با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل شاخص کل شماره 35 تا پس از گذشت 4 ماه از تحلیل قبلی این چارت، مجدداً وضعیت این چارت که نشانگر وضعیت کلی بازار بورس ایران می باشد را با هم بررسی کنیم. با ما همراه باشید.
نتیجه تحلیل شماره 34 شاخص کل :
در تحلیل شاخص کل شماره 34 الگوی اصلاحی شاخص کل را به شکل دیامتریک تفسیر کردیم و دو سناریو برای آن الگو ارائه کردیم که یکی سناریوی خوشبینانه و دیگری سناریوی بدبینانه بود. با گذر زمان و پیشروی امواج مشخص است که تا کنون امواج این چارت دقیقاً مشابه آنچه که در تحلیل قبل انتظار می رفت شکل گرفته است. یعنی در چارت شاخص کل از محدوده 1130000 واحد شاهد خاتمه حرکت نزولی بودیم که این بسیار نزدیک به حدود پیش بینی شده می باشد.
همچنین پس از خاتمه ریزش انتظار یک ساختار فرسایشی تا محدوده 1308000 تا 1350000 واحد در قالب یک الگوی فلت را داشتیم که دقیقاً همین حالت اتفاق افتاد و حرکت فرسایشی در قالب الگوی فلت شکل گرفت که در انتها به سطح 1311000 واحد رسیده است. سپس مطابق با انتظاراتی که در تحلیل قبل داشتیم شاخص مجدداً نزولی شده است تا موج G دیامتریک را به پایان برساند. در ادامه به تحلیل شاخص کل شماره 35 می پردازیم تا وضعیت امواج شاخص کل را پس از شرایط رخ داده بررسی کنیم.
شرح تحلیل شاخص کل شماره 35 :
طبق انتظار هم اکنون که در موج G از الگوی دیامتریکی قرار داریم که در تحلیل قبل نیز به آن پرداخته شد. اما در حال حاضر حرکت صعودی کوچکی در انتهای چارت رخ داده است که می تواند نشان دهنده علائم خوبی برای بازار باشد ولی برای آنکه اطمینان کامل از آینده بازار حاصل شود، دو سطح تریگری در چارت مشخص شده است که هر کدام فعال شود نشان دهنده جهت بازار در آینده خواهد بود. تحلیل شاخص کل شماره 35 و سطوح تریگری آن را که با کلمه if مشخص شده اند می توانید در تصویر زیر مشاهده کنید.
در این تحلیل الگوی دیامتریک همانند تحلیل قبل با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ مشخص شده است. همچنین ساختار درونی موج F نیز با لیبل های مشکی رنگ مشخص شده اند و همانطور که مشاهده می کنید ساختار این قسمت یک الگوی فلت می باشد.
چشم انداز پیش رو بر اساس تحلیل شاخص کل شماره 35 :
همانطور که گفته شد در این تحلیل دو سطح تریگری با کلمه if مشخص شده است که شکست هر کدام می تواند جهت آینده بازار را حداقل در کوتاه مدت مشخص کند. بنابراین در ادامه تحلیل شاخص کل شماره 35 به شرح هر کدام از حالات می پردازیم، اما بر اساس شواهدی که در چارت وجود دارد احتمال وقوع سناریوی خوشبینانه را بیشتر از وقوع سناریوی بدبینانه می دانیم و با احتمال بسیار بیشتر می توانیم بگوییم که به زودی الگوی دیامتریک خاتمه پیدا می کند و یک صعود کوتاه مدت رخ خواهد داد. در هر صورت برای آنکه در صورت وقوع هر شرایطی غافلگیر نشویم سناریوی بدبینانه را نیز شرح می دهیم تا برای هر شرایطی آمادگی داشته باشیم.
فعال شدن تریگر 1213000 واحد :
اگر این تریگر فعال شود و در چارت شاخص کل شاهد شکسته شدن سطح 1213000 واحد به بالا باشیم همزمان خط روند نزولی شاخص نیز شکسته خواهد شد که نشانه خوبی برای این مقطع خواهد بود و می توان پس از آن به صعود شاخص کل تا محدوده 1600000 الی 1700000 واحد امیدوار بود. پس از آن مشابه خطوط صورتی رنگ رسم شده در تحلیل شاخص کل شماره 35 انتظار داریم که شاخص برای مدت 2 تا 3 ماه به استراحت بپردازد تا آماده صعودی قوی تر شود. تا این شرایط بخواهد سپری شود و شاخص آماده صعودی قوی تر شود در عرصه سیاست نیز دولت جدید قدرت را در اختیار گرفته است. این همزمانی می تواند اتفاق خوبی برای بورس ایران باشد.
