با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل شاخص کل شماره 33 تا وضعیت جدید این چارت را پیرو تحلیل قبل آن بررسی کنیم. با ما همراه باشید.
شرح تحلیل شاخص کل شماره 33 :
پیرو تحلیل شماره 32 شاخص کل، به نظر می رسد اصلاحی که به عنوان موج B از زیگزاگ پیش بینی شده بود به شکل یک مثلث خنثی رخ داده است و هم اکنون در موج E این مثلث قرار داریم. از آنجایی که موج E از مثلث خنثی تا کنون زمانی در حدود موج D صرف کرده است خیلی نامحتمل خواهد بود که این موج بتواند کف جدیدی ثبت کند و محتمل ترین حالت این است که در حدود اعداد فعلی شاهد بازی کردن این موج و صرف زمان آن باشیم تا زمان کلی مثلث خنثی به حداقل الزامات آن که در تصویر مشخص شده است برسد. مثلث خنثی ای که به عنوان موج (B) از زیگزاگ در نظر گرفته شده است را می توانید در تصویر تحلیل شاخص کل شماره 33 با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ مشاهده کنید.
قابل ذکر است که انتهای اصلاح فعلی به لول 62 درصد فیبوناچی و همچنین یکی از خطوط چنگال رسیده است که این موارد نیز احتمال برگشت شاخص کل از حدود اعداد فعلی را بسیار محتمل تر خواهد کرد. چنگال مذکور در تصویر تحلیل شاخص کل شماره 33 به رنگ آبی نمایان است و برخوردهای متعدد و واکنش چارت به این چنگال تایید کننده به رسمیت شناخته شدن آن توسط مارکت می باشد.
چشم انداز پیش رو :
در حال حاضر بسیار محتمل است که طبق تصویر تحلیل شاخص کل شماره 33 موج E از مثلث خنثی خودش یک مثلث خنثی کوچکتر باشد بنابراین ریزش موج c این مثلث می تواند در حدود اعداد فعلی تا 1300000 واحد به پایان برسد و پس از آن شاهد شکل گیری موج d و e این مثلث خواهیم بود تا زمان کل اصلاح موج (B) به 100 درصد زمان موج (A) برسد. این لول زمانی در تصویر مشخص می باشد.
پس از آن با توجه به قدرتی که بالقوه در موج (C) وجود دارد، این موج می تواند تا سطوح 3800000 واحد، 5000000 و 7000000 واحد پیشروی کند که برای مشخص کردن تارگت دقیق این موج باید صبر کرد تا مقداری از این موج شکل بگیرد و بر اساس میزان قدرتی که در آن مشاهده خواهد شد خواهیم توانست که تارگت های محتمل تر را مشخص کنیم. از نظر ساختاری هم باید گفت که این موج باید شرایط یک ساختار شتابدار را داشته باشد و نوع این شتابدار را می توان پس از شکل گیری سه موج از آن مشخص کرد اما در تصویر تحلیل شاخص کل شماره 33 نیز به طور ضمنی آن را به شکل یک شتابدار 3 ممتد رسم کرده ایم تا بعد بتوانیم نوع دقیق آن را مشخص کنیم. نوع این الگوی شتابدار هرچه باشد محتمل است که برخودهای خوبی با چنگال رسم شده در چارت از خود نشان دهد.
امیدواریم این تحلیل مفید بوده و مورد استفاده همراهان گرامی قرار گیرد.
با سلام خدمت جناب رحیمی عزیز. خواستم بپرسم با در نظر گرفتن الگو زیگراگ دوگانه و در نظر گرفتن اصلاح دیامتریک تحت عنوان موج B از زیگزاگ دوم و حرکت پس از آن تحت عنوان موج C با توجه به اینکه اصلاح اخیر که موج 2 باشد خط روند OB را شکسته میتوان موج C را ترمینال فرض کرد یا هنوز موج C شروع نشده؟ با تشکر
سلام خواهش می کنم. شاخص کل با فرمولی شکل می گیرد که به ازای آن ریزش شاخص کند و صعودهای آن سریع است. این موضوع باعث می شود که از نظر ساختاری امکان ترمینال شدن موج C وجود نداشته باشد چون در آن حالت برای تایید ترمینال باید کل موج C برگشت شود که عملا ممکن نیست. پس بهتر است فعلا شکسته شدن خط 0B را نادیده گرفت. خط 0B جزو قوانین مشروط ساختار هم هست که می تواند رخ ندهد و خللی در تحلیل ایجاد نکند.
سلام جناب رحیمی.میخواستم بپرسم قانون امتداد حتما باید رعایت بشه؟ داخل موج A از زیگزاگ دوم که بعد از X موج واقع شده موج 3 و 5 تقریبا هم اندازه هستند و ظاهرا قانون امتداد نقض شده . با تشکر
سلام خواهش می کنم. بله قانون امتداد باید رعایت شود البته با استثناعاتی که آقای نیلی ضمیمه این قانون کرده اند. این موارد در تالار پشتیبانی مطرح شده اند. ضمن این که باید در نظر داشت که در چارت شاخص باید مقداری منعطف تر عمل کرد چرا که این چارت نرمال نیست و با فرمولی که اشکالات اساسی به آن وارد است شکل می گیرد.
سلام جناب رحیمی. ما هنوز درون موج B آبی رنگ اصلاحی هستیم و موج 1 از C این تحلیل هنوز شروع نشده است درسته؟ حدود زمانی برای رسیدن به انتهای موج C چند سال است؟ با تشکر
سلام با توجه به این که شاخص کل ساز خودش را می زند و در صعودها سریع تر از ریزش هاست می توان صعود قبلی را موج 1 از C دانست. اصلاح فعلی هم موج 2 از C. موج C هم نهایتا می تواند تا مجموع زمانهای موج A و B زمان صرف کند.
سلام… چرا تحلیل شاخص عوض کردید از نقطه اعلامی برگشت زده! ممنون
سلام، با توجه به شتاب ریزشی که در موج E مثلث مشاهده شد احتمال تشکیل دیامتریک به جای مثلث خیلی بیشتر شد لذا تحلیل جدیدی از شاخص کل ارائه شد که قسمت اصلاحی را به شکل دیامتریک دیده ایم.
استاد وقت شما بخیر باشه
با توجه به رشد 4 روزه شاخص و شدت گرفتن عرضه ها در بازار ، بنظرتون شروع اصلاحی خواهیم داشت یا ریزش تا محدوده 970000 واحد؟
وقت بخیر، به احتمال قوی الان در موج F از دیامتریکی هستیم که در تحلیل شماره 34 شاحص ارائه شده است.
آقای رحیمی سلام خدا قوت
آلان با توجه به از دست رفتن کف شاخص چه سناریویی محتمل هستش؟؟
سلام سلامت باشید. تحلیل جدید شاخص ارائه شد.
ممنون جناب رحیمی
خواهش می کنم.
مورد دیگه اینکه،ظاهرا سهمای شاخص ساز،مثل بانکی ها،پالایشی ها،خودروییها،قبلا هم سابقه خوبی نداشتن و وقتی به ریزش میفتن مثل آب خوردن کف میشکونن و دیگه بالارفتنشون بعداز اون با خداست.مثلا چند سالی هم بود که شاهد بودیم درجا میزنن.
بستگی به موقعیت زمانی و قیمتی چارت این سهم ها دارد. گاهی اینطور است که شما می گویید گاهی هم نیست. باید دید سهم در چه سیکلی قرار دارد.