تحلیل تکنیکال حفاری شماره 2 به سبک نئوویو

بررسی شرایط الگویی اصلاح

4.7k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی. با تحلیل تکنیکال حفاری شماره 2 به سبک نئوویو در خدمت شما هستیم تا شرایط احتمالی این چارت را که مورد پرسش افراد زیادی هست از منظر سبک نئوویو بررسی کنیم. با ما همراه باشید.

شرح تحلیل تکنیکال حفاری شماره 2 :

اگر چارت سهم حفاری را بررسی کرده باشید حتماً می‌دانید که این سهم در بلندمدت درون یک روند صعودی مناسب قرار دارد که هنوز نشانه‌ای بر پایان آن ایجاد نشده است. اما در میان مدت این سهم در حال ساخت یک اصلاح در دل روند صعودی است که بر اساس موج‌شماری انجام شده به نظر می‌رسد می‌توان دو سناریو برای آن در نظر گرفت که در ادامه به شرح آنها می‌پردازیم اما با گذر زمان می‌توان یکی از سناریوها را حذف کرد.

سناریوی اول :

سناریوی اولی که برای این اصلاح می‌توان مدنظر قرار داد یک الگوی ترکیبی دوگانه است که الگوی اول آن دیامتریک است و احتمالاً الان در بخشهای انتهایی از X موج هستیم. همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید این X موج در برخورد با خط روند نزولی واکنش نشان داده است و دچار ریزش شده است و از طرف دیگر در همین قسمت یک سطح مقاومتی استاتیک نیز وجود دارد که به جهت جلوگیری از شلوغ شدن تحلیل، آن را رسم نکرده‌ایم.

همچنین الگوی دوم ترکیب مذکور نیز می‌تواند یک ساختار ساید مانند فلت یا مثلث باشد که هنوز شکل نگرفته است اما از آنجا که سهم به یک سطح حمایتی مهم نزدیک است به احتمال قوی الگوی دوم یک الگوی ریزشی قوی نخواهد بود و محتمل‌تر است که این الگو یک ساختار ساید باشد. به هر حال هم‌اکنون در تصویر تحلیل تکنیکال حفاری شماره 2 به سبک نئوویو، الگوی دوم با خطوط صورتی رنگ به صورت فلت رسم شده است اما همانطور که گفته شد این قسمت می‌تواند یکی از انواع مثلث‌ها نیز باشد.

تحلیل تکنیکال حفاری شماره 2 به سبک نئوویو | کش دیتای هفتگی
تحلیل تکنیکال حفاری شماره 2 به سبک نئوویو | کش دیتای هفتگی

سناریوی دوم :

سناریوی دوم برای اصلاح چارت حفاری بر اساس اطلاعات فعلی می‌تواند یک ساختار سیمتریکل باشد که هم‌اکنون در بخش‌های انتهایی از موج هشتم آن یعنی موج H قرار داریم و با پایان یافتن این موج باید منتظر شکل‌گیری موج آخر الگو یعنی موج i باشیم. این موج می‌تواند درون باکسی که در محدوده حمایت 320 تا 240 تومان رسم کرده‌ایم به پایان برسد و پس از آن باید شاهد شروع یک موج قوی و شارپ در سهم باشیم تا پسای این الگوی سیمتریکال پاس شود و الگوی سیمتریکال تائید شود.

قابل ذکر است که باکس رسم شده در تصویر تحلیل تکنیکال حفاری شماره 2 می‌تواند محل مناسبی برای بخش اولیه از الگوی دوم از ساختار ترکیبی (سناریوی اول) نیز باشد.

چشم‌انداز پیش رو :

بر اساس سناریوهای تشریح شده می‌توان گفت که سطح حمایتی 320 تا 240 تومان می‌تواند محل مناسبی برای خاتمه کارکشن سهم حفاری باشد اما اگر سناریوی اول رخ دهد اتلاف زمان بیشتری رخ خواهد داد تا موج صعودی بعد از اصلاح شروع شود و اگر سناریوی دوم رخ دهد با رسیدن قیمت به سطح حمایتی مذکور احتمال شکل‌گیری موج صعودی بعد زیاد خواهد بود.

در هر صورت با اتمام کارکشن سهم حفاری، قیمت می‌تواند در گام اول تا سطح 750 تومان صعود کند. پس از آن در صورت وجود قدرت کافی احتمال دیده شدن هدف بعدی در 1230 تومان و یا فراتر رفتن نیز وجود دارد. اما پس از خرید این سهم باید به نحوه صعود قیمت توجه کرد تا مشخص شود که کدام سناریو در حال وقوع است. به عبارت دیگر اگر قیمت پس از رسیدن به سطح حمایتی ذکر شده وارد یک صعود قوی و مناسب شود مشخص می‌شود که سناریو دوم در جریان است اما اگر حرکت قیمت کند و فرسایشی شود نشانگر وقوع سناریوی اول خواهد بود.

امیدواریم این تحلیل مفید باشد و مورد استفاده همراهان گرامی قرار گیرد.

اطلاع از
4 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
farzad kal

با سلام و وقت بخیر
بنده ۲ تا سوال دارم که ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایین
۱)الگوی موج F(سبز) از (F) چیست؟
و ۲ این که آیا قانونی وجود دارد که ایکس موج باید حداقل ۳۱.۸ درصد قسمت اول اصلاح را بازگشت کند؟در صورت جواب مثبت سناریو دوگانه بودن اصلاح چه میشود؟
ممنون

farzad kal

ممنون از وقتی که میزارین

مشاهده دیگر مطالب

See other content