن ما این ساختار را موج a بزرگ لیبل گذاری کرده ایم. 

بعد از این شاخه با توجه به ابعاد و زمان صرف شده توسط امواج به نظر می رسد که درون یک الگوی مثلثی از جنس مثلث های خنثی با تناوب معکوس باشیم چرا که موج (C) از این الگو بلندتر از موج (A) می باشد و از شدت موج (B) می توان حدس زد که این مثلث به احتمال قوی دارای تناوب معکوس خواهد بود. این مثلث در تحلیل دلار کد شماره ۳ با لیبل ها و کانال بندی قرمز مشخص شده است و امواج درونی آن نیز با کانال و لیبل های آبی رنگ مشخص شده اند. 

طبق تحلیل دلار کد شماره ۳ کل این مثلث خنثی را در درجه ای بالاتر موج b بزرگ در نظر گرفته ایم. و بر حسب زمانی که این مثلث صرف کرده است، حدس ما این است که ساختار سوپر سیکل ما یک الگوی فلت بزرگ خواهد بود که چنانچه گفته شد شاخه a از این الگو یک دیامتریک و شاخه b از این الگو یک مثلث خنثی با تناوب معکوس می باشد.

تحلیل دلار کد شماره ۳ تایم فریم هفتگی

تحلیل دلار کد شماره ۳ | موج شماری USDCAD به سبک نئوویو | تایم هفتگی
USDCAD NEoWave Analysis | Weekly Cash Data

اما طبق تحلیل دلار کد شماره ۳ این مثلث خنثی هنوز به پایان نرسیده است و در حال حاضر درون شاخه (D) از آن قرار داریم. خود شاخه (D) بر حسب شواهدی که از ساختار آن تا کنون در دست می باشد به نظر می رسد یک الگوی سیمتریکال باشد. این الگو محتمل ترین ساختار برای آن می باشد و با احتمال بسیار کمتر می تواند یک الگوی دیامتریک را نیز برای آن در نظر گرفت.

در چارت هفتگی از تحلیل دلار کد شماره ۳ این سیمتریکال با کانال بندی نقطه چین مشخص شده است چرا که در عمل کانال بندی سیمتریکال اینقدر دقیق و زیبا رخ نمی دهد و مقداری اعوجاج نیز در آن رخ می دهد. همچنین ساختار دیگر شاخه ها را نیز مشخص کرده ایم تا شما عزیزان قدرت روش تحلیلی نئوویو را در تفسیر حرکات بازار مشاهده نمایید.

چشم انداز پیش رو :

چنانچه گفته شد طبق تحلیل دلار کد شماره ۳ به نظر می رسد هم اکنون درون شاخه (D) از یک مثلث خنثی با تناوب معکوس قرار داشته باشیم که این شاخه ساختار سیمتریکال دارد. اما در اشلی کوچکتر که در تایم فریم روزانه آن را مشخص کرده ایم مشخص است که در انتهای شاخه (D) از این سیمتریکال قرار داریم. این شاخه خود یک الگوی دیامتریک می باشد.

ساختار این الگوی دیامتریک در تایم فریم روزانه از تحلیل دلار کد شماره ۳ مشخص شده است. چنانچه پیداست موج F از این الگو تکمیل شده و آخرین شاخه از این الگو در حال شکل گیری است که حد و حدود خاتمه این موج می تواند در سطح 1.3399 تا 1.3542 باشد.پس از تکمیل دیامتریک در قالب شاخه (D) از سیمتریکال انتظار یک افت بزرگ در قالب موج (E) را داریم که می تواند تا سطح 1.2200 تا 1.1900 ادامه یابد که حدود 1400 پیپ خواهد بود.

تحلیل دلار کد شماره ۳ تایم فریم روزانه

تحلیل دلار کد شماره ۳ | موج شماری USDCAD به سبک نئوویو | تایم روزانه
USDCAD NEoWave Analysis | Daily Cash Data

الگوی سیمتریکال به عنوان حرکت موزون نیز در سبک کلاسیک معرفی شده است و ساختار آن نیز از نظر زمانی و قیمتی و پیچیدگی موید همین عنوان می باشد. پس با توجه به چنین ساختاری انتظار شکل گیری موج (G) ، (F) و (H) و (I) را نیز به شکلی موزون و تقریباً مشابه خطوط رسم شده داریم تا شاخه (D) بزرگ از مثلث خنثی به رنگ قرمز کامل شود و در نهایت شاخه (E) از مثلث خنثی را در اشل سوپر سیکل داشته باشیم که بطور ضمنی حد و حدودی را برای آن تعیین کرده ایم که در تصویر مشخص می باشد.

برای ترید می توان در تایم فریم های کوچک صعود کوتاه باقی مانده از این چارت (انتهای الگوی دیامتریک) را گرفت اما این موج می تواند ریسکی باشد و هر لحظه باید مراقب ترید بود. پس از آن با گرفتن تریگرهایی مانند شکست یک کف در تایم فریم 1 ساعته می توان برای پوزیشن فروش اقدام کرد و تا هدف موج (E) در پوزیشن باقی ماند. البته همواره باید ترید را پایش کرد و در صورت وقوع علائم زمانی و قیمتی اقدام های لازم را انجام داد.

اطلاع از
18 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
zahani

با عرض سلام و احترام خدمت استاد رحیمی
ازتون سوال داشتم برای موج شماری جفت ارز ها در بازار فارکس از چه تایم فریمی بهتر هستش که استفاده کنیم؟
آیا میشود از تایم فریم های 5 دقیقه هم استفاده کرد!

حمید هیراد

سلام جناب رحیمی
آیا الگو ماهانه و هفتگی تغییر کرده است؟

مهین منصوری

سلام وقتتون بخیر .ببخشید از کجا و چطور میتونم تحلیلهای جفت ارز ها رو به روز ببینم یا جدیدترین تحلیل رو .تاریخهای داخل سایت تا جایی که من دیدم خیلی وقت پیشه .ممنون

عليرضا

سلام جناب رحيمي
لطفاً اعلام فرماييد كه در اين جفت ارز در حال حاضر در كدام موج هستيم؟ به نظر در ميانه موج H هستيم درسته؟

رضا

نزديك به ١٥ ميليون سر همين تحليل از بين رفت با مديريت سرمايه متاسفانه تحليلات بلند مدت بزرگترين اشتباه فاركسياست.قانونا هر خط روندي قرار نيست شكست ادامه بده.كد با طلا كرليشن عكس دارن طلا كه فيلد شد كانادا هم فيلد ميشه

reza

جناب رحیمی خسته نباشید واقعا تشکر بابت توضیحات تحلیل و خود چارت. یک سوال دارم، همانطور که می دونیم چارت دلارکد که تحلیل کرده اید تایم فریم بالا هستش، از نقطه تحلیل تا زمان تارگت از لحاظ زمانی خیلی طول میکشه مثلا شاید 2 ماه طول بکشه که 1400 پیپ به تارگت برسه، سوال اینجانب اینه که در این بین در تایم فریم های پایینتر مدام موج ها بالا پایین می شن وحتی ممکنه مثلا تا نصف تارگت برن دوباره برگرده و بعد باز بره به سمت تارگت، می خوام بدونم شما شخصا معتقدید که باید پوزیشن باز باشه یا…  ادامه نوشته »

عليرضا

سلام جناب رحيمي عزيز
يه سوال خدمتتون داشتم.تايم روزانه با اين شرايط بد كانادا امكان سقف زدن تو همين موقعيت بازار وجود دارد؟

مشاهده دیگر مطالب

See other content