با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی. با تحلیل تکنیکال ذوب شماره 14 به روش نئوویو در خدمت شما هستیم تا پیرو درخواستهای فراوان همراهان، بررسیِ جدیدی که از این سهم داشتهایم را با شما به اشتراک بگذاریم. با ما همراه باشید.
شرح تحلیل تکنیکال ذوب شماره 14 :
همانطور که در تصویر مشاهده میکنید سهم ذوب در بلندمدت درون یک روند صعودی قرار دارد و هم اکنون شاخه چهارم از این روند در قالب یک روند نزولی میانمدت در حال شکلگیری است که به نظر میرسد باید به زودی شاهد خاتمه آن و شروع یک گام اکستند دیگر در قالب یک روند صعودی باشیم.
از منظر روش نئوویو (NEoWave) نیز روند صعودی بلندمدت سهم ذوب میتواند ساختارهایی مانند مثلث خنثی، مثلث انبساطی و یا دیامتریک را به خود بگیرد که طبق تصویر تحلیل تکنیکال ذوب شماره 14 در حال حاضر موج (D) آن در حال شکلگیری میباشد. خود موج (D) که یک روند نزولی میباشد نیز بر اساس شواهد میتواند یک دیامتریک الماسی باشد که با کانالبندی و لیبلهای سبز رنگ مشخص شده است.
شرایط احتمالی پیشرو :
همانطور که گفته شد موج (D) یک دیامتریک نزولی است. در حال حاضر به احتمال قوی موج F این دیامتریک به پایان رسیده است و وارد موج G نزولی شدهایم. از آنجا که الگوی دیامتریک یک الگوی 7 شاخه است بنابراین انتظار داریم که با اتمام موج نزولی فعلی به عنوان آخرین شاخه از الگوی دیامتریک نزولی (موج G)، روند نزولی سهم ذوب به پایان برسد و شاهد ورود سهم به یک روند صعودی دیگر در قالب موج (E) باشیم.
برای خاتمه موج G از (D) یک باکس ترسیم شده است که بر روی یک سطح حمایتی نیز قرار دارد. این سطح حمایتی بین 240 تا 190 تومان میباشد و محل مناسبی برای خاتمه موج G تلقی میشود. بنابراین موج G که وارد این باکس شده است هرلحظه میتواند به پایان برسد، پس باید ساختار موج G را با دقت رصد کرد تا نقطه پایانی آن مشخص شود و تریگر صعودی شدن قیمت صادر شود.
پس از پایان موج G در باکس ترسیم شده در تصویر تحلیل تکنیکال ذوب شماره 14، همانطور که گفته شد انتظار ورود سهم ذوب به موج (E) از درجه بالاتر را داریم که میتواند در گامهای مختلف خود سه هدف را دنبال کنید که عبارتند از :
- محدوده 480 تا 550 تومان به عنوان هدف کوتاهمدت.
- محدوده 1000 تا 1200 تومان به عنوان هدف میانمدت و احتمالی.
- محدوده 1800 تا 2100 تومان که در صورت وجود قدرت کافی در موج صعودی پیشرو امکان رویت آن وجود دارد.
قابل ذکر است که قیمت به هر کدام از اهداف ذکر شده که رسید باید شرایط قیمت بررسی شود تا مشخص شود که امکان دیده شدن هدف بعدی نیز وجود دارد یا خیر. همچنین پس از پایان یافتن موج G از دیامتریک فعلی و وقوع تریگر خرید، میتوان آخرین کف از موج G یا کف موج E از دیامتریک (در صورتی که پایینترین کف باشد) را به عنوان حد ضرر انتخاب کرد.
شرایط بدبینانه :
اگر شاخه G از دیامتریک نزولی در باکس ترسیم شده به پایان برسد اما پس از آن شاهد ورود چشمگیر خریداران به این سهم نباشیم و یک موج کند و ضعیف ایجاد شود و به نوعی قیمت نتواند روند نزولی را بشکند و بیشتر به درجا زدن و ایجاد یک روند خنثی مشغول شود، در آن صورت حداقل تا پایان سال جاری، سهم ذوب بین محدوده 400 تومان و پایینترین کف قیمتی که در این روند نزولی ایجاد خواهد کرد میماند که نشان دهنده ترکیبی شدن ساختار روند نزولی است.
البته با توجه به زمان زیادِ صرف شده توسط دیامتریک نزولی و مقایسه آن با موج صعودی قبل از آن، کمی بعید است که این روند نزولی بیش از این دوام بیاورد ولی به عنوان یک احتمال ضعیف، شرایط بدبیانه را نیز باید مدنظر قرار داد.
امیدواریم تحلیل تکنیکال ذوب شماره 14 مفید بوده و مورد استفاده همراهان گرامی قرار گیرد.
با سلام و وقت بخیر. استاد نماد ذوب از جایی که با فلش مشخص کردین ظاهرا دیامتریک فرض کردین ولی از نظر زمانی تناسب خوبی بین امواج تا اینجا برقرار نیست. آیا با فرض اینکه بقیه امواج با تناسب زمانی بهتری شکل بگیرن الگوی احتمالی را دیامتریک گرفتین؟
سلام وقتبخیر. تشابه زمانی در نئوویو به نسبتهای بین 62 درصد تا 162 درصد گفته میشود که دیامتریکی که در سهم ذوب شناسایی شده نیز همین تشابه زمانی را دارد. یعنی اکثر شاخهها از نظر زمانی بین همین محدوده قرار میگیرند.
سلام ارشیا جان
آخرین موج نزولی الان در چه وضعیه؟ تا الان چه الگو های محتملی رو تشکیل داده؟
سلام به نظر میرسد این موج در حال ایجاد یک مثلث انقباضی کانتر باشد که به زودی میتواند به پایان برسد. در صورت توسعه بیشتر الگو امکان دیامتریک شدن آن وجود دارد. بنابراین باید منتظر تریگر مناسب برای پایان یافتن روند نزولی این شاخه ماند.