کتاب گلن نیلی | استادی در تئوری موجی الیوت

رفرنس اولیه روش نئوویو

24.8k
بازدید

در این پست می توانید کتاب گلن نیلی با نام “استادی در تئوری موجی الیوت” یا Mastering Elliott Wave که سنگ بنای اصلی روش نئوویو می باشد را دانلود کنید. خوشبختانه این کتاب دارای ترجمه فارسی نیز هست و در این پست هر دو نسخه فارسی و انگلیسی آن را جهت دانلود قرار داده ایم.

اگر با روش نئوویو آشنایی ندارید می توانید مقاله کاملی که در زمینه آشنایی با روش نئوویو منتشر کرده ایم را مطالعه کنید. همچنین برای آشنایی با آقای گلن نیلی که بنیان گذار سبک تحلیل نئوویو هستند نیز مقاله مفصلی در وب سایت ایران نئوویو منتشر شده است که می توانید آن را مطالعه کنید.

کتاب گلن نیلی با نام استادی در تئوری موجی الیوت :

در سال 1988 میلادی آقای گلن نیلی بنیان گذار سبک تحلیلی نئوویو کتاب Mastering Elliott Wave یا استادی در تئوری موجی الیوت را منتشر کرد. این کتاب حاصل بیش از 8 سال تحقیق، تحلیل، معامله و آموزش روش تحلیلی الیوت توسط گلن نیلی می باشد.

گلن نیلی در نامگذاری کتاب نیز سعی کرد نام روشی که آن را توسعه داده بود یعنی روش الیوت، حفظ شود چرا که معتقد بود او این روش را فقط گسترش داده است و ایده اولیه از آن او نیست. اما بعدها افرادی که از این کتاب استفاده می کردند معتقد بودند که این کتاب بسیار فراتر از روش الیوت است و شایسته بود که نام کتاب نیز استادی در نئوویو باشد. در هر صورت نام این کتاب همچنان استادی در تئوری موجی الیوت باقی مانده است اما بهتر است بدانیم که این کتاب در اصل سنگ بنای روش نئوویو است که روشی به مراتب فراتر از روش الیوت می باشد.

کتاب گلن نیلی نسخه انگلیسی | Mastering Elliott Wave
Mastering Elliott Wave

ویرایش جدید کتاب نیلی :

کتاب آقای گلن نیلی دو سال بعد از انتشار یعنی در سال 1990 میلادی مورد بازبینی قرار گرفت و ویرایش جدیدی از آن منتشر شد. در نسخه جدید این کتاب ملحقات نیلی و موارد تکمیلی دیگری به آن اضافه شد تا این کتاب بیش از پیش دنیای موج شماری چارت های قیمت را متحول کند و پا را از قبل نیز فراتر بگذارد. خوشبختانه ویرایش جدید این کتاب به کشور ما نیز راه یافت.

ترجمه کتاب استادی در تئوری موجی الیوت :

نسخه فارسی کتاب گلن نیلی با نام ترجمه شده آن یعنی “استادی در تئوری موجی الیوت” به ترجمه جناب آقای ناصر دادگستر در ایران منتشر شده است. کتابی که در این پست تقدیم شما می شود نیز همان نسخه ترجمه شده آقای ناصر دادگستر است که توسط خود ایشان به صورت PDF در فضای مجازی منتشر شده است چرا که در ابتدا ناشر کتاب آقای نیلی اجازه چاپ این کتاب را در ایران نداده بودند.

اما بعدها با فراهم شدن موافقت ناشر اصلی، این کتاب ترجمه شده به چاپ رسید و شایسته است برای حمایت از ایشان که حقیقتاً زحمت بسیاری برای ترجمه این کتاب کشیده اند نسبت به خرید کتاب چاپی اقدام فرمایید. بدیهی است که خواندن کتاب در نسخه چاپی آن لذت بیشتری دارد و راحت تر نیز می باشد. این کتاب در سایت های کتاب فروشیِ آنلاین، به سهولت در دسترس می باشد. با دیدن نسخه انگلیسی کتاب “استادی در تئوری موجی الیوت” با نام لاتین “Mastering Elliott Wave” ملاحظه خواهید کرد که متن کتاب بسیار تخصصی و سنگین بوده و ترجمه آن بسیار سخت و طاقت فرسا می باشد. با این وجود ترجمه کتاب بسیار عالی است و با رعایت امانتداری جمله های کتاب اصلی شکل گرفته است که جای تشکر و قدردانی از آقای دادگستر دارد.

البته همانند بسیاری از کتاب های ترجمه شده، متن این ترجمه فارسی نیز دارای غلط های املایی می باشد، لذا با توجه به ماهیت حرفه سرمایه گذاری، خواننده حتما باید در هنگام مطالعه نسبت به مقایسه این ترجمه با نسخه زبان انگلیسی دقت لازم را به خرج دهد.

کتاب گلن نیلی نسخه فارسی | استادی در تئوری موجی الیوت ترجمه ناصر دادگستر
استادی در تئوری موجی الیوت

مطالبی منتشر شده بعد از چاپ کتاب استادی در تئوری موجی الیوت :

همانطور که گفته شد کتاب آقای گلن نیلی در سال 1988 به چاپ رسیده است و دو سال بعد مورد بازبینی قرار گرفته است و مطالب دیگری به آن اضافه شده است. اما پس از چاپ نسخه جدید این کتاب نیز مطالب بسیاری به روش نئوویو اضافه شده است که به صورت رسمی در هیچ کتابی منتشر نشده است و آقای نیلی صرفاً به ارائه این مطالب در سایت خودشان یا پکیج آموزشس شان به صورت پراکنده اقدام کرده اند.

