با نام و یاد خدای مهربان و عرض سلام و ادب خدمت شما همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو . در خدمت شما هستیم با تحلیل طلای جهانی شماره ۱۹ که جزو چارتهای پیچیده اما پرطرفدار محسوب می شود و ما نیز درخواست زیادی برای شمارش آن دریافت کرده بودیم. برای شرح تحلیل طلای جهانی شماره ۱۹ با ما همراه باشید.
شرح تحلیل طلای جهانی شماره ۱۹ :
طلای جهانی پس از رشد پیاپی از 250 دلار تا 1920 دلار در قالب یک الگوی ترکیبی ایزومتریک (IsoMetric) به علاوه فلت (Flat)، با شکست آخرین کف از روند صعودی (کف الگوی فلت) نشان داد که وارد فاز نزولی بلند مدت شده است. این فاز نزولی تا کنون هر بخشی که ایجاد کرده فرمت اصلاحی دارد و به نمی توان با قوانین نئوویو ساختاری شتابدار را در موجهای درونی از این فاز نزولی شناسایی کرد.
از طرفی شباهت زمانی نسبتاً خوبی در چند بخش شکل گرفته از این روند نزولی دیده می شود که ما را به سمت شناسایی یک الگوی دیامتریک (Diametric) راهنمایی می کند. شاید در وحله اول بتوان گفت که این روند نزولی را می توان در فرمت یک مثلث ریورس انقباضی نیز متصور بود اما از آنجا که موج (B) از این روند نزولی یک مثلث انقباضی افقی شده است احتمال مثلث ریورس انقباضی شدن ساختار درجه بالاتر بسیار کمرنگ می شود. پس طبق این مفاهیم ما به همان الگوی دیامتریک رجوع کرده ایم و پیش بینی خود را بر این ساختار استوار کرده ایم.
خب اگر طبق تحلیل طلای جهانی شماره ۱۹ ساختار دیامتریک را برای روند نزولی طلا بپذیریم می توان گفت که هم اکنون درون شاخه (D) از این الگو قرار داریم. این شاخه تا کنون دارای سه موج می باشد که بر اساس میزان تندی و کندی امواج و زمان صرف شده توسط هر یک، می توان انتظار داشت که ساختار شاخه D یک فلت (Flat) باشد که موج B این فلت خود یک فلت کوچکتر باشد که دو شاخه آن تکمیل شده است و هم اکنون درون شاخه c از این فلت هستیم که با تکمیل آن موج B از (D) کامل خواهد شد و وارد شاخه C از (D) خواهیم شد.
چشم انداز پیش رو :
چنانچه که گفته شد طبق تحلیل طلای جهانی شماره ۱۹ به نظر می رسد درون موج c از B از (D) از دیامتریک باشیم. این شاخه حداقل باید تا 1158 دلار افت کند تا الزامات حداقلی برای موج B از (D) پاس شود. همچنین در همین حوالی انتظار تکمیل موج B از (D) را داریم تا موج B که خود یک فلت می باشد دارای ظاهر خوبی باشد. و میزان بازگشت موج c از B متناسب با بازگشت b از B باشد. از طرفی این محدوده یک سطح تقاضا نیز محسوب می شود.
پس از این افت قیمت انتظار شروع موج C از (D) را داریم که می تواند سقف های قبلی را بشکند و کمی فراتر برود. بصورت نرمال این موج می تواند تا حوالی 1400 دلار صعود نماید. با این رشد شاخه (D) از دیامتریک اصلی کامل خواهد شد و وارد نزول میان مدت برای ساخت موج (E) از دیامتریک خواهیم شد.تارگت این موج را بر اساس اندازه گیری های صورت گرفته در حدود 960 دلار میدانیم.
پس از شاخه (E) انتظار صعود برای شکل گیری موج (F) تا حدود 1119 دلار و نزول مجدد برای تکمیل شاخه آخر الگوی دیامتریک یعنی موج (G) را داریم که می تواند هدف نهایی روند نزولی باشد. این هدف را حوالی 860 دلار متصور هستیم. طبیعی است که پیشروی امواج میتوان اعداد دقیق تری بیان کرد و ساختار را با دقت بیشتری مورد بررسی قرار داد.
نتیجه گیری :
طبق تحلیل طلای جهانی شماره ۱۹ انتظار کاهش قیمت طلا تا حوالی 860 دلار را در قالب یک الگوی دیامتریک برای بلند مدت داریم. اما تا آن زمان فراز و نشیب های زیادی وجود دارد که مشروح آن به استحضار شما عزیزان رسید.
سلام استاد عزیز
ضمن تشکر از تحلیلهای زیباتون در صورت امکان بفرمایید که روند اونس صعودی شده یا خیر
با تشکر
سلام
زنده باشید. برای کوتاه مدت بله روند چارت صعودی است و به زودی هم تحلیل جدیدی از انس خواهیم داشت.
