تحلیل تکنیکال چارت شاخص کل شماره 36 به سبک موج شماری نئوویو

بررسی شرایط فعلی بازار بورس ایران و ارائه چشم انداز

34.9k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان محترم انستیتو ایران نئوویو. با تحلیل تکنیکال چارت شاخص کل شماره 36 در خدمت شما هستیم تا وضعیت کلی بازار را بر اساس داده های چارت شاخص کل بررسی کنیم و شرایط پیش رو را از منظر موج شماری به سبک نئوویو تعریف و ارائه کنیم.

قبل از آن نیز می توانید مروری بر تحلیل شماره 34 و 35 شاخص کل داشته باشید که توانسته بودند شرایط بعدی بازار را به خوبی نشان دهند. در ادامه با تحلیل جدید این چارت با ما همراه باشید.

شرح تحلیل تکنیکال چارت شاخص کل شماره 36 :

پس از شکل گیری الگوی دیامتریکی که در تحلیل های قبلی چارت شاخص کل مدنظر ما بود، شاهد وقوع یک موج صعودی مناسب بودیم که توانست شرایط پساالگویی لازم را برای تأیید شدن الگوی دیامتریک ایفا کند. بعد از آن در این چارت یک الگوی اصلاحی شکل گرفته است که همچنان ادامه دارد و موجب اتلاف زمان زیادی شده است.

بر اساس ساختار امواج این اصلاح به نظر می رسد که به احتمال قوی الگوی این قسمت یک مثلث خنثی باشد که هم اکنون در موج C آن هستیم. البته احتمال وقوع یک مثلث ریورس انقباضی را هم نمی توان رد کرد اما با توجه به زمان شاخه دوم مثلث و وضعیت مومنتوم چارت که بر روی اسیلاتور RSI نیز پیداست، احتمال کاهش بیشتر وجود دارد که باعث می شود الگوی مثلث یک مثلث خنثی باشد نه یک مثلث ریورس انقباضی.

تحلیل تکنیکال چارت شاخص کل شماره 36 به سبک موج شماری نئوویو
تحلیل تکنیکال چارت شاخص کل شماره 36 به سبک موج شماری نئوویو

چشم انداز پیش رو :

با توجه به این که لول 62 درصد فیبوناچی رتریس موج صعودی قبلی و لول 100 درصد موج A از مثلث و همچنین اولین ناحیه حمایت استاتیک پیش رو در نزدیکی 1260000 واحد قرار دارد بنابراین کاهش بیشتر چارت شاخص کل تا این محدوده دور از انتظار نخواهد بود. در تصویر تحلیل تکنیکال چارت شاخص کل شماره 36 این ناحیه به همراه لول 78 درصد رتریس موج صعودی قبل و لول 138 درصد موج A مثلث به رنگ سبز مشخص می باشند. در صورت تدام ریزش چارت شاخص کل این لولها نیز می توانند محل دیگری برای خاتمه ریزش باشند.

پس از پایان موج C بر روی هر کدام از سطوح مطرح شده نیز باید منتظر شکل گیری موج D و E مثلث بود که موج D آن یک موج صعودی است و با توجه به عمق ریزشی که موج C مثلث رقم خواهد زد، موج D می تواند بخش بیشتر یا کمتری از موج C را بازگشت کند و پس از آن وارد موج آخر مثلث یعنی موج E خواهیم شد. در تصویر تحلیل تکنیکال چارت شاخص کل شماره 36 دو حالت برای موج D و E مثلث با خطوط صورتی رنگ رسم شده است تا بیانگر حالات احتمالی برای شکل گیری این دو موج باشند.

پس با تفاسیر ارائه شده است محتمل است که اصلاح فعلی همچنان ادامه پیدا کند و با توجه به اتلاف زمانی که این اصلاح خواهد داشت محتمل است که الگوی دیامتریک بخش اول از یک الگوی فلت بوده باشد یا به عبارت دیگر موج (A) از الگوی فلت و دو موج بعدی، بخش های اول و دوم از موج (B) از الگوی فلت. بنابراین می توان پس از پایان اصلاح فعلی در قالب الگوی مثلث، حداقل انتظار یک صعود دیگر را در قالب موج C داشت که باعث می شود الزامات موج (B) از یک الگوی فلت پاس شود.

این موج می تواند تا دو سطح مقاومتی چارت شاخص کل به حرکت صعودی خود ادامه دهد که در چارت تحلیل تکنیکال چارت شاخص کل شماره 36 به رنگ قرمز مشخص شده اند. سطح اول در حدود 1717000 تا 1799000 و سطح دوم در حدود 1996000 تا 2100000 واحد می باشد. همچنین ساختار این موج مشخص خواهد کرد که موج (B) بیشتر گسترش پیدا می کند یا به اتمام می رسد.

