تحلیل آپرداز شماره ۱ | موج شماری آپرداز به سبک نئوویو

تحلیل تکنیکال چارت آپرداز و ارائه چشم انداز پیش رو

عرض سلام و ادب خدمت دوستان و همراهان گرامی انستیتو ایران نئوویو . با تحلیل دیگری در خدمت شما هستیم از صنعت اطلاعات و ارتباطات. امروز تحلیل آپرداز شماره ۱ را آماده کرده ایم تا خدمتتان ارائه دهیم که درخواست‌های زیادی نیز برای آن دریافت کرده بودیم. برای شرح این تحلیل با ما همراه باشید.

شرح تحلیل آپرداز شماره ۱ :

چنانچه از تصویر تحلیل آپرداز شماره ۱ پیداست این سهم پس از یک صعود افسار گسیخته تا ۱۵۰۰ تومان با ظهور علائم برگشتی راهی نزول سهمگینی شد. اگر بخواهیم تحلیل درستی از وضعیت این سهم داشته باشیم ابتدا باید نگاهی به رشد بزرگ این سهم داشته باشیم. چنانچه از تصویر نیز پیداست این سهم صعود خود را در قالب یک الگوی سه موجی انجام داده است. اگر فرض بگیریم که این الگو یک زیگزاگ می باشد مشکلی که در این ساختار وجود دارد زمان موج (B) آن می باشد که می بایست بیش از موج (A) باشد که نیست. همچنین موج (C) این حرکت سه موجی نمی تواند ساختار صحیحی از الگوهای شتابدار را طبق قوانین به ما نشان دهد. 

این دو فاکتور مهم به ما گوشزد می کند که ساختار سه موجی صعودی چیزی غیر از یک الگوی زیگزاگ می باشد و برای پیدا کردن الگوی صحیح می بایست سراغ الگوهای ۵ موجی یا ۷ موجی برویم که در آنها موج (B) مجاز است زمان کمتری نسبت به (A) صرف کند. طبق روال ابتدا الگوهای ۵ موجی یعنی مثلث ها یا ایزومتریک را به عنوان سناریو در نظر می گیریم و اگر نشانه هایی مبنی بر نقض الگوی در نظر گرفته شده بدست آمد به سراغ الگوی ۷ موجی یعنی دیامتریک خواهیم رفت.

خب طبق تحلیل آپرداز شماره ۱ اگر فرض کنیم که هم اکنون درون یک مثلث یا ایزومتریک هستیم پس شاخه‌ی (D) از این الگو در جریان می باشد و ما می بایست با تعیین فرمت شاخه (D) نسبت به رشدی که در شاخه (E) اتفاق می افتد اقدام به خرید کنیم. شاخه‌ی (D) تا کنون ساختاری دقیقی نشان نداده و برای تعیین دقیق ساختار آن بهتر است زمان بیشتری به آن بدهیم اما با توجه به اینکه تا کنون شرایط وقوع یک زیگزاگ در این شاخه فراهم نشده پرواضح است که درون یک الگوی مثلثی از نوع کانتر قرار داریم. بعد از آن با توجه به اندازه‌ی موج A که با رنگ سبز در تصویر تحلیل آپرداز شماره ۱ مشخص شده است و همچنین نزدیک بودن موج C سبز به حمایتی مهم و احتمال کوتاه تر بودن موج C سبز نسبت به A سبز با توجه به ظهور علائم ضعف در روند نزولی، می‌توان حدس زد که الگوی شاخه (D) بزرگ احتمالا یک مثلث ریورس انقباضی کانتر (Counter Contracting Triangle Reverse Alternation) می باشد.

تحلیل آپرداز شماره ۱ | کش دیتای روزانه
تحلیل آپرداز شماره ۱ | کش دیتای روزانه

چشم انداز پیش رو :

اگر تجزیه و تحلیل ما طبق تحلیل آپرداز شماره ۱ درست باشد پس شاخه C از (D) که به حمایت مهمی نزدیک شده است باید به زودی خاتمه یابد و وارد موج D از (D) شویم که رشد کوتاه مدتی می باشد. بعد از آن نزول دیگری برای موج E از (D) خواهیم داشت تا شاخه (D) بزرگ با تکمیل مثلث ریورس انقباضی خاتمه یاید و راهی صعود اصلی این سهم یعنی موج (E) شویم. اندازه‌ی این موج است که به ما می گوید دقیقا درون چه مثلثی قرار داریم. یا اینکه درون ایزومتریک می باشیم.

در تصویر باکس کوچکی رسم شده است که موج C سبز می تواند هرجایی از آن خاتمه یابد. اما نکته اصلی این است که برای اینکه سناریوی مثلث یا ایزومتریک برای بلندمدت درست باشد بنا به دلایلی می بایست شاخه (D) تا سطح حمایتی رسم شده یعنی حوالی ۸۲۰ تومان نزول پیدا کند. اگر این اتفاق نیفتد سناریوی بلند مدت ما اشتباه است و می بایست تجدید نظر کنیم.

اما موضوع مهم یعنی ترید را چطور برای این سهم پیاده سازی کنیم؟ برای ترید در این سهم دو راه پیشنهاد می شود. یکی اینکه با ظهور علائم برگشتی در موج C سبز در کمترین قیمت های سهم اقدام به پوزیشن گیری کنیم و دو تارگت موج D سبز و (E) بزرگ را برای آن مدنظر قرار دهیم و دیگری اینکه صبر کنیم تا موج E سبز هم خاتمه یابد و در انتهای آن به قصد گرفتن رشد موج (E) بزرگ اقدام کنیم البته با ظهور تریگر مناسب.

پارامترهای ترید :

استاپ لاس تحلیل شکست عدد ۷۰۰ تومان می باشد. همچنین تارگت موج D سبز ۹۷۶ الی ۱۰۲۷ تومان می باشد. تارگت موج (E) بزرگ نیز حوالی سقف ماژور قبلی یعنی ۱۵۲۴ تومان می باشد. البته در موج (E) باید شرایط را سنجید که آیا الگو اجازه دست یابی به این هدف را می دهد یا خیز. در هر صورت این سهم به وضعیت کم ریسکی رسیده است و با کمی صبر برای ظهور نشانه های برگشتی می توان سود خوبی از آن کسب کرد.

اطلاع از
0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
مشاهده دیگر مطالب

See other content