تحلیل ذوب آهن شماره 10 | موج شماری به سبک نئوویو

بررسی موقعیت های موجود در چارت ذوب آهن

2k
بازدید

سلام دوستان، در این پست قصد داریم تحلیل ذوب آهن شماره 10 را تقدیم حضورتان کنیم، پس با ما همراه باشید.

اگر تحلیل شماره 8 ذوب آهن را بخاطر داشته باشید، در آن تحلیل به دنبال تکمیل یک مثلث انقباضی (Contracting Triangle) بودیم تا از صعود شارپی که بعد از چنین مثلث هایی رخ میدهد بهره مند شویم. صعود مد نظر در قالب یک گپ رخ داد. سهم بسته شد و پس از مدتی با گپ خوبی در نقطه تارگت ما در تحلیل قبل باز شد. در همان ناحیه در کانال تلگرام اعلام کردیم که این سهم به تارگت رسیده است و احتمال نزول از این ناحیه وجود دارد تا گپ ایجاد شده پر شود که همینطور هم شد.

اگر تحلیل قبل ذوب را مشاهده نکرده اید می توانید از این لینک آنرا مطالعه کنید.

شرح تحلیل ذوب آهن شماره 10

در پی درخواست های مکرر همراهانمان در تحلیل ذوب آهن شماره ۱۰ سعی کرده ایم با دقت امواج این چارت را بر اساس قوانین سبک نئوویو آنالیز کنیم و ساختار آنرا تعیین کرده و برای شما عزیزان شرح دهیم.

همانطور که مشاهده می کنید در این تصویر صعودی که پس از مثلث انقباضی رخ داد قابل مشاهده است. (این صعود به شکل گپ بوده است اما در کش دیتا گپ ها قابل مشاهده نیستند لذا برای دیدن گپ مذکور به چارت کندلی رجوع فرمایید). این گپ ساختار تک موج گونه ای را به نمایش می گذارد که قابل تجمیع با امواج پیشین خود نیست (به دلیل هم درجه نبودن) لذا می بایست با امواج دیگری در پس خود ترکیب شود تا به درجات بالاتری ارتقاع یابد سپس آن گروه موجی را با امواج پیشین ترکیب کنیم. از طرفی میزان بازگشت این تک موج بیشتر از آن است که بتوانیم آنرا در گروه شتابدارها قرار دهیم. این موضوعات سر نخ های مهمی برای حدسیات ما بدست می دهد.

به هر حال با بررسی های صورت گرفته در انستیتو ایران نئوویو ، به نظر می رسد ذوب آهن اصفهان در اشل بلند مدت درون یک مثلث انبساطی (Expanding Triangle) قرار دارد که ساختار موج C آن یک زیگزاگ (ZigZag) با موج C ترمینال 1 ممتد و 5 ناقص (Terminal) (یک ساختار نادر) می باشد که تاییدیه پسا الگویی نیز دریافت کرده است. ساختار موج D نیز چنانچه پیداست ساختار ترکیبی ایزومتریک+مثلث خنثی (Isometric+Neutral Triangle) دارد که این ساختار برای موج D تناوب خوبی با موج C ایجاد کرده است.

چشم انداز پیش رو

اما اگر احتمالات ما صحیح باشد حال درون شاخه ای از موج E مثلث انبساطی مذکور قرار داریم. این شاخه از مثلث احتمالاً دارای ساختار ایزومتریک بصورت منفرد و یا مثلث خنثی خواهد بود. هرچه که باشد بر اساس قدرت و ضعفی که در امواج انتهایی مشاهده می شود انتظار رشد سهم تا قیمت های 119 الی 134 تومان را داریم. بر اساس میزان رشدی که این شاخه خواهد کرد بهتر می توانیم مشخص کنیم که دقیقا موج E از مثلث انبساطی چه ساختاری خواهد داشت.

استاپ لاس تحلیل شکست کف تثبیت شده 67 تومان می باشد. تارگت بلند مدت سهم نیز که بعداً آنرا به شکل دقیق تری بیان خواهیم کرد احتمالا 230 الی 270 تومان خواهد بود.

تحلیل ذوب آهن شماره 10 | موج شماری به سبک نئوویو
تحلیل ذوب آهن شماره ۱۰ | کش دیتای هفتگی

نکات مهم برای ترید بر اساس تحلیل ذوب آهن شماره 10:

برای یک ترید موفق رعایت سه پارامتر نقطه ورود مناسب، رعایت استاپ لاس و رصد سهم تا رسیدن به تارگت محتمل، الزامی می باشد.

بدیهی است با پیدایش موج های آینده می بایست دیدگاهمان را نیز به روز رسانی کنیم و ببینیم چارت در جهت تحلیل پیش می رود یا خیر. همواره باید قدرت و ضعف را سنجید تا مشخص شود کدام جناح (خریدار یا فروشنده) در بازار قوی تر هستند.

استاپ لاس تحلیل ذوب آهن شماره 10 حدود 20 درصد و تارگت اولیه آن 52 درصد می باشد که ریوارد به ریسک 2.5 را نشان می دهد. این میزان ریوارد نسبت به ریسک موجود بسیار مناسب است و ارزش ترید بر اساس این تحلیل را بالا می برد.

اطلاع از
0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
مشاهده دیگر مطالب

See other content