تحلیل نفت خام شماره ۶ | موج شماری نئوویو چارت Crude Oil

شرح وضعیت اصلاحی قیمت و ارائه چشم انداز پیش رو

4.9k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام وادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیلی از چارت نفت خام که به عنوان یک عامل تاثیرگذار بر اقتصاد ایران و همچنین بورس ایران حائز اهمیت است و می تواند در بدست آوردن چشم انداز اقتصاد ایران کمک کننده باشد. البته در چندین سال گذشته کشور عزیزمان ایران توانسته است با توسعه صادرات گاز به کشورهای همسایه کمبود صادرات در حوزه نفت را تقریباً جبران کند و حالا باید در محاسباتمان اهمیت صادرات گاز را هم در نظر بگیریم اما نمی توان منکر شد که صادرات نفت همچنان اهمیت ویژه ای در اقتصاد ایران دارد لذا در این پست سعی داریم روند آتی نفت خام را از منظر تحلیل تکنیکی چارت آن به سبک نئوویو بررسی کنیم. با شرح تحلیل نفت خام شماره ۶ با ما همراه باشید.

شرح تحلیل نفت خام شماره ۶ :

اگر دنبال کننده تحلیل های این انستیتو در خصوص چارت نفت خام بوده باشید خاطرتان هست که در تحلیل شماره ۵ نفت، روند این چارت را درون یک مثلث ریورس انقباضی متصور شده بودیم که موج (D) و (E) این مثلث باقی مانده بود و پس از آن انتظار رشد قیمت نفت خام را داشتیم. با گذر زمان درستی این تحلیل اثبات شد و قیمت با ایجاد موج (D) و (E) از مثلث ریورس انقباضی راهی صعود خوبی تا قیمت 86 دلار شد.

در حال حاضر در تحلیل نفت خام شماره ۶ این چارت را دراشلی بزرگتر مورد بررسی قرار داده ایم، در این بررسی مثلث ریورس انقباضی ای که در تحلیل گذشته نیز به آن اشاره شده بود در جایگاه موج C از یک ساختار بزرگتر قرار می گیرد که این ساختار به احتمال زیاد یک مثلث خنثیِ بلند مدت می باشد. این مثلث خنثی با لیبل های قرمز رنگ داخل دایره مشخص شده است و کانال بندی آن در حال حاضر به صورت ضمنی با یک کانال موازی نقطه چین به رنگ قرمز مشخص شده است. همچنین امواج داخلی آن نیز با لیبل های آبی رنگ داخل پرانتز مشخص شده است که در بین آنها می توانید مثلث ریورس انقباضی تحلیل گذشته را نیز در موج C بزرگ مشاهده کنید.

بر اساس تصویر تحلیل نفت خام شماره ۶ رشدی که پس از مثلث ریورس انقباضی تا 86 دلار شکل گرفت اولین شاخه از موج D مثلث خنثیِ بزرگ می باشد که با لیبل (A) به رنگ آبی مشخص شده است و ریزشی که بعد از این رشد اتفاق افتاده است به همراه شاخه های پس از آن نیز به احتمال قوی بخش هایی از موج (B) از D بزرگ می باشند که در تصویر با لیبل های سبز رنگ مشخص شده اند و در انتهای آن لیبل (B) آبی رنگ نیز قرار گرفته است. به تصویر زیر دقت فرمایید:

تحلیل نفت خام شماره ۶ | موج شماری نئوویو چارت Crude Oil
Crude Oil NEoWave Analysis 06 | Weekly Cash Data

چشم انداز پیش رو :

چنانچه در پاراگراف قبل گفته شد بر اساس تصویر تحلیل نفت خام شماره ۶ ریزشی که از 86 دلار شکل گرفت آغاز کننده موج (B) می باشد. این شاخه با لیبل A به رنگ سبز مشخص شده است. دو موج بعدی از این ریزش نیز به طور کامل شکل گرفته اند که با لیبل B و C سبز رنگ مشخص شده اند و از آنجایی که مجموع این سه شاخه بیانگر وجود یک الگوی زیگزاگ یا فلت در این ناحیه نیستند و همچنین بر اساس تناوب، اندازه های قیمتی، زمانی و وضعیت ساختاری که در امواج این ناحیه مشاهده می شود به نظر می رسد که الگوی موج (B) می تواند یک مثلث انقباضی یا یک الگوی ایزومتریک باشد، بنابراین لیبل گذاری این ناحیه را تا موج E ادامه داده ایم. در تصویر تحلیل مشاهده می کنید که کانال بندی این دو الگو به صورت نقطه چین رسم شده است تا با پیشروی امواج بتوانیم الگوی صحیح را بین این دو مشخص کنیم و احتمالات پیش رو را با دقت بیشتری تخمین بزنیم.

