تحلیل کرمان شماره ۴ | موج شماری چارت کرمان به سبک نئوویو

تحلیل تکنیکال چارت کرمان و ارائه چشم انداز پیش رو

12.3k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل کرمان شماره ۴ که روز دوشنبه (۲ روز پیش) در کانال تلگرام از ارزشمند بودن قیمت های فعلی آن صحبت کردیم و قرار بر این شد که تحلیل این سهم نیز در اسرع وقت ارائه شود که توفیق حاصل شد تا امروز بتوانیم با تحلیل این سهم در خدمت باشیم. با ما همراه باشید.

شرح تحلیل کرمان شماره ۴ :

چنانچه از تصویر تحلیل کرمان شماره ۴ پیداست این سهم پس از پایان دادن به یک اصلاح وارد یک روند صعودی قوی که شباهت هایی به رالی داشت شد و از قیمت هایی در حدود 550 تومان تا 4377 صعود نمود. این صعود با بررسی های انجام شده از جنس شتابدار ۱ ممتد می باشد البته با ظاهری فریبنده. چرا که ممکن است در نگاه اول این صعود یک زیگزاگ دوگانه به نظر برسد، اما اگر دقت کنید در چنین حالتی موج C از زیگزاگ اول فراتر از ۶۲ درصد موج A نخواهد رفت، در نتیجه زیگزاگ از جنس بریده خواهد بود که نمی تواند اول یک ترکیب قرار بگیرد زیرا پس از وقوع یک زیگزاگ بریده مارکت باید معکوس شده و ۸۰ درصد این زیگزاگ را بازگشت کند.

این نشان می دهد که ساختار این صعود چیزی جزء یک شتابدار ۱ ممتد نیست که موج ۳ آن هم ۱ ممتد شده است که شناسایی آن کمی دقت نیاز دارد و البته بررسی تایم فریم های پایین تر. در تصویر تحلیل کرمان شماره ۴ این شتابدار با لیبل های سبز رنگ مشخص شده است و امواج داخلی آن نیز با لیبل های سیاه رنگ تا به راحتی بتوانید تحلیل را بخوانید. 

پس از شتابدار مذکور نیز چنانچه که پیداست یک مثلث انقباضی جاری رخ داده است که تا کنون در حدود ۲ برابر الگوی شتابدار زمان صرف کرده است. از آن جایی که یک مثلث انقباضی نمی تواند در جایگاه موج ۲ ظاهر شود پس باید الگوی شتابدار را موج (A) از یک زیگزاگ در نظر بگیریم و مثلث انقباضی هم موج (B) از زیگزاگ و پس از آن هم یک شتابدار برای موج (C) نیاز است که در بخش چشم انداز به آن خواهیم پرداخت. در تصویر تحلیل کرمان شماره ۴ ساختار الگوی مثلث انقباضی جاری را می توانید با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ مشاهده کنید و امواج داخلی آن نیز با کانال بندی و لیبل های سیاه رنگ مشخص شده است.

در مقطع کنونی بر اساس تحلیل انجام شده به نظر می رسد که مثلث انقباضی رو به اتمام باشد یا ممکن است همان روز دوشنبه خاتمه یافته باشد و دقیقاً در ابتدای موج (C) بزرگ قرار داشته باشیم. در هر صورت از نظر قیمتی طبق تصویر تحلیل کرمان شماره ۴ اکنون بر روی یک ناحیه حمایتی قرار داریم که چارت واکنش های متعددی به آن نشان داده است و انتظار داریم قیمت سهم از این حمایت پایین تر نرود. به همین جهت روز دوشنبه که قیمت سهم بر روی این حمایت قرار گرفت صف فروش این سهم در قیمت 5137 تومان را ارزشمند دیدیم و در کانال تلگرام نیز به اشتراک گذاشتیم و به لطف خدا شاهد افزایش تقاضا در سهم نیز بودیم.

تحلیل کرمان شماره ۴ | موج شماری چارت کرمان به سبک نئوویو
Kerman NEoWave Analysis 04 | Daiy Cash Data

چشم انداز پیش رو:

بر اساس موج شماری انجام شده در تحلیل کرمان شماره ۴ مشخص است که در انتهای یک مثلث انقباضی جاری قرار داریم. اما برای تایید این مثلث نیاز است که حرکت پسا مثلثی حداقل به تراز ۱۶۲ درصد موج B از مثلث دست یابد، بنابراین این تراز اولین تارگت پیش روی ما خواهد بود که در تصویر نیز این تراز به رنگ سبز مشخص شده است و قیمتی در حدود 16000 تومان را نشان می دهد.

