تحلیل فروی شماره ۲ | موج شماری فروی به سبک نئوویو

چشم انداز صعودی قیمت سهم فروی

17.7k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. با بروزرسانی تحلیل فروی در خدمت شما هستیم تا وضعیت فعلی سهم را از منظر نئوویو بر اساس پیش روی امواج این سهم با شما به اشتراک بگذاریم. با شرح تحلیل فروی شماره ۲ با ما همراه باشید.

شرح تحلیل فروی شماره ۲ :

چنانچه خاطرتان هست در تحلیل قبل فروی ساختار این سهم را به طور پیشفرض یک زیگزاگ در نظر گرفتیم که طبق آن انتظار یک اصلاح کوتاه مدت را در قالب موج 2 از (C) داشتیم و یک سطح حمایتی برای برگشت این موج مشخص کردیم که قیمت 4570 تا 4230 تومان را نشان می داد. اصلاح مذکور شکل گرفت اما زمان این اصلاح بیشتر از میزان مورد انتظار بود که باعث شد نسبت به ساختار امواج این چارت بازنگری هایی انجام دهیم. قابل ذکر است که اصلاح مذکور از سطح حمایتی مشخص شده پایین تر نرفت و شاهد برگشت سهم از همین محدوده بودیم.

اما در تحلیل فروی شماره ۲ با در نظر گرفتن اصلاح اخیر می توان گفت که به احتمال قوی الگوی سهم یک ایزومتریک یا دیامتریک است که با بریک اوت شدن سطح مقاومتی 5530 تومان این سیگنال قوی صادر شد که الان در موج E این الگو قرار داریم. این ساختار با کانال بندی و لیبل های آبی رنگ مشخص شده است و ساختار امواج داخلی نیز با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ تعیین گردیده است.

در تصویر تحلیل فروی شماره ۲ ساختار در نظر گرفته شده برای این سهم یک ایزومتریک است چرا که موج (D) یک ساختار نسبتاً ضعیف است که نشان از وجود قدرت در موج (E) دارد و این قدرت می تواند باعث افزایش قیمت تا سطحی شود که دیگر امکان دیامتریک شدن الگو ضعیف باشد. بنابراین می توان احتمال ایزومتریک بودن الگو را بیش از دیامتریک دانست و به همین جهت در تصویر نیز فقط ساختار ایزومتریک رسم شده است اما در هر صورت بهتر است که احتمال دیامتریک شدن الگو را هم مد نظر قرار دهیم هرچند که احتمال آن کمتر باشد.

تحلیل فروی شماره ۲ | موج شماری فروی به سبک نئوویو
FeRooy NEoWave Analysis 02 | Daily Cash Data

چشم انداز پیش رو :

در تحلیل فروی شماره ۲ با توجه به وضعیت شرح داده شده دو تارگت 10000 تومانی و 14000 تومانی در نظر گرفته شده است که انتظار داریم این سهم برای تکمیل موج (E) تا یکی از این تارگت ها رشد نماید. اما از نظر ساختاری رشد سهم تا تارگت دوم می تواند باعث ایجاد تناسب در الگو شود و از طرفی در تارگت دوم همگرایی قوی تری را در سطوح فیبوناچی شاهد هستیم که باعث افزایش اعتبار این تارگت نسبت به تارگت اول می شود.

از نظر زمانی نیز انتظار داریم که این سهم در حدود یک تا سه ماه دیگر به حد سودهای اعلام شده دست یابد که تخمین میزان زمان آن به صورت دقیق تر احتیاج به پیشروی بیشتر امواج دارد.

حد ضرر تحلیل فروی شماره ۲ نیز با پیشروی امواج به سطح 4250 تومان منتقل شده است که در تصویر قابل رویت است اما با تثبیت سهم بالای مقاومت 5530 تومان می توان این حد ضرر را به قیمت 4900 تومان منتقل کرد. با در نظر گرفتن این میزان ریسک در مقابل حد سودهای مطرح شده مشخص است که ریوارد به ریسک خوبی در این تحلیل برقرار است که باعث می شود ترید بر اساس این تحلیل توجیه پذیر باشد.