اگر موج (B) با یک ساختار زیگزاگی یا ABC به کار خود پایان دهد، با رسیدن چارت شاخص کل به هر کدام از سطوح مقاومتی مطرح شده، در صورت توقف و برگشت چارت، باید شاهد شروع شکل گیری موج (C) از الگوی فلت بود تا پس از پایان آن شرایط برای صعود بعدی آماده شود. ساختار موج (C) می تواند تعیین کند که الگوی فلت درست خواهد بود یا احتمال شکل گیری الگوی دیگری نمایان خواهد شد. اگر هم موج (B) همچنان گسترش پیدا کند در تحلیل بعدی به بررسی آن خواهیم پرداخت.

سطح بی اعتباری تحلیل فوق نیز کف قبلی شاخص کل یعنی کف 1094000 واحد در نظر گرفته شده است که در چارت تحلیل تکنیکال چارت شاخص کل شماره 36 نیز با لیبل قرمز رنگ مشخص شده است.

update

بروزرسانی تحلیل

بروزرسانی شماره 1 تحلیل شاخص کل در تاریخ 09-04-2022

تحلیل شاخص کل شماره 37 :

پیرو تحلیل قبل، شاخص کل از سطوح حمایتی مشخص شده توسط لولهای فیبوناچی برگشت کرد و وارد فاز صعودی شد و مسیر مورد انتظار را در پیش گرفت. شرایط جدید این چارت را می توانید در تصویر زیر مشاهده کنید :

تحلیل شاخص کل شماره 37 به روش نئوویو | کش دیتای روزانه
تحلیل شاخص کل شماره 37 به روش نئوویو | کش دیتای روزانه

همانطور که مشاهه می کنید ریزش شاخص کل در حدود لول آخر فیبوناچی ترسیم شده به پایان رسید. پس از آن یک موج صعودی شکل گرفت که به نظر می رسد موج d از B از (B) باشد. محتمل است که این موج درون باکس ترسیم شده به پایان برسد و یک اصلاح کوتاه مدت در قالب موج e رخ دهد تا ساختار موج B سبز رنگ که یک مثلث خنثی است به پایان برسد و پس از آن راهی موج C سبز رنگ شویم که اهداف آن همچنان مشابه تحلیل قبل در نظر گرفته شده است و با سطوح قرمز رنگ نمایان می باشند.

برای اصلاح کوتاه مدت احتمالی پیش رو نیز سطوح فیبوناچی ترسیم شده است که هرکدام می تواند یک منطقه احتمالی برای خاتمه این موج باشند. بدیهی است برای پایان یافتن این موج باید حداقل الزامات قیمتی یا زمانی جهت پاس شدن قانون سیمیلاریتی (تشابه و تعادل) نسبت به موج D رخ دهد پس اگر از نظر قیمتی ریزش چندانی در این موج اتفاق نیفتد باید در حوزه زمان شاهد پاس شدن این قانون باشیم و اگر در حوزه قیمت این قانون پاس شود الزامی به صرف زمان زیاد نیست. البته ممکن است قانون مذکور در هر دو بعد رخ دهد.

update

بروزرسانی تحلیل

بروزرسانی شماره 2 تحلیل شاخص کل در تاریخ 06-08-2022

تحلیل شاخص کل شماره 38 :

تحلیل شاخص کل شماره 38 را می‌توان در قالب دو سناریو در نظر گرفت که به شرح زیر هستند :

سناریو اول :

سناریو اول نشان دهنده این است که مثلث خنثی‌ای که در تحلیل قبل انتظار آن را داشتیم رخ داده است و صعود شاخص کمی بالاتر از باکسی که برای خاتمه موج D از این مثلث ترسیم شده بود به پایان رسید و بعد یک موج نزولی در قالب موج E از مثلث اتفاق افتاد.

تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 38 به روش نئوویو | سناریو اول
تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 38 به روش نئوویو | سناریو اول

در حال حاضر اگر آخرین موج، مطابق با تصویر فوق موفق شود که خط روند نزولی خود را بشکند می‌توان انتظار داشت که که موج E از مثلث به پایان برسد و راهی یک صعود مناسب در قالب موج C از (B) تا محدوده سقف ماژور شاخص کل یا فراتر از آن شویم.

