تحلیل پلوله شماره ۴ | موج شماری گاز لوله به سبک نئوویو

درون الگوی مثلث

1.4k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو . در خدمت شما هستیم با تحلیل جدیدی از سهم پلوله که قبلاً نیز یکی دو تحلیل از این سهم در سایت قرار داده بودیم. آخرین تحلیل پلوله را می توانید در این لینک مشاهده کنید. در تحلیل قبل صعودی را برای این سهم متصور بودیم که دو تارگت برای آن مشخص کرده بودیم. سهم تارگت اول را با موفقیت تاچ کرد و سودی حدود ۱۳۰ درصد را ایجاد کرد، اما به تارگت دوم تحلیل نرسید. از این رو بر آن شدیم تا تحلیل دیگری از این سهم داشته باشیم تا وضعیت امواج سهم مشخص شود. افرادی که اصول ترید را به خوبی بدانند حتما پس از 110 درصد بالا آمدن یک سهم حد ضرر خود را به آخرین کف مینور منتقل می کنند و از سود خود محافظت می کنند. ضمن اینکه کامنت لازم جهت خروج از سهم بعد از تاچ شدن تارگت اول در کانال تلگرام ما داده شد.

مقدمه را کوتاه می کنیم، برای شرح تحلیل پلوله شماره ۴ با ما همراه باشید.

شرح تحلیل پلوله شماره ۴ :

بر اساس تحلیل پلوله شماره ۴ تجمیع دیگری برای امواج این سهم بر گزیده ایم چرا که سهم با ساخت محیطی فشرده در انتهای چارت شمارش قبل را بطور کامل تایید نکرد. در این شمارش نیز همچنان به دیامتریک (Diametric) بودن ساختار رشد پلوله اعتقاد داریم منتهی جای لیبل های این الگو را تغییر داده ایم تا با امواج جدیدی که به سهم اضافه شده تطبیق یابد. البته به احتمال کمتر ممکن است که سهم به یک ساختار ایزومتریک نیز اکتفا کند که این موضوع در آینده مشخص خواهد شد. چیزی که الان مهم است این موضوعست که در هر صورتی در مقطع کنونی یک رشد برای شکل دهی موج E صعودی نیاز خواهد بود. بعد از این موج مشخص می شود که الگو ایزومتریک می باشد یا دیامتریک.

اما در حال حاضر طبق تحلیل پلوله شماره ۴ این سهم در انتهای موج D از یک دیامتریک تصور شده که این موج D خود یک محیط فشرده از جنس مثلث انقباضی غیرعادی (Irregular Contracting Triangle) می باشد. در مقطع کنونی به نظر میرسد سهم موج D این مثلث را خاتمه داده باشد و به زودی با اتمام موج E مثلث راهی صعودی در قالب موج E دیامتریک خواهد شد. 

تحلیل پلوله شماره ۴ | موج شماری گاز لوله به سبک نئوویو
PeLooleh NEoWave Analysis 04 | Weekly Cash Data

چشم انداز پیش رو :

همانطور که عرض شد سهم با اتمام مثلث یاد شده وارد یک موج صعودی برای شکل دهی موج E از الگوی دیامتریک متصور شده خواهد شد. اما برای ورود به سهم نیاز است که محل اتمام موج E مثلث را مشخص کنیم. چنانچه مستحضر هستید موج E‌ یک مثلث انقباضی می تواند با پاس کردن حداقل الزامات به اتمام برسد اما در شرایط نرمال احتمال اصلاح موج D به اندازه ۵۰ تا ۶۰ درصد توسط موج E‌ وجود دارد که ما نیز در تصویر این محل را با سطوح فیبوناچی مشخص کرده ایم. این سطوح اعداد ۴۲۵ تا ۴۵۳ را نشان می دهند که یک محدوده باریک محسوب می شود. اما در حالت کلی باید در این مقطع مترصد سهم بود که مبادا موج E زودتر به اتمام برسد و سهم وارد فاز صعودی شود.

حد ضرر این تحلیل در کف موج C از مثلث یعنی ۳۴۹ تومان قرار داده شده است که معادل ۱۷ درصد ریسک از محل خرید مشخص شده می باشد. حد سود تحلیل نیز در حوالی ۱۳۰۰ تومان قرار دارد که معادل ۱۹۰ درصد بازدهی خواهد بود. البته طبیعی است که سهم تا رسیدن به آن نقطه بارها نوسان کند.

اطلاع از
4 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
tohid

جناب رحیمی این تحلیل خودم از سهم پلاسک هست
https://rahavard365.com/analysis/2175681/image

tohid

جناب رحیمی از این گروه پلاستیک سهم (پلاسک)به شدت نسبت به هم گروه خودش هم بازار عقب موندگی داره از طرف توی تایم ماهه به نظر میاد یه ساختار سه موجه بزرگ رو تموم کرده . از لحاظ بنیادی هم من بررسی داشتم امسال میتونه اتفاقات جالی توی شرکت بیوفته در صورت امکان اگه وقتشو داشتین یه تحلیل از این سهم داشته باشین . با تشکر

مشاهده دیگر مطالب

See other content