فعال شدن تریگر 1133000 واحد :
با فعال شدن تریگر بدبینانه تحلیل شاخص کل شماره 35 که شکست سطح 1133000 واحد به پایین است باید انتظار ادامه نزول تا محدوده 1000000 تا 922000 واحد را داشت و این محدوده به منزله تارگت نهایی این اصلاح از منظر این تحلیل محسوب می شود. پس از آن انتظار به پایان رسیدن اصلاح و ورود بازار به یک موج صعودی مناسب را داریم که اگر چنین شرایطی رخ دهد در آینده بیشتر در مورد شرایط آن توضیح خواهیم داد.
نتیجه گیری :
طبق توضیحات تحلیل شاخص کل شماره 35 فعالان بازار سرمایه باید در انتظار شکست یکی از این سطوح تریگری بمانند. شکست هر کدام از این سطوح می تواند جهت بازار در آینده را حداقل برای کوتاه مدت مشخص کند. هرچند که بر اساس شواهد احتمال فعال شدن تریگر صعودی را بیشتر از تریگر نزولی می دانیم.
سلام وقت بخیر
1.نظر به شباهت زیاد ضاحر شاخص 92 با 99 ایا میتوان گفت پس از این افت اخیر وارد دوره رکودی چند ساله شدیم؟ بدبینانه ترین حالت آیا با یک تلرانس چند ماهه امکانش هست بفرمایید اصلاح شاخ بظور کل تمام میشود؟
سلام وقت بخیر، شرایط با سال 92 متفاوت است چه از نظر اقتصاد کلان و چه از نظر بنیادی و تکنیکالی. به نظرم ریزش فعلی در گام های آخرش هست و به زودی یک موج صعودی حداقل تا سقف های قبلی خواهیم داشت. انشالله به زودی تحلیل جدیدی از شاخص کل و شاخص قیمت هم وزن ارائه خواهم کرد.
سلام و درود در تحلیل جدیدتان از شاخص این صعودی که از تابشتان شروع شد و الان درشاخه c ان بالا ميرويم را b از یک abc بزرگ در نظر گرفتید تاکنون اصلاح یک سال و نیم طول کشیده است حال اگر abv بزرگ در نظر بگیریم همان اصلاح بسیار طولانی چند ساله میشود (با ستخت موج c پس از این صعود) و شبیه 92
راه حلی وجود دارد که بگوییم اگر اول صعود سال 97 باشد خاتمه نهایی و شروع روند انگیزشی چه زمانی است؟
سلام، فعلا صعود پیش رو که موج C از B است خیلی مهم خواهد بود که با چه ساختاری شکل بگیرد تا بعد بتوان گفت که موج B به پایان می رسد یا گسترش پیدا می کند. پس از آن با مشخص شدن زمان موج B می توان زمان موج C را هم مشخص کرد.
سلام وقت بخیر
استاد این روند نزولی به نظر شما کی تموم میشه و ایا احتمال ریزش تا 800000 وجود داره؟ممنون میشم اگر تحلیل شاخص کل رو اپدیت کنید
سلام وقت بخیر، این ریزش باید به زودی تمام شود. حداقل شواهد چارت این را نشان می دهد. به زودی تحلیل جدیدی از شاخص ارائه می کنم.
سلام و وقت بخیر 1.استاد نظر به اینکه شاخص پس از دیامتریک نزول بسیار داشت ایا میتوان گفت که صعود ایکس موج بوده و بالای فعلی هم موقت هست و یا در قالب یک abc که c باقی مانده میرویم بالا وبعد مجدد یک سالی نزولی؟2. بطور کلی بازار ایا توان اینکه عقب افتادگی از تورم را ظی یک تا دوسال اتی جبران کند را دارد؟(سهم هایی مثل حکشتی و خودرو که تا 70 درصد ریخته اند) 3. چرا نئو ویو در تشخیص روند های نزولی ناکارامد هست اکثر ریزش های اخیر توی بعد از مرداد را تحلیلگران بسیار دیر… ادامه نوشته »
سلام وقت بخیر، اگر اشل کلی را می فرمایید که پس از دیامتریک نزولی دیگر نزولی رخ نداد و یک موج صعودی تا 1585000 واحد داشتیم که این صعود شرایط X موج بودن را ندارد. حرکت بعدی هم کند است و حتی 50 درصد صعود قبلی را هم برنگشته است پس در جایگاه یک اصلاح برای آن موج صعودی است که به زودی باید خاتمه پیدا کند و بازار می تواند وارد صعود خوبی شود و از سقف ماژور قبلی هم فراتر برود. اوایل ریزش انتظار بازگشت بازار را داشتیم که در اشتباه بودیم اما بعدش که اینطور نبوده است.… ادامه نوشته »
سلام استاد وقت بخیر…بنظر شما این روند اصلاحی چه زمانی خاتمه پیدا میکنه؟ایا اصلاح زمانی شاخص تموم شده الان یا هر صعودی فرصت خروج هست؟میترسم یه چیزی هم بدهکار بشیم به دولت انقلابی
سلام وقت بخیر، از نظر زمانی حداقل های لازم برای درست بودن الگو رخ داده است و به نظر می رسد که اواخر این هفته یا اوایل هفته بعد باید شاهد شروع یک صعود باشیم. حال شرایط آن صعود است که تعیین می کند اصلاح ادامه پیدا می کند یا صعود پایدار خواهیم داشت.
