تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 43 به روش نئوویو

دو سناریوی مختلف برای وضعیت کوتاه مدت

8.3k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی. با تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 43 به روش نئوویو در خدمت شما هستیم.

با توجه به اتفاقات اخیر و ریزش دور از انتظار بورس و ریسک‌های سیستماتیک فراوانی که متوجه بازار است تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 43 در دو سناریوی مختلف با محوریت شکست سطح 2049000 واحد تقدیم شما می‌شود تا شرایط مختلفی که امکان وقوع آنها برای بازار وجود دارد به استحضار شما برسد. با ما همراه باشید.

سناریوی اول از تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 43 :

این سناریو بر اساس فرضیه شکسته شدن سطح 2049000 واحد استوار است و به نوعی ادامه تحلیلهای شماره 38 تا 40 از شاخص کل می‌باشد که قبلاً ارائه شده‌اند.

در صورت شکست سطح ذکر شده می‌توان گفت که الگوی اصلاحی شاخص کل از سال 99 تاکنون همچنان ادامه دارد و ساختار آن به شکل یک الگوی فلت می‌باشد که در حال حاضر در موج 3 از (C) از این الگوی فلت قرار داریم. این تحلیل را می‌توانید در تصویر زیر مشاهده نمایید :

تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 43 به روش نئوویو | سناریوی اول
تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 43 به روش نئوویو | سناریوی اول

در این سناریو، الگوی فلت با لیبل‌های آبی رنگ مشخص شده و امواج داخلی آن نیز با کانال بندی و لیبلهای آبی رنگ مشخص شده است.

طبق سناریوی فوق از تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 43 به روش نئوویو، موج (A) همانند تحلیل‌های شماره 40 به قبل یک دیامتریک در نظر گرفته شده است و موج (B) یک ایزومتریک بوده و در حال حاضر نیز موج (C) در حال شکل‌گیری است که با توجه به ساختار آن می‌تواند یک الگوی ترمینال باشد.

با شکسته شدن سطح حمایتی 2049000 واحد این الگوی ترمینال رسمیت می‌یابد و احتمال رسیدن شاخص کل به محدوده حمایتی 1838000 تا 1780000 واحد را افزایش می‌دهد. همچنین از نظر زمانی باید منتظر تکمیل موج 3، 4 و 5 از این الگو تا حدود شهریور ماه ۱۴۰۳ ماند.

سناریوی دوم :

این سناریو بر اساس فرضیه شکسته نشدن سطح 2049000 واحد استوار است و به نوعی ادامه تحلیل 41 و 42 می‌باشد که در اثر خوشبینی به صعود بازار ارائه شد.

در این سناریو در صورت شکسته نشدن سطح مذکور می‌توان اصلاح فعلی را از اصلاحی که سال ۱۳۹۹ اتفاق افتاد مجزا دانست و آن را به عنوان موج (B) از روند صعودی در نظر گرفت. این سناریو از تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 43 را می‌توانید در تصویر زیر مشاهده نمایید :

تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 43 به روش نئوویو | سناریو دوم
تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 43 به روش نئوویو | سناریو دوم

در این سناریو الگوی اصلاح اخیر از شاخص کل یک فلت بوده که از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ شروع شده است و با لیبلهای سیاه رنگ در تحلیل فوق مشخص شده است. موج A و B از این الگو یک دیامتریک پاپیونی با ابعاد مختلف می‌باشد و موج نزولی فعلی در جایگاه موج f از B از الگوی فلت قرار می‌گیرد.

تاکید می‌گردد که برای صحت این سناریو نیاز است که قیمت در بالای سطح 2049000 واحد باقی بماند و به اتلاف زمان بپردازد تا شرایط برای در نظر گرفتن موج نزولی فعلی به عنوان موج f از دیامتریک فراهم شود. در این صورت پس از اتمام موج f از دیامتریک، احتمال صعود تا 2400000 واحد توسط موج g از B بوجود خواهد آمد.

با اتمام موج B از این الگوی فلت نیز باید منتظر یک موج نزولی دیگر و برگشت به سمت 2000000 واحد بود تا موج C از فلت شکل بگیرد که روی هم رفته می‌توان گفت تکمیل الگوی فلت تا حدود شهریور ماه ۱۴۰۳ زمان خواهد برد.

شرایط بلند مدت :

هر کدام از سناریوهایی که برای تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 43 به روش نئوویو بیان شد رقم بخورد، شرایط برای صعود بلندمدت شاخص کل تا سطح 10 میلیون واحد فراهم خواهد شد. این صعود در حدود 2 تا 3 سال زمان خواهد برد و فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری بلندمدت خواهد بود. به این مهم پس از روشن شدن وضعیت بازار بیشتر خواهیم پرداخت.

امیدواریم تحلیل تکنیکال شاخص کل شماره 43 به روش نئوویو برای همراهان گرامی مفید واقع شود.

اطلاع از
10 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
mohit

سلام جناب رحیمی …با توجه به اوضاع بد بازار چیکار کنیم بخدا همه سرمایم نابود شده با پنحاه درصد ضرر چیکار کنم نقد کنم یا بمونم؟وضعیت اسفناک کی تموم میشه‌…هر تحلیلگری هم یه چیزی میگه اقای کهیانی میگه ریزش تا ۱۶۰۰ اخه اینقدر بریزه قیمت سهام به صفر میرسه که لطفا یه تحلیل داخل کانال بزارین خیلی مثل من نگرانن…خدا خیرتون بده

حمید عدیلی

سلام و عرض ادب جناب رحیمی. در سناریوی اول موج (B) رو یک ایزومتریک در نظر گرفتید ولی احتمالا به خاطر ضعفی که موج (C) از خودش نشون خواهد داد نمیتونه پسای این ایزومتریک رو به درستی پاس کنه؟ درسته؟

جواد

جناب رحیمی در صورت وقوع سناریو شماره 2 اگه شاخص نتونه سقف قبلی که 2300 رو بزنه، احتمال داره اصلاح پیچیده تر و زمان‌بر تر بشه و اصلاح بصورت فلت صورت نگیره؟

جواد

سلام خدمت شما
جناب رحیمی با توجه به برگشت شاخص و نشکستن سطح کف قبلی اسفندماه،،
سناریو یک ابطال شد و سناریو شماره دو محتمل تر هست؟

mohit

سلام وقت بخیر ممنون از تحلیل های خوب شما…بنظر شما کدام سناریو محتملتر هست و احتمال رخ دادن کدام تحلیل با توجه به سطوح حمایتی مهم سهام بیشتر هست؟

مشاهده دیگر مطالب

See other content