با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان عزیز انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم این بار با تحلیل دلار ین شماره ۱۰ از بازار بین المللی ارز. در تحلیل قبل دلار ین به صعود این سهم به میزان ۵۰۰ پیپ در مرحله اول اشاره شد که این صعود بر آورده شد اما بعد از آن انتظار یک نزول فرسایشی به میزان حدوداً ۲۵۰ پیپ داشتیم که این نزول به شکل فرسایشی انجام نشد بلکه با قدرت شکل گرفت و بیش از ۶۵۰ پیپ ریزش را شاهد بودیم. بدین رو ما نیز سود مورد نظر را سیو کرده و صبر کردیم تا مجدداً الگوی این چارت برایمان روشن شود و تحلیل دیگری ارائه دهیم که امروز این امکان فراهم شد. برای شرح تحلیل دلار ین شماره ۱۰ با ما همراه باشید.
شرح تحلیل دلار ین شماره ۱۰ :
مطابق با تحلیل دلار ین شماره ۱۰ به نظر میرسد این جفت ارز درون موج C از یک مثلث انقباضی (Contracting Triangle) باشد که خود این مثلث در اشل بلند مدت موج E از یک مثلث خنثی (Neutral Triangle) را شکل می دهد. اما موج C مثلث انقباضی ذکر شده ظاهراً ساختار یک دیامتریک زیگزاگی (ZigZag Diametric) را دنبال می کند که تشابه زمانی میان شاخه های آن می تواند تایید کننده این سناریو باشد.
اما اگر این سناریو صحیح باشد به نظر میرسد هم اکنون ما در انتهای موج E از این ساختار دیامتریکی باشیم که یک موج نزولی بود و با کمی فشرده سازی چارت می تواند زمینه برگشت آن به فاز صعود و شکل گیری موج F از این دیامتریک فراهم شود. این موج F می تواند رشدی حدوداً ۵۰۰ پیپ را به نمایش بگذارد که در تایم فریم های پایین تر می توان با یک تریگر مناسب نسبت به این پتانسیل سود دهی اقدام کرد. قابل ذکر است که تحلیلی که مشاهده می کنید تحلیل چارت هفتگی می باشد و برای پوزیشن گیری باید به تایم روزانه و یا ۴ ساعته مراجعه کنید تا ورود در قیمت بهتری انجام شود و حد ضرر کوچکتری داشته باشید.
چشم انداز پیش رو :
چنانچه گفته شد طبق تحلیل دلار ین شماره ۱۰ انتظار یک صعود پس از فشرده سازی چارت در مقطع کنونی را داریم که این رشد می تواند سودی معادل ۵۰۰ پیپ را ایجاد کند تا موج F از دیامتریک را شکل دهد. اما پس از این رشد باید آماده یک نزول تا حوالی 104.59 بود که می تواند سودی معادل ۸۰۰ پیپ را ایجاد کند.
اما این سناریو در صورتی تحقق خواهد یافت که در مقطع کنونی شاهد فشرده سازی چارت دلار ین باشیم تا زمینه برگشت به فاز صعود برای موج F فراهم شود. پس از آن موج F نباید موجی شارپ تر از موج E دیامتریک باشد. اگر چنین بود مسلماً سناریو نزول تا سطح 104.59 وارد فاز شک خواهد شد. لذا همواره باید شدت و ضعف امواج را دنبال کرد تا مشخص شود تحلیل می تواند تحقق یابد یا خیر.
در نهایت پس از نزولی که اشاره شد انتظار شکل دهی موج D و E از مثلث انقباضی را داریم که البته برای بیان این موضوع که چنین سناریویی قابلیت تحقق دارد یا خیر بسیار زود است و باید اجازه دهیم امواج جدیدی به چارت اضافه شود تا مشخص شود که پیش بینی ما همچنان می تواند محقق شود یا خیر. در حال حاضر رسم این خطوط با فلش های صورتی رنگ بدین جهت صورت گرفته که سناریویی که در ذهن داریم بهتر به شما منتقل شود.
سلام.استاد ببخشید اینجا امواج درونی موج e ایزومتریک از لحاظ زمانی و قیمتی بزرگتر از امواج درجه بالاتر خودش هستش.ایا مشکل درجه وجود داره یا من اشتباه امواج رو مقایسه کردم؟با تشکر از زحماتتون
سلام
خیر مشکل درجه در این ایزومتریک وجود ندارد. چون سوال تخصصی است لطفا در تالار پشتیبانی مطرح کنید تا بیشتر توضیح دهم.
با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از تحلیلهای فوق العاده تون در خصوص موج E دیامتریک سبزرنگ در چارت فعلی ظاهرا قدری پایینتر از شاخه c به اتمام رسیده ممنون میشوم نوع دیامتریک را با توجه به تغییر حادث شده اعلان فرمایید
سلام سلامت باشید. خواهش می کنم. تحلیل این قسمت از چارت باید عوض شود که در اسرع وقت ارائه می کنیم خدمتتون.
اقای رحیمی عزیز عذرخواهم مثلث انقباضی پایین که در انتهای موج C قرار گرفته از لحاظ قانون زمانی در بین 3 موج مجاور آیا موج (A) از لحاظ زمانی به نسبت (B) و (C) خیلی کم نیست ؟
سلام. وقتی امواج در فارکس بر اساس خبرها شکل می گیرند باید روی زمانشون انعطاف به خرج داد اما در کل در مثلث های انقباضی حالت استاندارد همینه که موج A نسبت به بی و دی شارپ تر باشه. پس به این مثلث هم ایرادی وارد نیست.
سلام جناب رحیمی به نظرتون موج E از مثلث انقباضی تکمیل شده و دلار ین صعودی شده یا هنوز کار داره؟
سلام. نیازمند بررسی بیشتر هست تا بتونم پاسخ بدم خدمتتون. بررسی شد تحلیل جدید ارائه خواهد شد.
ممنونم دیاکو جان. محبت داری
عالی مثل همیشه
افسانه ی تحلیلی بازار سرمایه و نئو ویو