همچنین احتمال دارد که موج نزولی اخیر فقط بخش اولیه از موج E بوده باشد و با شکست خط روند نزولی یا حتی بدون شکست این خط نیز باید منتظر پایان یافتن این موج بود تا پس از آن راهی یک صعود مناسب در قالب موج C از (B) تا هدف ذکر شده شویم. در هر صورت بعضی از حالات احتمالی در تصویر فوق با خطوط صورتی رنگ ترسیم شده است.

سناریو دوم :

با عبور موج صعودی قبل از انتهای شاخه A سبز رنگ از موج (B)، سناریو دیگری در چارت شاخص کل پدید آمده است که می‌توانید آن را در تصویر زیر مشاهده کنید :

تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 38 به روش نئوویو | سناریو دوم
تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 38 به روش نئوویو | سناریو دوم

طبق این سناریو باید انتهای موج B از (B) را که به رنگ سبز در تصویر فوق مشخص است، در کف 1280000 واحد در تاریخ 02-03-2022 در نظر گرفت و حرکت صعودی بعدی را موج C از (B) دانست و هم اکنون نیز فرض را بر این گذاشت که در موج D از (B) هستیم.

این موج هنوز تا تکمیل شدن فاصله دارد و ساختار آن نیز مشخص نیست اما می‌توان احتمال داد که این موج در محدوده قیمتی سقف قبل تا سطح حمایتی 1350292 الی 1330409 واحد شکل بگیرد و از نظر زمانی نیز حداقل به اندازه موج C زمان صرف کند. بنابراین یک باکس در تصویر فوق رسم شده است که شرایط ذکر شده را داراست و می‌تواند محل مناسبی برای خاتمه موج D تلقی شود. با پایان یافتن موج D می‌توان انتظار یک صعود مناسب تا سقف ماژور شاخص یا فراتر از آن را داشت.

update

بروزرسانی تحلیل

بروزرسانی شماره 3 تحلیل شاخص کل در تاریخ 18-12-2022

تحلیل شاخص کل شماره 39 :

همانطور که مستحضر هستید شاخص کل بورس ایران مشابه سناریو دوم از تحلیل شماره 38 حرکت کرد و احتمالاً ساختار موج (B) به یک ایزومتریک و یا با احتمال کمتر به یک دیامتریک تبدیل شده است که الان در موج E از این الگو هستیم.

البته در سناریو دوم از تحلیل شماره 38 انتظار داشتیم که موج D بر روی سطح حمایتی مشخص شده به پایان برسد و فاز صعودی شروع شود اما به دلیل جو روانی حاکم بر کشور، ریزش شاخص کل مقداری بیشتر شد. به هر صورت سناریو موج‌شماری تغییری نداشت و همچنان می‌توان همان سناریو را بروزرسانی کرد اما با توجه به کاهش بیشتر در موج D، اهداف موج E از (B) مقداری تعدیل شده است.

در تصویر زیر می‌تواند تحلیل شاخص کل شماره 39 را مشاهده نمایید :

تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 39 به روش نئوویو
تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 39 به روش نئوویو

با توجه به شرایط جدید می‌توان گفت که اگر تحلیل ما درست باشد و الگوی موج (B) یک ایزومتریک و یا دیامتریک باشد، موج E می‌تواند به صورت نرمال تا اهداف مشخص شده حرکت کند. این اهداف به ترتیب عبارتند از:

  • سطح 1770000 تا 1850000 واحد
  • سطح 1990000 تا 2000000 واحد در صورت وجود قدرت کافی در حرکت قیمت

توجه نمایید که اگر حرکت صعودی شاخص کل به هر دلیل بسیار کند شود باید احتمال نرسیدن آن به اهداف ذکر شده را در نظر گرفت اما در حال حاضر همه چیز طبیعی به نظر می‌رسد و می‌توان اهداف فوق را در نظر داشت. همچنین در صورت رسیدن شاخص کل به اهداف فوق باید وضعیت آن را مجدداً بررسی کرد تا بتوان در خصوص شرایط بعدی، تحلیل جدید ارائه کرد.

update

بروزرسانی تحلیل

بروزرسانی شماره 4 تحلیل شاخص کل در تاریخ 25-02-2023

تحلیل شاخص کل شماره 40 :

اگر چارت شاخص کل را مشاهده نمایید ملاحظه می‌فرمایید که شاخص کل پس از طی کردن فراز و نشیب‌های زیاد به محدوده تارگت اول از تحلیل قبل دست یافت و قدرت بالایی نیز از خود نشان داده است. در تصویر زیر می‌توانید تحلیل جدید شاخص کل را مشاهده کنید که در آن ساختار موج E سبز رنگ را بروزرسانی کرده‌ایم تا شرایط فعلی شفاف شود :

تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 40 به روش نئوویو
تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 40 به روش نئوویو

همانطور که از تصویر تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 40 پیداست، به نظر می‌رسد که موج E سبز رنگ در قالب یک الگوی دیامتریک در حال پیشروی است که فعلاً در موج {e} آن هستیم و این موج ممکن است در محدوده 1800000 تا 1850000 واحد به پایان برسد، سپس به احتمال قوی وارد یک اصلاح کوتاه مدت در قالب موج {f} خواهیم شد و در نهایت موج {g} از این الگو ساخته خواهد شد که در صورت وجود قدرت مناسب می‌تواند تا حدود سقف تاریخی شاخص کل که در حدود 2000000 واحد می‌باشد حرکت کند.

پس از اتمام این شاخه احتمال وقوع موج (C) بزرگ تا حدود 1700000 تا 1500000 واحد خواهد بود که می‌تواند حدود 10 ماه زمان صرف کند و پس از آن شرایط برای یک صعود بزرگ فراهم می‌شود. اما توجه نمایید که اگر شاخص کل در مقطع فعلی به صورت یک ضرب رشد کند و از سقف تاریخی خود عبور کند، باید روی این سناریوی بلندمدت تجدیدنظر شود و احتمالاً دیگر موج (C) بزرگ در کار نخواهد بود.

اطلاع از
120 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
محمدرضا رزاق پور

سلام استادگرامی .باتوجه به متنی که داخل کانالتون قرار دادید آیا شما فلت را و وقوع C را کنسل میدانید؟بین دو راهی تکمیل خرید ها یا صبر تا تکمیل خرید بعد از یک اصلاح مناسب مانده ایم استاد..

mohit

سلام جناب رحیمی عزیز وقت بخیر…با توجه به رشد فعلی شاخص کل آیا موج cبزرگ که قبلا فرمودین رخ میدهد آیا شدت موج c زیاد هست یا با توجه به رشد شتابدار فعلی شاخص اصلاح بعدی کوتاه هست؟

محمدرضا رزاق پور

با سلام خدمت استاد رحیمی عزیز
استاد در سهم های شاخص ساز دیامتریک به اتمام رسیده اما پسای آنها استارت نخورده. و حرکتی سایدی شروع شده که یعنی یا وارد x شده و یک الگوی صعودی دیگر رخ خواهد داد با تارگت های بالا یا h.اما باتوجه به چارت اکثریت سهم های بازار که در انتهای صعودشان هستند .بنظر این موج h باشد و نهایت یک i صعود کنندو با سیمتریک به اتمام برسه .بنظر شما این میتونه درست باشه؟

یزدی زاده

با سلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
ببخشید استاد آیا میتوان الگوی اصلاحی شاخص کل از مرداد 99 را یک سیمتریک در نظر گرفت؟

saman qaffari

سلام اگر شاخص2150 بزنه ممکنه کل کارکشن شاخص کل دیامتریک الماسی در نظر بگیریم؟

saman qaffari

منظورم اینکه با شرط اینکه سقف راحت بزنیم فرض میگیریم اصلاح تمام شده در قالب دیامتریک الماسی و این موجی که قرار داریم دیگه e نیست و یه الگوی جدید در حال شکل گیری

محمدرضا رزاق پور

با سلام خدمت استاد رحیمی استاد اونایی که موج B رو دیامتریک گرفته بودند همگی در حال اعلام بی اعتبار شدن تحلیلشان هستند و برخی که بسرعت تغییر دادند به یک دیامتریک منفردی که از سقف 99 استارت خورده و مشکلات زیادی دارد . در حال حاضر ایزومتریک شما بدون نقض قانونی همچنان معتبره. سوال بنده این است که نمیشود هدف این موج کمی بالاتر از سقف 99 برود و بعد وارد C شود؟ مثلا روی 2.200 . کاری که در 99 کردند همین بود .از 2 میلیون رد شد و زمانی که خوشبینی به ادامه رشد زیاد شد اصلاح…  ادامه نوشته »

یزدی زاده

با سلام و تشکر بخاطر بروز رسانی بموقع تحلیل شاخص کل
استاد با توجه به اینکه من نقد هستم ، اگر ممکن است بفرمایید تکمیل موج f چقدر طول می کشد؟بنظر جنابعالی زمان مناسب برای ورود به بازار کی است؟در ضمن چقدر طول می کشد که موج g به هدف خود برسد. با سپاس فراوان

آخرین ویرایش 1 سال قبل توسط یزدی زاده
مشاهده دیگر مطالب

See other content