اما از طرفی به دلیل این که موج (A) بزرگ یک موج بسیار قوی بوده است انتظار داریم که موج (C) نیز حداقل به تراز 62 درصد از موج (A) نیز دست یابد که این تراز نیز در تصویر به رنگ آبی مشخص شده است که قیمتی در حدود 20000 تومان را نشان می دهد که فاصله چندانی با تراز ۱۶۲ درصد از موج B مثلث ندارد. لذا انتظار داریم که موج (C) بزرگ حداقل به قیمت 20000 تومان برسد تا هم تاییدیه مثلث به درستی شکل بگیرد و هم کمترین انتظارات ما برای موج (C) نسبت به موج (A) ایفا شود.

پس از آن نیز اگر ساختار به صورت نرمال پیش رود و قدرت کافی در روند پیش رو وجود داشته باشد، قیمت باید خود را به سطح نرمال برای موج (C) برساند که همان تراز ۱۰۰ درصد موج (A) می باشد و اگر کمی به آن تخفیف دهیم تراز ۸۸ درصد. بر همین اساس در تصویر تحلیل کرمان شماره ۴ دو سطح ۸۸ درصد و ۱۰۰ درصد که برگرفته از موج (A) می باشد را رسم کرده ایم که قیمت های 34422 تومان و 43476 تومان را نشان می دهند. اگر میانگین این دو قیمت را به عنوان تارگت دوم سهم در نظر بگیریم می توان گفت که قیمت 40000 تومان می تواند یک قیمت مستعد برای خاتمه موج (C) باشد. در هر صورت باید دید موج (C) به چه شکل پیش می رود تا بتوانیم بر اساس ساختار امواج داخلی اش تارگت نهایی را با دقت بیشتری مشخص کنیم. 

حد ضرر تحلیل کرمان شماره ۴ طبق تصویر زیر کف 4400 تومان قرار داده شده است که با قیمت اعلام شده برای خرید یعنی 5137 تومان 14 درصد فاصله دارد. در آن سو اولین تارگت سهم 290 درصد با قیمت خرید فاصله دارد و تارگت دوم نیز حدود 680 درصد، که نشان می دهد این تحلیل ریوارد به ریسک بسیار عالی دارد و ترید بر اساس آن کاملاً توجیه پذیر است.

امیدواریم این تحلیل مفید بوده و مورد استفاده همراهان گرامی قرار گیرد.

اطلاع از
126 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
پوریا سفیدانی

سلام در موج A یک 5 موجی شتابدار با 1 ممتد در نظر گرفتین ولی کانال بندی نمیشه کرد و با موج 3 خط قطع میکنه میشه لطفا اون قسمت رو توضیح بدین؟

علی

چرا واقعا کرمان اینطوری شده کل بازار مثبت هستش کرمان منفی واقعا تو شرایطی قرار گرفتیم که نه دلمون میاد از کرمان خارج شیم نه کرمان تو این بازار مثبت رشد میکنه واقعا روانم بهم ریخته دیگه

مسیح

سلام استاد رحیمی عزیز
آیا این اصلاح کرمان موج 2 هستش؟ الگوی اصلاحی موج 2 آیا دیامتریک هست؟

مسیح

ممنون از توجه تون.. پس اگر دیامتریک باشد قاعدتا یک لگ نزولی باقی می مونه که دیامتریک کامل شه.. درسته؟
سپاس

sasan shahriari

جناب رحیمی بنده خیلی شما رو قبول دارم. ولی اینکه به بهانه افراد سودجو جواب سوالات ساده رو نمیگید و مارو مجبور به خرید پکیج میکنید کار جالبی نیست. البته علم خودتونه و اختیارشو دارید که برای خودتون نگه ش دارید به هرحال زحمت زیادی روش کشیدید .ولی به این قضیه هم فکر کنید که خداوند این استعدادو در وجود شما قرار داده و هر چیزی یک زکات داره.حتی علم… بازم یادآوری میکنم که علم مال خودتونه و اختیارشو دارید و این فضولی منو ببخشید

onamad

سلام استاد.وقتتون بخیر
به نظرتون موج E تازه شاخه اول خودش رو تموم کرده؟و آیا ایزوتریک در حال شکل گیریه؟

مسعود

سلام خدمت استاد گرامی
تشکر از زحمات شما و حسن خلقتان
استاد، روند کلی سهم و بازار رو چطور ارزیابی می کنید؟ آیا این ریزش های هیجانی در کل بازار، در صورتی که حد ضرر رو فعال کنه، می تونه معتبر باشه؟

فرزین

سلام خدمت استاد بزرگوار
به نظرتون استاد توی موج c از E قرار نداریم؟

مشاهده دیگر مطالب

See other content