با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمتان همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو . برای این پست تحلیل کتوکا شماره ۱ را آماده کرده ایم تا خدمت شما عزیزان ارائه دهیم. اینطور که پیداست این سهم به زودی کارکشن میان مدت خود را خاتمه خواهد داد و آماده یک رشد عالی خواهد شد. برای شرح تحلیل کتوکا شماره ۱ با ما همراه باشید.
شرح تحلیل کتوکا شماره ۱ :
کتوکا پس از ثبت سقف ۴۷۲ تومانی مدت هاست که وارد یک ناحیه کاملاً رنج شده است. به لحاظ فنی ما نقطه شروع الگوی کارکشن را یک سقف مینور بعد از سقف اصلی سهم در نظر گرفته ایم که با لیبل صفر مشخص شده است. از این ناحیه به بعد سهم با ایجاد همپوشانی های متعدد در حال ساخت یک منطقه ی کاملاً رنج می باشد که با توجه به وضعیت موجی امواج به نظر میرسد این الگوی کارکشن از جنس مثلث انقباضی باشد که شیب بسیار کمی دارد و تقریبا می توان آنرا افقی قلمداد کرد. ساختار هر شاخه از این مثلث را می توانید در تصویر تحلیل کتوکا شماره ۱ مشاهده کنید.
تنها یک نکته منفی در مورد این مثلث وجود دارد و آن هم کمبود تناوب قیمتی بین موج B و D می باشد که این احتمال را هرچند بسیار ضعیف ایجاد می کند که الگوی کارکشن ایزومتریک نیز می تواند بشود و در نتیجه ی آن افت قیمت سهم در موج E از این ساختار می تواند تا ۲۳۰ الی ۲۰۰ تومان نیز باشد که امیدواریم این سناریو رخ ندهد، اما برای ترید باید این موضوع را نیز مد نظر قرار داد و اگر بناست بر مبنای الگوی مثلث انقباضی عمل شود بهتر است حتماً با تریگر قوی اقدام به خرید کنید و حتما می بایست در موج E از مثلث انقباضی ضعف شدیدی در ریزش مشاهده شود.
چشم انداز پیش رو :
فعلاً مبنا را همان مثلث انقباضی میگذاریم و برای ترید در انتهای موج E احتیاط لازم را خواهیم کرد. با این اوصاف بر اساس ساختار چارت به نظر میرسد موج D از مثلث هنوز مقداری تا تکمیل شدن فاصله دارد. این شاخه طبق تصویر تحلیل کتوکا شماره ۱ احتمالاً یک مثلث خنثی می باشد. پس از تکمیل این شاخه از مثلث باید شاهد شکل گیری موج E از مثلث باشیم که این شاخه باید ضعف شدیدی در ریزش نشان دهد و نباید از محدوده فیبوناچیِ رسم شده پایین تر برود. اگر این دو پارامتر وجود نداشته باشد همانطور که اشاره شد احتمال ایزومتریک شدن الگو افزایش می یابد و نباید برای خرید سهم عجله به خرج داد.
محل مناسب برای خاتمه موج E از مثلث طبق تصویر تحلیل کتوکا شماره ۱ بین ۳۰۲ تا ۲۷۳ تومان می باشد. در صورت وقوع موج E طبق انتظاراتِ بیان شده، پس از تریگر دهی سهم برای خرید، حد ضرر زیر موج E قرار خواهد گرفت. تارگت یا حد سود سهم نیز چنانچه در تصویر پیداست می تواند هر قیمتی ما بین ۴۶۵ تا ۶۲۸ تومان باشد که سود بسیار چشمگیری خواهد بود. توجه شود که هرچه سهم به سمت ایزومتریک شدن پیش رود حد سود سهم نیز به اعداد پایین تری تنزل خواهد یافت که در آن صورت تحلیل دیگری از سهم ارائه خواهیم کرد.