تحلیل تکنیکال چارت فرآور شماره 1 به سبک نئوویو

بررسی شرایط کوتاه مدت و میان مدت چارت فرآور

3.4k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان محترم انستیتو ایران نئوویو. در این پست با تحلیل تکنیکال چارت فرآور شماره 1 در خدمت شما هستیم تا شرایط این چارت را بر اساس سبک نئوویو و اصول تحلیل تکنیکال بررسی کنیم و فرصت های معاملاتی آن را با شما به اشتراک بگذاریم. با ما همراه باشید.

شرح تحلیل تکنیکال چارت فرآور شماره 1 :

بر اساس موج شماری انجام شده بر روی چارت فرآور که می توانید آن را در تصویر زیر مشاهده کنید به نظر می رسد که این سهم درون یک روند صعودی از جنس دیامتریک قرار دارد و هم اکنون در موج (D) این دیامتریک قرار داریم. این دیامتریک را می توانید با کانال بندی و لیبل های آبی رنگ مشاهده کنید. همچنین ساختار امواج داخلی آن از جمله موج (D) را می توانید با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ مشاهده کنید.

چنانچه از تصویر تحلیل تکنیکال چارت فرآور شماره 1 پیداست موج (D) الگوی دیامتریک در قالب در یک روند خنثی یا ساید در حال ایجاد است و تا کنون 5 شاخه از این روند ساخته شده است. اگر قرار باشد این روند خنثی با همین 5 شاخه به کار خود پایان دهد و پس از آن روند صعودی دیگر شروع شود، می توان این روند خنثی را یک مثلث خنثی با تناوب معکوس در نظر گرفت که در باکس مشخص شده در تصویر تحلیل تکنیکال چارت فرآور شماره 1 می تواند به پایان برسد.

توجه نمایید که باکس در جایی رسم شده است که از نظر سیکل های زمانی نیز یک لول 100 درصد برگرفته شده از کف ها و یک لول 62 درصد زمانی برگرفته شده از سقف ها نیز وجود دارد که می تواند نشان دهنده محل خاتمه مثلث باشد.

تحلیل تکنیکال چارت فرآور شماره 1 به سبک نئوویو | کش دیتای روزانه
تحلیل تکنیکال چارت فرآور شماره 1 به سبک نئوویو | کش دیتای روزانه

اما اگر قرار باشد که این روند خنثی بیش از این گسترش پیدا کند می تواند ساختار یک دیامتریک جاری را به خود بگیرد. فعلا در تصویر تحلیل تکنیکال چارت فرآور شماره 1 زیر شرایط اول در نظر گرفته شده است و الگوی این روند خنثی را به شکل یک مثلث خنثی با تناوب معکوس مشخص کرده ایم.

چشم انداز پیش رو :

همانطور که گفته شد روند خنثیِ فعلی می تواند هم یک مثلث ریورس خنثی باشد و هم یک دیامتریک جاری. اما در هر صورت موج صعودی کوتاه مدت فعلی می تواند تا حدود سطح عرضه سهم و یا مقداری بالاتر از آن ادامه داشته باشد که در این بین اولین هدف کوتاه مدت 3800 تومان در نظر گرفته شده است و حد ضرر نیز 2700 تومان می باشد.

در این شرایط اگر بر روی سطح عرضه یا مقداری بالاتر از آن مشاهده شود که قیمت توان بالاتر رفتن ندارد نشان می دهد که روند خنثی می خواهد به شکل یک دیامتریک گسترش پیدا کند و در این حالت تارگت اول تحلیل تکنیکال چارت فرآور شماره 1 می تواند پوشش دهنده حد ضرر باشد، بنابراین در حدود تارگت اول می توان اقدامات لازم را جهت حفظ سود حاصل شده انجام داد.

اما اگر قیمت بتواند با قدرت از این سطح عرضه بگذرد و پس از آن نیز قدرت بالایی در صعود نشان دهد، امکان رسیدن تا تارگت دوم تحلیل تکنیکال چارت فرآور شماره 1 یعنی سطح 11200 تومان مهیا می شود. البته باید به طور مداوم قیمت را تا رسیدن به تارگت دوم پایش کرد و در صورت وقوع ضعف قبل از رسیدن به تارگت دوم اقدامات لازم را جهت شناسایی سود انجام داد.

با رسیدن قیمت به تارگت دوم، احتمال این که مدتی شاهد درجا زدن قیمت جهت ساخت موج (F) دیامتریک باشیم هست و پس از آن قیمت باز هم می تواند به صعود دیگری بپردازد تا اهداف بالاتری را ببیند که در این مورد پس از مشخص شدن شرایط، تحلیل دیگری ارائه خواهیم کرد.

امیدواریم این تحلیل مفید بوده و مورد استفاده همراهان گرامی قرار گیرد.

اطلاع از
6 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
Sanaz

با سلام خدمت استاد ارشیا
آیا امکان دارد که موج های داخلی یک الگو مثلا موج b در یک مثلث یا دیامتریک حتی یک پیپ هم موج a را بازگشت ندهد؟
و همچنین x موج کوچک می تواند هیچ مقداری از الگوی قبلی را بازگشت ندهد؟
در تحلیل های اخیر سایت من این مورد را خیلی می بینم ولی طبق آموخته هام از نئوویو فکر می کنم موجهای داخلی یک الگو باید حداقل مقداری از موج های داخلی قبلی را بازگشت کنند و x موج کوچک نیز به همین صورت!

حسن زاده

سلام بزرگوار
ببخشید در تالارها موجها شمارش میشه و به سوالات پاسخ داده میشه؟
منظورم بعد از تهیه پکیج هست.

مراد اسدفر نژاد

سلام روز خوش
انتهای نزول شاخص را در بد بینانه ترین حالت و اغاز روند انگیزشی را ایا در بازار ایران میتوان تشخیص داد ؟ برخی میگویند اقای گلن نیلی شاخص بورس امریکا را برای سال های اینده تحلیل زده بودند و درست بوده چر اکسی توان گفتن اینکه مثلا فلان تایم با تلرانس سه ماه و یا 6 ماه اصلاح تمامه ایا این علم در ایران کامل نیس مگر نه اینکه اقای نیلی انجام دادند؟

مشاهده دیگر مطالب

See other content