تحلیل غگل شماره ۲ | موج شماری نئوویو چارت سهم گلوکوزان

الگوی دیامتریک و ساختار احتمالی موج D این الگو

11.9k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو . در خدمت شما هستیم با تحلیل غگل شماره ۲ تا پس از ریزش دسته جمعی سهام بازار بورس که شامل این سهم نیز شد به بررسی وضعیت الگویی چارت آن با اطلاعات جدید بپردازیم. با ما همراه باشید.

شرح تحلیل غگل شماره ۲ :

ریزش دور از انتظاری که در این سهم رخ داد ما را بر آن داشت تا تغییراتی کلی در شمارش این چارت انجام دهیم و محتمل ترین سناریوی موجی فعلی را برای چارت این سهم برگزینیم. چنانچه از تصویر تحلیل غگل شماره ۲ پیداست به نظر می رسد که باید ساختار روند صعودی این سهم را به شکل یک دیامتریک در نظر بگیریم که ریزش فعلی، اولین شاخه از موج (D) این دیامتریک می باشد.

همچنین ناگزیریم که ساختار موج (C) دیامتریک را به شکل ترکیب دوگانه ببینیم که با حروف سبز رنگ درون تحلیل مشخص شده است. ساختار خود دیامتریک نیز با کانال بندی و حروف آبی رنگ مشخص شده است.

تحلیل غگل شماره ۲ | موج شماری نئوویو چارت سهم گلوکوزان
GheGol NEoWave Analysis 02 | Daily Cash Data

چشم انداز پیش رو :

با توجه به این که ریزش فعلی در این سهم زمان کمتری نسبت به دیگر شاخه های الگوی دیامتریک دارد پرواضح است که الگوی این قسمت نمی تواند کامل شده باشد و باید مطابق با تصویر تحلیل غگل شماره ۲ این ریزش را اولین شاخه از الگوی موج (D) در نظر بگیریم. از طرفی برای مشخص کردن ساختار یک الگو حداقل باید سه شاخه از الگو شکل گرفته باشد در نتیجه فعلاً نمی توان تخمین دقیقی از الگوی موج (D) زد. فقط می توان گفت که با توجه به این که ریزش فعلی ساختار شتابدار ندارد پس الگوی این قسمت نمی تواند یک زیگزاگ باشد و باید به سراغ الگوهای دیگر مانند فلت یا مثلث ها رفت.

در هر صورت در تصویر تحلیل غگل شماره ۲ یک سناریوی بدبینانه (مثلث ریورس انقباضی) برای موج (D) رسم شده است که به نوعی بیانگر کاهش شتاب ریزش و اتلاف زمان در چارت باشد تا نیروی کافی برای برگشت سهم به فاز صعودی فراهم شود. منطقی است که با ریزش عمیقی که در سهم شکل گرفته است انتظار داریم که ریزش سهم به زودی خاتمه یابد و فقط شاهد درجا زدن قیمت و نوسان در حدود قیمت های فعلی باشیم تا شرایط برگشت سهم به فاز صعودی فراهم شود.

در هر صورت این نوسانات به احتمال قوی پایین تر از سطح 50 درصد رتریس موج (C) که در تصویر تحلیل غگل شماره ۲ مشخص شده است و یک سطح قوی برای برگشت قیمت محسوب می شود نخواهد رفت و در همین محدوده ها باید شاهد کف سازی و برگشت سهم باشیم. این سطح قیمت 484 تومان را نشان می دهد.

با پیشروی امواج و شکل گیری سه موج در این بخش می توانیم ساختار کارکشن این بخش را با دقت مشخص کنیم و احتمالات پیش رو را هم دقیق تر بسنجیم اما اگر اصلاح مانند آنچه در تحلیل غگل شماره ۲ انتظار می رود شکل بگیرد می توان تارگت پیش روی سهم برای موج (E) را در حدود قیمت 5000 تومان در نظر گرفت تا ساختار الگوی دیامتریک ساختار صحیح و شکیلی داشته باشد. پس از آن مجدد باید انتظار اصلاح و استراحت سهم را داشت تا برای حرکات بعدی آماده شود.

از نظر زمانی انتظار داریم که فرایند شکل گیری کامل موج (D) و (E) حدود 7 تا 9 ماه زمان ببرد که از این مدت زمان 3 الی 4 ماه آن مربوط به موج (D) می باشد.

امیدواریم که این تحلیل مفید بوده و مورد استفاده همراهان عزیز قرار گیرد.

اطلاع از
92 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
بامشاد

سلام استاد روز خوش.لطفا در صورت امکان تحلیل جدیدی از سهم را برامون منتشر کنید ممنون

بامشاد

سلام استاد شبتون خوش.استاد در حال حاضر سهم از لحاظ موج شماری در کجای نمودار قرار دارد؟؟

بامشاد

سلام استاد روزتون خوش
استاد به نظر سهم وارد موج D شده درسته؟؟به نظر شما الگوی موج D به چه صورت خواهد بود و چه مدت زمان میبره تا موج D و E تکمیل بشه؟؟

cyber

سلام . به نظر موج اصلاحی به اتمام رسیده و وارد موج صعودی شدیم. به نظر شما چه میزان زمان لازم است برای عبور از سقف 1400 ؟

cyber

منظور اینه که مجموع موج d و e حدود 6 ماه طول میکشه تا به سقف 1400 برسه ؟ یا اینکه فقط حرکت موج e حداقل 6 ماه طول میکشه؟

آخرین ویرایش 3 سال قبل توسط cyber
biabani

سلام خسته نباشید بالاخره موج C تموم شد؟؟؟؟ ساختارش چیه؟؟؟ زیگزاگ دوبل یا؟؟؟؟ ممنون

اکبر عطاءنسب شربیانی

سلام جناب رحیمی
اگه فرض بگیریم اصلاح در قالب مثلث ریورس انقباضی رخ داده این موج C تقریبا اندازه موج A شده. مگه نباد کوچک تر باشه؟ البته این موج C فرضی رو بنده در قالب زیگزاگ شناسایی کردم که به کف کانال برخورد کرد و ریورس داد.

cyber

آبدیت میکنید؟

مشاهده دیگر مطالب

See other content