سلام استاد گرامی من امروز با یک تحلیلگر الیوت کلاسیک صحبت می کردم و بهشون گفتم چرا از نئوویو استفاده نمی کنید گفتند من نئوویو را بلدم اما چون آقای گلن نیلی ضررده هستند آقای ماینر سود ده من که واقعا تعجب کردم می خواستم بدونم ایا شما چیزی در این مورد شنیده اید و اگر امکان دارد تحلیل چارت شاخص هم وزن را آپدیت کنید باتشکر
سلام این صحبت بی پایه و اساس است. آقای نیلی فقط یک سال بازدهی منفی داشتند که خودشان هم صادقانه اعلام کردند و بعد در صدد رفع مشکل سیستم معمالاتی خود بر آمدند و مشکل رفع شد. الان سالهاست که ایشان یک معامله گر بسیار موفق هستند و بارها در مجله futures آمریکا به عنوان یک معامله گر بسیار موفق و تأثیرگذار معرفی شده است.
شاخص هم وزن هم حتما.
سلام وقتتون بخیر
موج سوم از نظر زمانی میتونه کمترین زمان رو از بین موج 1 و 3 و 5 داشته باش؟؟
مثلا موج یک 90 روز موج سه 80 روز و موج پنج 140 روز
سلام وقت بخیر، لطفا سوالات تخصصی را در تالار پشتیبانی مطرح کنید.
چنین شرایطی متداول نیست. اگر موج 1 ممتد باشد و موج 5 هم ترمینال شده باشد ممکن است این حالت رخ دهد. همچنین اگر موج 5 ممتد باشد و بخشی از موج 3 با گپ شکل گرفته باشد باز هم ممکن است چنین شرایطی رخ دهد.
درود استاد گرامی .ممنون که پاسخگو هستید
سوال اولم اینه با توجه به روند دار بودن موج صعودی 1 . از نظر زمانی موج2 که الان درونش هستیم باید حداقل به 100درصد موج 1 برسه؟درسته؟
سوال بعدیم اینه که موج 2 به نظر شما یک فلت دو گانه هست؟اگر نه میشه بفرمایید چه الگویی تشکیل شده؟
درود بر شما خواهش می کنم. بله درسته ولی در چارتهای بورس ایران استثناعاتی هم در این بخث زمانی رخ می دهد به دلیل وجود دامنه نوسان و همچنین در مورد شاخص کل اوضاع بدتر هم می شود چرا که شاخص با فرمولی مشکل دار شکل می گیرد. موج 2 احتمالا یک دیامتریک باشد.
درود استاد جان میشه بفرمایید در حال حاضر کدوم موج از دیامتریک هستیم ؟و کف این اصلاح نهایتا کجا میتونه باشه؟
درود بر شما، احتمال دارد که دیامتریک به پایان رسیده باشید و موج صعودی فعلی می تواند نقش پسای این دیامتریک را داشته باشد و یا در حالت بدبینانه یک X موج باشد. اگر شاخص با سرعت به 1490000 واحد برسد با اطمینان می توان گفت که دیامتریک خاتمه دهنده اصلاح بوده است.
سلام و ارادت استاد
به نظرتون ممکنه الگوی اصلاحی شاخص، دوگانه مثلث خنثی فلت باشه که الان توی موج c فلت هستیم؟
سلام زنده باشید. اگر موج C مثلث خنثی را نتوان شتابدار در نظر گرفت بله این سناریو هم درست است و البته موج C فلت هم باید ساختار شتابدار پیدا کند. در غیر این صورت یک سناریوی مطرح دیگر ترکیب دوگانه فلت کشیده و مثلث خنثی است. البته در هر دو سناریو انتهای اصلاح یکسان خواهد بود و عملا تفاوتی ایجاد نمی شود.