با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو. در خدمت شما هستیم با تحلیل جدیدی از چارت دلار که ظاهراً تب افزایش قیمت آن نیز مجدد افزایش یافته است و می تواند یک صعود کوتاه مدتی را تجربه کند. از طرفی درخواست های بسیار زیادی برای بروزرسانی تحلیل قبلی این چارت داشته ایم که ما را بر آن داشت تا تحلیل جدیدی از این چارت ارائه کنیم. برای شرح تحلیل دلار به ریال شماره ۸ با ما همراه باشید.
شرح تحلیل دلار به ریال شماره ۸ :
طبق تحلیل دلار به ریال شماره ۸ که در تصویر زیر می توانید آن را مشاهده کنید به نظر می رسد که این چارت از سال ۱۳۹۰ به بعد تا کنون در حال ساخت یک زیگزاگ بوده است که هم اکنون درون موج C این الگو هستیم. موج A از این زیگزاگ یک شتابدار 3 ممتد می باشد و موج B نیز یک ترکیب دوگانه افقی و در نهایت موج C که الان درون آن هستیم به احتمال قوی یک الگوی ترمینال 1 ممتد می باشد که هم اکنون درون موج 3 آن قرار داریم.
زیگزاگ مذکور در تصویر تحلیل دلار به ریال شماره ۸ با لیبل های قرمز رنگ درون دایره مشخص شده است. اگر به تحلیل قبلی دلار به ریال نگاهی انداخته باشید می دانید که در آن تحلیل روند ماهیانه این چارت را در ۴۰ سال اخیر بررسی کرده ایم و یک ترکیب دوگانه برای ساختار سوپر سیکل این چارت مشخص کرده ایم که الگوی دوم از ترکیب را یک مثلث در نظر گرفته بودیم. در تحلیل فعلی زیگزاگ را جایگزین این مثلث کرده ایم چرا که با بررسی امواج درونی این چارت به نظر می رسد که یک زیگزاگ برای این ناحیه مناسب تر باشد. هرچند که به دلیل خطاهای متعددی که درون دیتای چارت دلار به ریال وجود دارد در هر صورت باید اندکی حساسیت را روی ساختارها کم کرد.
امواج درونی زیگزاگ مذکور نیز با لیبل های آبی رنگ داخل پرانتز مشخص شده است و هرجا که نیاز بوده است شمارش را تا یک درجه پایین تر ادامه داده ایم که می توانید این امواج را هم با لیبل ها و کانال بندی سبز رنگ درون تحلیل دلار به ریال شماره ۸ مشاهده کنید. به عنوان مثال ساختار درونی موج (2) از C را می توانید با کانال بندی و لیبل های سبز رنگ مشاهده کنید که نمایانگر یک مثلث خنثی می باشد یا امواج درونی موج (3) از C که تا کنون یک زیگزاگ را نشان داده و یک X موج که به دنبال آن آمده است و می توان بر اساس آن به ترکیبی بودن ساختار موج (3) پی برد. این ساختار را علی الحساب زیگزاگ دوگانه در نظر گرفته ایم تا با پیشروی امواج بتوان به شکل دقیق تری مشخص کرده که ساختار این بخش چه خواهد بود.

چشم انداز پیش رو:
با توجه به بلندای موج (1) از C نسبت به موج A قرمز رنگ به احتمال زیاد موج C یک الگوی شتابدار ترمینال 1 ممتد خواهد بود، لذا موج (3) از C می تواند تا لول 38 درصد الی 62 درصد موج (1) در حالت نرمال رشد کند که این محدوده توسط ابزار فیبوناچی در تصویر تحلیل دلار به ریال شماره ۸ مشخص شده است.
این محدوده قیمت 20000 تومان تا 28000 تومان را نشان می دهد. بین این دو لول یک لول مهم دیگر یعنی لول 50 درصد را هم داریم که قیمت حدوداً 24000 تومانی را نشان می دهد و ما نیز با توجه به ساختار امواج درونی موج (3) از C و طول امواج این قسمت براورد کرده ایم که دلار احتمالاً در حدود همین لول به صعود فعلی خود خاتمه خواهد داد اما برای پوشش دادن احتمالات مختلف لول حداقلی 38 درصد تا لول حداکثری 62 درصد (در حالت نرمال) را هم در تصویر رسم کرده ایم که مد نظر مخاطبان عزیز باشد.
پس از این صعود باید منتظر اصلاحی در قالب موج (4) از C باشیم که این اصلاح برای این که تناوب خوبی با موج (2) داشته باشد باید یک اصلاح قوی و عمیق باشد لذا محتمل است که این اصلاح تا حدود سطح 16000 الی 15000 که حمایت اصلی چارت می باشد ادامه پیدا کند. پس از آن نیز موج (5) الگوی ترمینال باید شکل بگیرید که با توجه به اصلاح عمیقی که برای موج (4) انتظار داریم نباید یک موج قوی باشد و به نوعی می توان گفت که نفس های آخر روند صعودی دلار محسوب می شود.
پس از پایان یک الگوی ترمینال صعودی نیز بر اساس قوانین نئوویو باید انتظار ریزش قیمت به صورت شارپ تا نقطه ابتدایی ترمینال را داشت که حدود قیمتی آن حوالی یک سطح حمایتی نیز می باشد که در تصویر تحلیل دلار به رسال شماره ۸ مشخص شده است. این سطح قیمت 4150 تا 3680 تومان را نشان می دهد. این ریزش باید حداکثر تا 50 درصد زمان صرف شده توسط الگوی ترمینال رخ دهد. اگر چنین نشود و ریزش زمانی بیش از این مقدار صرف کند باید روی تحلیل بازنگری شود.