اما این انستیتو به عنوان بنیان گذار روش نئوویو در ایران و دومین رفرنس روش نئوویو در جهان اقدام به انتشار پکیجی کامل در زمینه روش نئوویو کرده است که در فروشگاه وب سایت ایران نئوویو قابل تهیه است. پس برای اینکه کلیه مطالب روش نئوویو را بیاموزید، می توانید به پکیج آموزش صفر تا صد نئوویو موجود در فروشگاه سایت ایران نئوویو مراجعه کنید. این پکیج کلیه مواردی که آقای نیلی تا کنون ارائه کرده اند را شامل می شود و از طرفی کلیه یافته های مدرس این دوره یعنی ارشیا رحیمی را نیز شامل می شود. با خرید این پکیج از پشتیبانی کامل ما در جهت یادگیری روش نئوویو نیز بهرمند خواهید شد و می توانید در تالار پشتیبانی به ارسال تحلیل ها و سوالات خود بپردازید و همچنین با مدرس و دیگر دانشجویان در تعامل باشید.

دانلود کتاب استادی در امواج الیوت

در ادامه لینک دانلود کتاب گلن نیلی در دو نسخه انگلیسی و فارسی ارائه شده است که می توانید هر دو نسخه انگلیسی و فارسی آن را به صورت یکجا یا مجزا دانلود کنید. برای دانلود هر کتاب به صورت مجزا باید روی دکمه مشاهده جزئیات کلیک نمایید و در صورت تمایل به دانلود هر دو کتاب به صورت یکجا می توانید روی دکمه دانلود کلیک کنید.

اطلاع از
34 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
Nourani

با سلام شنیدم کتاب استادی در تئوری امواج الیوت را به صورت پاور پوینت در آوردید چطوری میشه اونو خریداری کنم ممنون

رضا

سلام استاد
یه سوال داشتم امکانش هست یه مقدار درباره روش ایان کوپسی نسبت به نئو ویو توضیح بدید میخواستم ببینیم اینها چقدر کارهاشون مشابه هم هست یا متفاوته
بسیار ممنون

محسن

سلام استاد وقت بخیر
ظاهرا برعکس رویکرد پایین به بالا در کتاب. اقای نیلی تحلیل شاخص s&p در یوتیوب هست که گفته پیچیدگی رو بین13تا55 مونوویو نگهدارید واز بزرگترین تایم فریم ممکن شروع کنید

زارع

سلام و درود خدمت شما و تمامی همکارانتون در ایران نیيئویو. من بخوام اموزشهای شمارو یاد بگیرم و بتونم ورود کنم به بازار و درامد داشته باشم شما چه پکجهایی رو بهم معرفی میکنید؟ البته جسارت نباشه بصرفه ترین از لحاظ مالی. والا در جریان اوضاع بازار و کار هستیت بابت کورنا که کلا تعطیل شدن . اگر نه اموزشهای شما همه عالین و اموزنده و قیمتشان هم بیشتر از اینهاس ولی امیدوارم هیچوقط شرمنده خانواده نشید بیکاری بد دردیه. ممنونم امیدوارم بیحترامی نکرده باشم.

علیرضا

ممنون از جوابتون استاد ، ۲ تا سئوال دارم از خدمتتون اگر امکان داره جواب بدید خیلی ممنون میشم ۱ شما میگین الگوهای تصحیحی(فلت یا زیگزاگ) نمیتونن در ایمپالسها بوجود بیان ولی من شنیدم که میگن این الگوها میتونن در موج ۵از ۱ یا ۳ یا ۵ پدیدتر بشن ولی از یک طرف این موجهای مذکور همه ایمپالس هستن پس چطور میتونن در اینجاها پدیدار بشن ولی جوابی که من بخودم میدم اینه که میگم چونکه مثلا موج ۵ از ۱ و…. بخاطر اینکه داره اماده میشه بره تو استراحت قدرتش کم میشه و بخاطر همین پدیدار میشن در اخر…  ادامه نوشته »

علیرضا

ممنون استاد دو سئوال داشتم از خدمتتون اگر زحمت بکشید ممنون میشم میخواستم ببینم منظور از موج های ممتدهمون ادامه دار بودنه یا معنیش چیز دیگه هست و کجا پدیدار میشن در شتابدارها یا جای دیگر؟؟؟ ممنون میشم اگر توضیح بدید و سئوال دومم اینه که وقتی که امواج تصحیحی میتونن در موج ۵ از ۱ یا ۵ از۳ باشند یا ۵ از ۵ مگه الیوت کارها نمیگن موج ۱ و۳ و ۵ شتابدارن و نباید شتابشونیا قدرتشون کم بشه و خودم فکر کردم شاید چونکه در موج ۱ و۳ در موج اخر شتابدارشون هستن و میخواهن وارد استراحت بشن…  ادامه نوشته »

علیرضا

سلام استاد عزیز و همشهری
علیرضا هستم از منچستر و اصالتا شیرازی
میخواستم نظرتون رو در مورد ادونس گیت رو بدونم وهمچنین نظرتون در باره دکتر علی محمدی

مشاهده دیگر مطالب

See other content