تحلیل تکنیکال شاخص کل فرابورس شماره 1 به روش نئوویو

بررسی شرایط اصلاح

5.6k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان عزیز و گرامی انستیتو ایران نئوویو. پیرو تحلیل شاخص کل که در پست قبل ارائه شد، هم اکنون با تحلیل تکنیکال شاخص کل فرابورس شماره 1 به روش نئوویو در خدمت شما هستیم تا شرایط این نمودار را که تائیدی بر تحلیل شاخص کل نیز می‌باشد مورد بررسی قرار دهیم. با ما همراه باشید.

شرح تحلیل تکنیکال شاخص کل فرابورس شماره 1 :

مشابه تحلیل شاخص کل، در شاخص کل فرابورس نیز می‌توان صعود اواخر سال گذشته تا اردیبهشت ماه امسال (سال 1402) را موج (A) از یک روند صعودی جدید در نظر گرفت. شاید در نمودار شاخص کل بورس ایران شبهاتی در خصوص جایگاه این موج وجود داشته باشد اما وقتی به نمودار شاخص کل فرابورس نگاهی بیندازیم پرواضح است که این موج مربوط به اصلاح بلندمدت قبلی نیست و خودش آغازگر یک روند صعودی جدید است، چرا که اصلاح بلندمدت قبلی را می‌توان به راحتی یک مثلث انقباضی در نظر گرفت و موج صعودی بعدی نمی‌تواند در این الگو نقشی داشته باشد.

همچنین پس از صعود ذکر شده نیز یک اصلاح در جایگاه موج (B) شکل گرفته است که مشابه نمودار شاخص کل می‌توان ساختار آن را یک ترکیب دوگانه با X موج کوچک در نظر گرفت. الگوی اول از این ترکیب ایزومتریک بوده و الگوی دوم آن نیز با توجه به ساید شدن روند نمودار و طول امواج می‌تواند یک مثلث خنثی افقی باشد که هم اکنون در موج D از این مثلث به سر میبریم. این ترکیب در تصویر تحلیل تکنیکال شاخص کل فرابورس شماره 1 با لیبل‌های سیاه رنگ مشخص شده است.

تحلیل تکنیکال شاخص کل فرابورس شماره 1 به روش نئوویو
تحلیل تکنیکال شاخص کل فرابورس شماره 1 به روش نئوویو

طبیعی است که با اتمام اصلاح ترکیبی به شکلی که انتظار می‌رود می‌توان انتظار شروع یک موج صعودی دیگر را داشت. همچنین از دیگر نشانه‌های تکنیکی که در نمودار فوق می‌توان مشاهده کرد و نشانگر اصلاحی بودن امواج فعلی می‌باشند کاهش شدید حجم معاملات نسبت به موج صعودی قبلی و کاهش مومنتوم ریزش و عمیق شدن موجهای صعودی در بخش‌های انتهایی می‌باشد. لذا این موضوعات می‌توانند به قوت گرفتن تحلیل فوق و کمرنگ شدن سناریوهای ریزشی برای بازار فرابورس کمک کنند.

چشم انداز احتمالی :

اگر تحلیل تکنیکال شاخص کل فرابورس شماره 1 صحیح باشد می‌توان انتظار داشت که شاخص فرابورس در محدوده‌ای نزدیک به 26800 واحد به موج D‌ از مثلث خاتمه دهد و وارد موج E از مثلث شود که می‌تواند یک موج نزولی ضعیف یا یک موج ساید باشد. این موج به صورت نرمال می‌تواند تا حدود 25000 ادامه پیدا کند اما در صورت وجود قدرت مناسب در جناح خریداران در فرابورس ممکن است این میزان اصلاح کمتر نیز بشود. در هر صورت فرایند تکمیل موج D و E می‌تواند یک تا دو ماه زمان ببرد.

پس از اتمام موج E از مثلث، موج (B) از درجه بالاتر نیز به پایان خواهد رسید و پس از آن می‌توان انتظار یک موج صعودی قوی در جایگاه موج (C) را داشت که می‌تواند از نظر زمانی با موج (A) تشابه زمانی داشته باشد و به اهداف مشخص شده در تصویر تحلیل تکنیکال شاخص کل فرابورس شماره 1 به روش نئوویو دست یابد که با ابزار فیبوناچی مشخص شده‌اند.

این اهداف سه سطح فیبوناچی 62 و 78 و 100 درصد از موج (A) هستند که سطوح 36902 و 41049 و 47014 واحد را نشان می‌دهند. قابل ذکر است در مرحله اول باید سطح اول را به عنوان تارگت در نظر گرفت تا پس از شروع موج صعودی جدید وضعیت آن بررسی شود و اطمینان پیدا کرد که امکان رسیدن به این هدف و یا اهداف بعدی وجود دارد یا خیر.

سطح بی اعتباری تحلیل :

در صورتی که نمودار با ریزش شارپ همراه شود و سطح 24000 واحد را بشکند تحلیل بی اعتبار خواهد شد و احتمال ریزش بیشتر قوت خواهد گرفت.

امیدواریم که تحلیل تکنیکال شاخص کل فرابورس شماره 1 به روش نئوویو برای همراهان گرامی مفید واقع شود.

اطلاع از
4 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
hadi

با سلام خدمت استاد گرامی
امکان تحلیل نماد شپلی هست براتون؟

Houman

با سلام و عرض احترام
بالاترین مقداری که موج ای می تواند تمام شود چقدر هست؟ آیا ممکن هست از همین اعداد فعلی، موج ای پایان یابد
با تشکر

مشاهده دیگر مطالب

See other content