سلام آقای رحیمی ممنون از تحلیلهای مبسوط و مشروحی که میذارید، و همینطور سایت زیباتون. در مورد انس چرا احتمال مثلث جاری رو ندادید؟ به این معنی که الان ما مثلا در حال تکمیل شاخه e از D از مثلث جاری باشیم؟؟ چرا که به لحاظ فاکتورهای بنیادی اقتصاد جهانی هم شرایط اولا پذیرای قیمتهای پایین نیست به نظر من، حتی موسسات مالی و سرمایه گذاری بزرگ هم توصیه به تغییر دارایی از دلار به انس کردند. ثانیا اون قیمتی که برای بلندمدت دادید حتی زیر قیمت تمام شده تولید طلا هم هست!!، که برای یک کالای سرمایه ای با… ادامه نوشته »
سلام زنده باشید خواهش می کنم.
از نظر موج شماری بنده ساختار بهتری برای این چارت پیدا کرده ام که به زودی ارائه خواهم داد هرچند که تحلیل کنونی نیز برای ترید سود خوبی را حاصل کرد چرا که دو شاخه از حرکت طلا کاملاً مشابه با تحلیل بوده است.
اما از نظر بنیادی قیمت تولید طلا که یک فلز معدنی و اسخراجی می باشد را به چه شکل حساب کرده اید که بالاتر از 900 تا 1000 دلار برای هر انس طلا می شود؟!
ممنون از پاسختون.
آخرین دیتایی که دارم حدود ۱۱۰۰ دلار هست که شامل همه اجزا یعنی هزینه کارگر و دستگاهها و غیره میشه، علاوه بر اون یک میانگینی هم از داده های کشورهای تولید کننده، یعنی کشورهای آفریقایی و استرالیا و غیره، رووش زده میشه که حدودا عدد جهانیش به ۱۰۰۰ تا ۱۱۰۰ دلار میرسه. البته سرچ هم بکنید میاره عددهای جدید رو …
خواهش می کنم.
به نظر بنده در این قیمت ها اغراق شده است که شما به چنین اعدادی رسیده اید. در هر صورت به زودی تحلیل دیگری از طلا خواهیم داشت.
با سلام خدمت استاد عزیز
درصورت امکان توکانال تلگرامی در خصوص تکمیل شدن شاخه cازdتوضیح بفرمایید انس الان ۱۴۱۰ دلار را دیده رشد فعلی انس ادانه دارد یا طبق تحلیل وارد شاخه eریزشی شدیم . سپاس
سلام
به نظر میاد ساختار این چارت چیز دیگری باشد. به زودی تحلیل مجدد از این چارت خواهیم داشت.
سلام جناب رحيمي
ممنون ميشم بفرماييد كه الان ما در موج E هستيم طبق تحليل و يا هنوز تو موج D ؟ چون قيمت 1400 را هنوز تاچ نكرده.
با تشكر
سلام
چارت کاملاً مطابق یا تحلیل پس رفته و هنوز موج D را کامل نکرده است. اما احتمالا به زودی خاتمه خواهد یافت.
درود جناب رحیمی وقتتون بخیر و سپاس از تحلیل های خوبتون
امکان داره یه موج شماری از نقره رو بزارین متاسفانه خودم خوب بلد نیستم ولی به نظرم موقعیت خوبی برای خرید داره
سپاس
سلام
درخواست تحلیل بسیار زیاد است. در حد توان هر تحلیلی داشته باشیم ارائه می کنیم.
باتشکر از زحمات جنابعالی یک سوال دارم لطف کنید پاسخ بدین ممنون میشم .
سوال : اگر انس از چه عددی عبور کنه این تحلیل فیلد میشه .
زنده باشید. اگر محدوده ای 1500 دلار به صورت شارپ رو به بالا بشکنه تحلیل بی اعتبار خواهد شد چون تحلیل میان مدتی است. اما این عدد نباید برای حد ضرر مورد استفاده قرار بگیره چون فاصلش تا قیمت بسیار زیاده. برای ترید باید بر اساس تایم فریم های پایین تر یک حد ضرر مناسب انتخاب بشه.
سلام و احترام
اقای رحیمی من متوجه اون ایزومتریک نشدم که در روند صعودی به صورت جاری بوجود آمده، آیای نباید در ایزومتریک ها مهمترین مشخصه آن تشابه بین موج B با D می باشد، حال اینکه در این ایزومتریک این را مشاهده نمیکنیم !
http://uupload.ir/files/bo43_xauusd_0019.jpg
سلام. برای ایزومتریک ها قانون اصلی تری وجود داره که در فایل اصلاحیه آموزش ارائه شده. اگر آموزش ما را تهیه کرده اید فایل اصلاحیه را حتما مطالعه بفرمایید.