تحلیل یورو دلار شماره ۲۱ | موج شماری EURUSD به سبک نئوویو

بررسی شرایط موج صعودی

3k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت سروران و همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو . در خدمت شما هستیم با تحلیل یورو دلار شماره ۲۱ که پس از مدت ها تاخیر در ارائه تحلیل از این چارت آماده ارائه خدمت حضورتان شده است. ما درخواست زیادی برای شمارش چارت یورو دلار با نماد اختصاری EURUSD دریافت کرده بودیم، بدین جهت شمارش این چارت را در یک نمای وسیع از گذشته و حال انجام داده ایم تا ساختار مد نظرمان را به خوبی به شما عزیزان ارائه کنیم و راهگشای عزیزانی باشد که به سبک نئوویو موج شماری می کنند. برای شرح تحلیل یورو دلار شماره ۲۱ با ما همراه باشید.

شرح تحلیل یورو دلار شماره ۲۱ :

در اشل سوپر سیکل و بر اساس چارت هایی که از تاریخچه جفت ارز یورو دلار در دست می باشد، ما این چارت را در حال حاضر در انتهای شاخه D از یک مثلث انقباضی کانتر میدانیم که کل این شاخه را موج شماری کرده ایم و در تحلیل یورو دلار شماره ۲۱ خدمت شما ارائه کرده ایم.

پس از مدت ها کنکاش و بررسی در این چارت به نظر می رسد ساختار این شاخه از مثلث سوپر سیکل، یک ساختار ترکیبی دوگانه باشد که با الگوی ایزومتریک شروع شده و به الگوی مثلث خنثی جاری ختم شده باشد. بخش اعظم این ساختار دوگانه طی شده است و از منظر کوتاه مدت پیداست که هم اکنون در شاخه D از مثلث انتهایی قرار داریم که این شاخه نیز رفته رفته رو به اتمام است و باید شاهد یک عقب نشینی در قالب موج E از مثلث خنثی باشیم.

ساختار تک تک شاخه های ایزومتریک، ایکس موج و مثلث خنثی نیز شمارش شده است تا شما عزیزان بتوانید امواج درونی الگوهای ذکر شده را نیز ببینید و زیبایی روش نئوویو برای شرح ساختارهای پیچیده ی مارکت ها را بیش از پیش ببینید و درک کنید. البته قابل ذکر است که الگوی ایزومتریک از جمله الگوهایی است که این انستیتو بر پایه قوانین و شواهد مستحکم به روش نئوویو اضافه کرده است و در مبانی اصلی روش نئوویو که آقای نیلی بیان کرده اند موجود نیست.

تحلیل یورو دلار شماره ۲۱ | موج شماری EURUSD به سبک نئوویو
EURUSD NEoWave Analysis 21 | Weekly Cash Data

چشم انداز پیش رو :

همانطور که گفته شد به نظر میرسد در حال حاضر بر اساس تحلیل یورو دلار شماره ۲۱ در انتهای موج D از مثلث خنثیِ انتهایی باشیم. ساختار این موج به احتمال فراوان یک ساختار ترکیبی دوگانه است که بخش اول آن یک زیگزاگ است، اما هنوز ساختار بخش دوم آن روشن نشده است اما بر اساس شدت و ضعفی که در این جایگاه انتظار داریم می توان حدس زد که الگوی دوم احتمالا یک ساختار تخت یا یک مثلث باشد.

در هر صورت با گذر زمان این ناحیه بهتر روشن خواهد شد و می توانیم برای موقعیت های معاملاتی که رخ میدهد بهتر برنامه ریزی کنیم. فلش های صورتی رنگی در انتهای تحلیل یورو دلار شماره ۲۱ رسم شده است تا بیانگر انتظار ما از آینده چارت باشد.

موضوعی که از منظر تکنیکی و فارغ از موج شماری باید به آن دقت کرد این است که یورو دلار پس مدت ها درجا زدن در کف قیمتی و ایجاد یک منطقه رنج موفق شد این ناحیه رنج را بشکند و بالای آن تثبیت شود. لذا انتظار میرود یک عقب نشینی تحت عنوان پول بک به سقف این ناحیه رنج داشته باشیم تا باعث ورود معامله گران بیشتری در جهت صعود این چارت شود. همین پول بک، موج E از مثلث خنثی ای که ما بدان اشاره کردیم را شکل خواهد داد.

این موج E بصورت نرمال می تواند تا سقف ناحیه تراکمی که قبلا شکسته شده است برگشت داشته باشد اما نباید فراموش کرد که همواره شاخه آخر الگوها قابلیت کوتاه شدگی را نیز دارا می باشند و ممکن است بصورت نرمال تا تارگت نزولی ای که برای آن رسم کرده ایم ریزش نکند. در هر صورت با دانستن این موضوع و پایش مداوم چارت می توان برای نزولی که برای موج E مثلث شکل خواهد گرفت برنامه ریزی معاملاتی کرد.

اما پس از کامل شدن مثلث مورد اشاره، شاخه D از مثلث سوپر سایکل این چارت کامل خواهد شد و طبق تحلیل یورو دلار شماره ۲۱ دو هدف صعودی در انتظار یورو دلار خواهد بود که یکی 1.3800 و دیگری حوالی 1.5000 خواهد بود. البته مسلم است که صعود تا این نواحی با فراز و نشیب هایی نیز همراه خواهد بود.

اطلاع از
10 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
فراهانی

سلام استاد
تحلیل متفاوت از پیش بینی اولیه زیگزاگ دوم را شکل نداد و بازگشت بیشتری از پیش بینی اولیه داشت… با توجه به تازه کار بودن ما لطف می کنید بروز رسانی کنید یا توضیح بدین چه اتفاقی داره میافته؟

با تشکر

reza

سلام
جناب رحیمی الگوی اول شاخه E ایزومتریک که خودش یک ایزومتریک هست، آیا ما محدودیتی در موج A و E نداریم از لحاظ اندازه در ایزومتریک ؟ (در عکس خیلی این 2 موج طولانی هستند و من به ظاهر حس میکردم اونجا رو می شه یک زیگزاگ گرفت که موج B اون جاری شده)

سوال دیگم اینه که در ترکیبی که لحاظ کردید (ایزومتریک + مثلث انقباضی)؛ از اونجایی که مثلث در قسمت پایانی دوگانه اومده ینی ایزومتریک الگوی قویتری هست به نسبت مثلث انقباضی ؟

erfanr

سلام استاد من به تازگی با سبک تحلیل گلن نیلی آشنا شدم و تا قبل از این حدودا با اکثر روش های تحلیل آشنایی داشتم ولی واقعا این میزان ظرافت و دقت در پیش بینی آینده قیمت هضمش سخته

محمود

با سلام
خواستم سوال کنم این تحلیل مربوط به چه تاریخی هست؟
ممنونم

alinooryan

اقای رحیمی سلام.چیزی که برای من توی موجشماریهای شما از سهام و فارکس جالب بوده اینه که اصلا ساختاری مثل زیگزاگ و یا مسطح رو نمیبینم توی شمارشهاتون.فقط الگوهای هفت یا نه موجی که من اسمشون رو هنوز نمیدونم وجود داره.اگر یک توضیح کوچیک بدید و من رو از گمراهی در بیارید ممنون میشم.

مشاهده دیگر مطالب

See other content