بنابراین کسانی که قصد سرمایه گذاری در دلار را دارند باید در نظر داشته باشند که این سرمایه گذاری بر اساس وضعیت چارت دلار به ریال بسیار پر ریسک خواهد بود و بر اساس تحلیل انجام شده، این انستیتو چنین سرمایه گذاری را پیشنهاد نمی کند. علاوه بر آن باید جو امنیتی بازار دلار را هم به این موضوع اضافه کرد.
امیدواریم این تحلیل مفید بوده و مورد استفاده همراهان عزیز قرار گیرد.
میدونم این سوالم شاید تکراری باشه. ولی چنین ریزشی در دلار که پیش بینی کردین، تا الان سابقه نداشته و همیشه در بلندمدت، ریزشها مقطعی بوده و روند کلی، افزایشی بوده. این تحلیل یعنی یک اتفاق نادر در وضعیت کشور!!!
بله همینطوره، اگر تحلیل به حقیقت بیوندد دلیل آن تحول بزرگی در کشور خواهد بود.
با سلام. به زبان ساده، موج 5 حوالی مرداد 1400 تمام میشه و بعدش ریزشهای بزرگ شروع میشه که تقریبا مصادف با شروع دولت جدید هست. درست گفتم؟
سلام احتمال هماهنگ شدن زمان ریزش با شروع دولت جدید یا در یک سال اول دولت جدید زیاد هست.
سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی من چند روزی هست که با سایتتون اشنا شدم یه نظر داشتم راجب دلار به نظره من بعد هز رسیدن دلار به محدوده حمایته ۱۵۰۰۰ صعود داره به سمت ۶۰۰۰۰ چون همبستگی زیادی با بورس داره و الن تمامی سهم ها به نظر به کف قیمتی رسیدن در صورتی که p/eتموم سهما بالاس پس ریزش بیشتر در انتظار تا سهم ها به ارزش واقعی خود برسن به نظره من شاخص تا نزدیکای ۶۵۰۰۰۰ ریزش داره که دقیق مساوی میشه با دلار ۱۵۰۰۰
اگه زحمت نیست یه بررسی کنین
سلام سلامت باشید. آنچه که به نظر بنده صحیح است را در قالب تحلیل ارائه کرده ام چه در خصوص دلار و چه در خصوص بورس. ریزش بورس و شاخص زیر 1 میلیون واحد را بعید می دانم. نهایت ریزش در حدود همان 1 میلیون واحد است.
با سلام و احترام استاد ارجمند اگر مطابق این تحلیل تارگت های نهایی بسیار پایینی برای دلار در نظر دارید با توجه به وابستگی روانی بسیار تنگاتنگ نرخ دلار و شاخص بورس چطور برای اکثر سهمها تارگت های بلندمدت بسیار جذاب در نظر دارید ؟ جدای از وابستگی روانی و تاثیری که نرخ مثلا ۴۰۰۰ تومانی برای دلار روی بورس خواهد گذاشت در صورت تحقق چنین نرخی برای دلار ارزش دارایی های بسیاری از شرکتها تنزل بسیاری خواهد یافت مثلا به یاری افزایش نرخ دلار و بالا رفتن ارزش دارایی هاست که اکثر شرکتها افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی… ادامه نوشته »
سلام زنده باشید. تارگت 4000 تومانی برای دلار متعلق به الان نیست بلکه یک تارگت بلند مدتی است. اگر به تحلیل نگاه کنید در ابتدا برای ساخت موج 3 صعود پیش بینی شده بود سپس یک دوره رکود برای ایجاد موج 4 و در نهایت هم موج 5 که یک موج صعودی است. همین سه موج تا بخواهند کامل شوند آنقدر زمان صرف خواهند کرد که سهم های بازار بورس هم به تارگت های خود برسند. البته الان موج 3 کامل شده و در موج 4 هستیم. ساخت این سه موج هم در قیمت هایی بالاتر از 18 هزار تومان… ادامه نوشته »
ممنونم از توجه و پاسخ شما …
خواهش می کنم.
سلام جناب رحیمی
الان در موج 4 تحلیل هستیم یا هنوز در موج 3 قرار داریم؟ تارگت 15 تا 16 هزار دلار در موج 4 چه زمانی محقق خواهد شد؟
با تشکر
سلام خواهش می کنم. به نظر می رسد که در موج 4 هستیم. البته به دلیل این که صعود موج 3 کمی بیشتر از حدی بود که در تحلیل مشخص شده است ریزش موج 4 هم میتواند در سطحی بالاتر به پایان برسد. مثلاً در حدود 18 تا 20 تومان که احتمالا تا سه الی چهار ماه آینده دیده می شود.
سلام جناب رحیمی.میشه چارت دلار رو آبدیت کنید
سلام بله حتما، در برنامه تحلیلی مان هست.
درود
وقت بخیر و خسته نباشید
جناب رحیمی موجی که الان دلار ب ریال هست موج 4 هست درسته؟
با توجه به بالارفتن قیمت بالاتر از محدوده مشخص شده، پایینی این موج تا کدوم محدوده میتونه باشه؟
ممنون میشم بفرمایید.
درود بر شما. سلامت باشید.
بله طبق تحلیل الان در موج 4 هستیم. قیمت در این موج به احتمال قوی پایین تر از 22 الی 20 هزار تومان نخواهد رفت و مدتی بالای این قیمت ها بازی می کند تا موج 4 زمانگیرتر شود و پس از آن موج 5 ساخته شود. اگر احیاناً قیمت به زیر محدوده ذکر شده نفوذ کند نشان دهنده کاهش شدید فشار خرید خواهد بود و بعد از آن موج 5 به سختی می تواند تا حدود سقف قبل حرکت کند یا سقف جدید بزند.