آنچه که در این مقطع می توان تخمین زد این است که موج D بزرگ از مثلث خنثی بر اساس اصل تناوب به احتمال قوی یک الگوی افقی خواهد بود که یکی از بهترین حالات می تواند یک الگوی فلت باشد، اما برای این که الگو را بتوانیم فلت در نظر بگیریم انتهای موج (B) از D باید حداقل به رتریس 62 درصد موج (A) از D برسد که در تصویر تحلیل نفت خام شماره ۶ نیز این میزان رتریس با ابزار فیبوناچی مشخص شده است.

در هر صورت پس از شکل گیری این منطقه اصلاحی انتظار رشد قیمت نفت خام را حداقل تا ناحیه مقاومتی پیش رو یعنی در حدود 99 تا 105 دلار داریم و پس از آن نیز اگر الگو طبق انتظار بخواهد یک مثلث خنثیِ صحیح باشد موج D بزرگ باید تا حوالی 150 دلار رشد کند در غیر این صورت روی الگوی اصلی که در حال حاضر مثلث خنثی در نظر گرفته شده است باید تجدید نظر کرد. البته پرواضح است که رشد تا این قیمت ها بی فراز و نشیب نخواهد بود و قطعاً نوسانات زیادی رخ خواهد داد تا قیمت بتواند به چنین اهدافی دست پیدا کند. پس از شکل گیری موج D بزرگ نیز باید شاهد کاهش قیمت نفت خام باشیم تا موج E مثلث خنثی تشکیل شود که این ریزش می تواند تا حوالی 70 دلار و یا حتی 50 دلار نیز باشد.

امیدواریم این تحلیل مورد توجه و استفاده قرار گیرد.

اطلاع از
53 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
محمد رسول منصوریان

با سلام .. استاد با توجه به اطلاعاتی که بنده دارم ، این تحلیل هنوز پابرجا هست و صعود اخیر که دقیقا عدد 85.95 را دید و فراتر 86 نرفت میشه گفت نمودار در دقیقه نود درست عمل کرده و ریزش اخیر در قالب موج e هست .. آیا در اهداف موج e تغییری شکل گرفته و یا باید منتظر اعداد 52 تا 58 و سپس صعود بعدی باشیم ؟ .. و اینکه تایم موج بزرگ بعدی در قالب c از D را چقدر می دانید ؟
ممنون از شما

Sina.M

با سلام .
در صورت امکان تحلیل را آپدیت کنید.
با تشکر

trader261

با سلام خدمت استاد گرامی.ایا الگوی حال حاضر یک دیامتریک پاپیونی نیست؟

Alireza Arkian

سلام استاد عزیز
امکان داره یه تحلیل از wti که امروز در قیمت 25دلار سیر میکرد بزارید یه دنیا از لطفا ممنون میشم.

Alireza Arkian

لطفا ارشیا جان

pouriya_s1

سلام استاد الان در موج c هستیم یا d?
و اینکه ایا احتمال دارد الگو از درجه بزرگ یک مثلث انبساطی باشد؟

pouriya_s1

امروز به خاطز ریزش دوباره نفت تمامی پالایشگاهی ها منفی شدند

کارمند شرکت نفت

سلام. سپاس از ارایه تحلیل ها. کم و بیش به سایت شما سر میزنم و نتیجه تحلیل های قبلی شما رو در مورد بازار سهام و نفت و .. با آنچه در واقعیت های بعدی اتفاق افتاده مقایسه می کنم. الان نفت در محدوده کانال ۲۰ دلاری است. توافقی نیز بین روسیه و عربستان و امریکا و مکزیک حاصل شده که مقرر شده بین ۱۰ میلیون تا ۶ میلیون بشکه نفت کمتر عرضه شود در طی دو سال آینده. با در نظر گرفتن کاهش میزان تقاضا به دلیل رکود اقتصادی ناشی از کاهش تولید که بخشی از آن مرتبط با…  ادامه نوشته »

ستونی

سلام استاد.به نظرتون نفت برنت در تایم مانتلی زیگزاگ کشیده میتونه باشه.

مشاهده دیگر مطالب

See other content