تحلیل دلار به ریال شماره ۷ | موج شماری نئوویو USDIRR

بررسی روند بلندمدت و میان مدت چارت دلار به ریال

16.6k
بازدید

با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل دلار به ریال شماره ۷ که به بررسی روند چهل ساله دلار آمریکا در مقابل پول ملی پرداخته ایم و همینطور به بررسی این چارت در تایم فریم روزانه پرداخته ایم تا بتوانیم بطور نسبی به چشم اندازی از این چارت دست یابیم. با ما همراه باشید.

شرح تحلیل دلار به ریال شماره ۷ :

تحلیل دلار به ریال شماره ۷ را با بررسی نمودار ۴۰ ساله این جفت ارز در تایم فریم ماهیانه آغاز کرده ایم که چنانچه از تصویر آن پیداست در ۴۰ سال گذشته دلار آمریکا در برابر ریال همواره تقویت شده است و از قیمتی حدود 70 ریال تا قیمتی حدود 193000 ریال را طی هفت گام ماژور طی کرده است که جای تأسف دارد که ارز کشورمان تا این حد در برابر دلار آمریکا دچار کاهش ارزش شده است.

در هر صورت با بررسی هر گام بصورت جداگانه مشخص است که سه گام اول این حرکت صعودی مطابق با تصویر تحلیل دلار به ریال شماره ۷ در قالب یک الگوی زیگزاگ جای می گیرد چرا که ساختار شاخه اول و سوم را می توان به صورت شتابدار در نظر گرفت و حرکت اصلاحی بعد از آن را نیز می بایست در قالب یک ایکس موج (X) دسته بندی کنیم. اما سه شاخه ی بعد که پس از ایکس موج رخ داده اند هر سه، ساختار اصلاحی دارند. به عنوان مثال در شاخه سوم که در تایم فریم روزانه نیز تصویر آن را تقدیمتان کرده ایم مشاهده می کنید که یک ساختار ترکیبی از جنس زیگزاگ سه گانه رخ داده است.

در چنین شرایطی که سه شاخه اصلاحی پشت سر هم داریم ناچاریم پس از ایکس موج بزرگی که در تصویر تحلیل دلار به ریال شماره ۷ مشاهده می کنید یک الگوی مثلثی شناسایی کنیم که با توجه به جایگاه امواج و همینطور قوانین زمانی و قیمتی شاخه ها، بهترین سناریو یک مثلث خنثی افقی می باشد که در تصویر با کانال بندی و لیبل های قرمز رنگِ داخل دایره از A تا E مشخص شده است.

تحلیل دلار به ریال شماره ۷ در تایم فریم ماهیانه

تحلیل دلار به ریال شماره ۷ | موج شماری نئوویو USDIRR | تایم فریم ماهیانه
USDIRR NEoWave Analysis 07 | Monthly

این مثلث نشان می دهد که صعود دلار در مقابل ریال پس از ۴۰ سال مطابق با تحلیل دلار به ریال شماره ۷ در آخرین مراحل خود قرار دارد و با تکمیل آخرین موجهای درونی از شاخه C از مثلث می بایست شاهد معکوس شدن روند این چارت و نزول قیمت دلار در مقابل ریال برای ساخته شدن شاخه D از مثلث خنثی و همینطور حرکت بعد از مثلث باشیم. این ریزش در گام اول بخشی از موج C خواهد بود و می تواند تا حوالی 7000 تومان ادامه داشته باشد و پس از طی شدن یک صعود مجدد تا حوالی 14 الی 15 هزار تومان که کامل کننده شاخه C می باشد راهی نزول اصلی در قالب موج D خواهیم شد که هدف 4 ساله آن (حداقل 4 سال) نزدیک به کف موج B از مثلث خنثی بزرگ می باشد که حوالی قیمت 2800 تومان می باشد!