پس از شکل گیری الگوی ایزومتریک با با احتمال کمتر دیامتریک، انتظار داریم که سهم به ایجاد یک استراحت کوتاه مدت در قالب (X) موج بپردازد و بعد از آن باز هم شاهد صعود بیشتر سهم باشیم اما بهتر است در آن مقطع اجازه دهیم که سهم این موضوع را تأیید کند تا بعد بتوانیم برای امواج بعدی و ترید بر اساس آنها برنامه ریزی کنیم.

امیدواریم این تحلیل مفید بوده و مورد استفاده همراهان عزیز قرار گیرد.

اطلاع از
102 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
هادی

سلام خسته نباشید استاد گرامی
با توجه به این روند چند روز اخیر و ریزش و این که سهم پایین تر از کف قبلی قرار گرفته آیا سناریو دوم درحال رخ دادن است و اینکه به نظر شما سهم چه موقع برمیگردد

احسان

با سلام وقت شما بخیر جناب رحیمی عزیز
در فروی نیز به ظاهر در شاخه اول یک دیامتریک پاپیونی و در شاخه دوم هم یک مثلث انقباضی افقی تشکیل شده است و ایا این تحلیل می تواند درست باشد؟ و اهداف به چه ترتیب می باشند؟ با تشکر

اسدی

سلام استاد سوالی داشتم شما جاییی گفته بودید که در مثلث انقباضی و انبساطی فقط موج e انها میتواند خود هم فقط نوع خود مثلث را تشکیل دهد ایا موج سی در مثلث انقباضی میتواند خود مثلث ریورس انقباضی یا خنثی باشد؟چند جا احساس کردم این اتفاق افتاده است…و اینکه خیلی از اساتید از نوع جدید دیامتریک بنام دیامتریک توسعه یافته صحبت میکند که استفاده زیادی دارد

موسوی سعیدی

استاد بسیار خوب درود بر شما با اینکه تازه کار هستم اما. امیدوارم به بهترین شکل نکات آموزشی رو فرا بگیرم.

فتاحی

با سلام و عرض ادب خدمت استاد محترم
استاد آیا الگو تبدیل به یک دیامتریک پاپیونی شده است؟ و اگر نظرتون به دیامتریک بودن باشه و با توجه به تاثیرپذیری اینروزهای بازار از شاخص کل و نحوه حرکت شاخص در آینده پیش رو، آیا احتمال تشکیل یک الگوی x موج فرسایشی با اصلاحی کم شیب رو بعد از موج g این دیامتریک بیشتر میدانید یا تشکیل دیگر الگوها را با حرکت پساالگویی قوی بعد از موج g؟
ممنون از شما استاد

فرنود میداودی

عرض سلام خدمت استاد رحیمی
با توجه به اینکه سقف کنال کلاسیک در چارت فروی به پایین شکسته شده در اصلاح اخیر میخواستم بدونم قیمت در صورت برخورد به سقف این کانال رفتارش رو به چه شکل میشه ارزیابی کرد و اساسا به کانال کلاسیک چه اهمیتی میتوان داد. با تشکر

Kevin

سلام بزرگواری
بنده اینارو الگوی ترکیبی سه گانه شمارش کردم مثلث-مثلث-فلت که داخل یک دیامتریک قرار دارند به نظرتون میتونه درست باشه

Kevin

باشه چشم،ممنون

فراهانی

سلام و عرض ادب به اقای رحیمی
من که لذت میبرم از پکیج های اموزشی شما و تحلیلهای زیبای که انجام دادید مثل کرمان و شبندر
به نظر شما حرکت شتاب دار فروی شروع شده یانه؟

فراهانی

ممنون

مشاهده دیگر مطالب

See other content