هرچند که چنین ریزشی در چارت دلار به ریال با توجه به شاخصه های اقتصادی فعلی دور از انتظار می باشد اما سعی کرده ایم که چارت را بدون در نظر گرفتن ذهنیات خود و صرفاً بر پایه اطلاعاتی که چارت در اختیارمان قرار داده است تحلیل کنیم. شاید با نگاهی معکوس به این تحلیل بتوان نتیجه گرفت که در فاصله یک تا سه سال آینده اتفاقات بزرگی در حوزه اقتصادی کشور رخ خواهد داد که باعث تقویت ارزش پول ملی خواهد شد. گفتنی است چارت ۴۰ ساله دلار به ریال بصورت دستی بر اساس اطلاعات آماری که از گذشته در دست بوده است تهیه شده و وجود خطاهای کوچک درون آن نیز قابل پذیرش می باشد.

چشم انداز پیش رو :

ساختار کلی چارت را اگر طبق تحلیل دلار به ریال شماره ۷ به صورت ترکیب زیگزاگ+مثلث خنثی بپذیریم مشخص می شود که هم اکنون در شاخه C از مثلث خنثی قرار داریم و این شاخه هنوز به اتمام نرسیده است چرا که زمان آن نسبت به موج A و B از مثلث هنوز کافی نیست. در مثلث های خنثی موج C از یکی از دو شاخه A و B زمان بیشتری خواهد داشت یا حداقل برابر یا یکی از آنها خواهد بود. این که زمان این موج از دو موج اول کمتر باشد اصلاً مرسوم نیست. طبق همین اصل می توان نتیجه گرفت که موج C از مثلث خنثی همچنان باید گسترده شود تا زمان بیشتری به خود اختصاص دهد.

همچنین از آنجا که شاخه اولیه از این موج C به صورت زیگزاگ سه گانه رخ داده است که در چارت روزانه تحلیل دلار به ریال شماره ۷ نیز آن را مشاهده می کنید این ساختار نمی تواند بازگشت کامل شود و هر ساختاری بعد از آن قرار گیرد نهایتاً می تواند ۶۰ الی ۷۰ درصد آن را بازگشت کند. در مرحله بعد روند نزولی ای که پس از زیگزاگ سه گانه در انتهای چارت شکل گرفته است شواهدی مبنی بر الگوی دیامتریک را دارد که با متصور شدن دیگر شاخه های این الگو به صورت آینه ای می توان انتهای دیامتریک را در حوالی همان حدود ۶۰ تا ۷۰ درصدی از رتریس زیگزاگ سه گانه در نظر گرفت که در تصویر تحلیل دلار به ریال شماره ۷ نیز با ابزار فیبوناچی این محدوده را ملاحظه می کنید.

به بیان دیگر دیامتریک متصور شده در تصویر تحلیل دلار به ریال شماره ۷ نهایتاً می تواند تا حوالی قیمت های 6800 تا 7100 تومان ریزش داشته باشد که البته این ریزش بصورت یکنواخت انجام نخواهد شد چرا که یک الگوی دیامتریک از هفت شاخه تشکیل می شود که شامل موج A تا G می باشد اما تا کنون سه شاخه از این الگو تکمیل شده است و هم اکنون در شاخه چهارم یعنی شاخه D قرار داریم.

تحلیل دلار به ریال شماره ۷ در تایم فریم روزانه

تحلیل دلار به ریال شماره ۷ | موج شماری نئوویو USDIRR | تایم فریم روزانه
USDIRR NEoWave Analysis 07 | Daily

این شاخه می تواند تا حوالی قیمت 12260 تا 13000 تومان رشد کند و پس از آن وارد فاز نزولی برای ساخت موج E خواهیم شد که می تواند تا حوالی 7630 تا 8100 تومان نزول کند و مجدداً صعود دیگری در قالب موج F خواهیم داشت که می بایست با موج D همپوشانی ایجاد کند و در نهایت آخرین شاخه این الگو را می بایست انتظار داشته باشیم که همانطور که گفته شد تا حد نهایی 6800 تا 7100 تومان می تواند نزول کند. برای این که بهتر متوجه این ساختار شوید خطوط صورتی رنگ را که در امتداد چارت رسم شده است دنبال بفرمایید.

خب دیامتریکی که شرح داده شد می تواند در جایگاه موج B‌ از C از مثلث خنثیِ بزرگ قرار گیرد. پس از این شاخه می بایست حداقل یک موج C شتابدار رخ دهد تا ساختار موج C بزرگ از مثلث خنثی بصورت یک الگوی فلت کامل شود. ما این شاخه را بصورت نقطه چین رسم کرده ایم چرا که هنوز نمی توان اطمینان کافی از ساختار آن داشت و صرفاً به عنوان یک حدس می توان آن را در نظر گرفت. ممکن است در این جایگاه نیز یک ساختار اصلاحی قرار گیرد و ساختار الگوی درجه بالاتر که در جایگاه موج C از مثلث خنثی قرار دارد نیز به عنوان مثال تبدیل به یک مثلث انقباضی شود.

به هر صورت پس از کامل شدن موج C از مثلث خنثی بزرگ می بایست شاهد نزول این چارت تا حوالی 2800 تومان باشیم تا موج D بزرگ از مثلث خنثی نیز شکل بگیرد و در نهایت با تکمیل موج E از مثلث خنثی می توان شاهد تقویت بیشتر ارزش پول ملی بود.

سخن پایانی :

فراموش نکنیم که هیچ روندی برای همیشه پایدار نخواهد بود، بنابراین اگر فکر می کنید که چارت دلار به ریال تا آخر می بایست در یک روند صعودی باقی بماند سخت در اشتباه هستید. روندها معمولا در جایی معکوس می شوند که هیچ کس انتظار آن را ندارد و عوامل بیرونی آن نیز مدت ها بعد آشکار خواهد شد. به هرحال امیدواریم که شاهد اتفاقات خوبی در حوزه اقتصادی برای کشورمان باشیم.

اطلاع از
186 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
محسن کشوری

سلام جناب رحیمی
بیشتر از سه ماهست منتظر اپدیت تحلیل شما در مورد دلار و شاخص کل هستم. من در این بازار واقعا تحلیلهای شما رو با کیفیت و منحصر بفرد میدونم خواهشا زودتر آپدیت کنید….من فباهنر رو پارسال داشتم و با تحلیل شما باهاش سود خوبی گرفتم….لطفا زودتر آپدیت کنید چون تا حدی بتونیم جلوی ضررهای احتمالی رو بگیریم…ممنون
ان شاالله بتونم بزودی و در آینده نزدیک نئو ویو را از شما یاد بگیرم…

شهنازی

سلام
تحلیل جدید رو بزارید لطفا.

عماد

خسته نباشید خدمت استاد عزیز
جناب رحیمی به نظر شما این موج ۲ ترمینال کی تموم میشه

بهزاد

وقت بخیر،

به فرض صعود تا ۲۵ تا ۳۰ هزار تومن، آیا بازگشتی هم در کار خواهد بود با توجه به قیمت نفت؟ به فرض برداشتن تحریم ها هم با قیمت فعلی نفت امیدی به بازگشت و یا سقوط قیمت بر طبق چارت وجود خواهد داشت ؟؟

ممنون میشم شرایط جدید رو با تحلیلتون ارائه بفرمایید

بهزاد

عرض ادب و احترام،

قربان من فکر نمیکنم دگ بشه بر مبنای چارت و تحلیل نرخ دلار رو پیش بینی کرد. اگه امکانش باشه میتونم بپرسم آیا این دلیلی هستش که مدت زمان ارائه تحلیل جدید تعویق نسبتا طولانی داشته؟؟

ممنون میشم اگر بشه خیالمون بابت این قضیه تا حدی برطرف بشه.

آرمان

سلام ارشیا جان
الان که شیب اصلاح کم شده، به نظر میاد که رشد پیش رو، حداقل تا 25 الی 30 تومن در حالت نرمال و در صورتیکه شرایط بحرانی بشه تا 50 تومن هم جا داره بره.
نظر شما چیه؟

اسما

منتظر تحلیل زیباتون از دلار هستیم اقای رحیمی ببخشید فقط میشه بگین میتونیم الان توی یه مثلث باشیم که ر موج d قرار داشته باشیم بعد شاهد کاهش قیمت در قالب موج e باشیم بعد وارد موج cصعودی بشیم میشه راهنمایی کنین

داور

سلام

تحلیل بیت کوین شما یکی از ماندگارترین تحلیل هایتان خواهد بود.

لطفا تحلیل دلار به ریال را هم آپدیت بفرمایید.

با سپاس

مشاهده دیگر مطالب

See other content