سلام خدمت دوستان و همراهان گرامی انستیتو ایران نئویو. در این پست در خدمت شما هستیم با تحلیل سفارس شماره ۸ که به نظر میرسد به زودی موقعیت خوبی برای خرید ایجاد کند، اما قبل از آن اجازه دهید نتیجه تحلیل قبل این سهم را شرح دهیم.
نتیجه تحلیل قبلی سفارس :
در تحلیل قبلِ سفارس یک الگوی زیگزاگ عادی با موج C ترمینال (اندینگ دیاکونال) را شناسایی کردیم که بر اساس آن اعلام کردیم سهم تا ابتدای موج C از زیگزاگ (رقم ۲۲۳ الی ۲۵۰ تومان که این اعداد قبل از تعدیل چارت اعلام شده بود) رشد خواهد کرد و چنانچه از چارت فعلی پیداست این انتظار، تمام و کمال رخ داد و سودی حدوداً ۸۰ درصدی را نصیبمان کرد.
اگر تحلیلِ قبلِ سفارس را مشاهده نکرده اید می توانید با کلیک بر روی این لینک آنرا مشاهده کنید.
تحلیل سفارس شماره ۸ :
چنانچه در تحلیل سفارس شماره ۸ مشاهده می کنید بعد از زیگزاگی که در تحلیل قبل مشخص کرده بودیم سهم سفارس یک روند صعودی با شیب کم را برگزیده است. بر اساس شواهد فعلی در تحلیل سفارس شماره ۸ و استناد به قوانین نئوویو به نظر می رسد این روندِ کند، یک الگوی نئوویوی دیامتریک (DiaMetric) و یا ایزومتریک (IsoMetric) باشد. (الگوی ایزومتریک کشف شده توسط ارشیا رحیمی)
دیامتریک یک الگوی ۷ شاخه می باشد که در تصویر مشخص شده است و ایزومتریک یک الگوی ۵ شاخه است. در حال حاضر شواهد بیشتری برای دیامتریک بودن الگو وجود دارد اما چنانچه مدتی بعد مشخص شود الگو یک دیامتریک نیست و با ایزمتریک طرف هستیم آن را به سمع و نظر شما خواهیم رساند.
اگر در تحلیل سفارس شماره ۸ وارد جزئیات شویم در حال حاضر سهم سفارس درون موج D از الگوی دیامتریک قرار دارد بنابراین هنوز سه شاخه از این الگو باقی مانده است که دو شاخه از آنها صعودی می باشد لذا می توانیم جهت گرفتن سود این دو رشد اقدام کنیم. بدین منظور نیاز می باشد که ساختار موج D را تعیین کنیم تا با شناسایی انتهای آن و مشاهده ورود خریداران بزرگ بازار وارد پوزیشن شویم و از رشد موج E دیامتریک بهره مند شویم.
از نظر ساختاری به نظر می رسد موج D یک ساختار زیگزاگ دارد که در اواخر این زیگزاگ هستیم. سطح ایده آل برای اتمام این زیگزاگ توسط زون فیبوناچی در تحلیل سفارس شماره ۸ مشخص شده است که می تواند منطقه خرید ما محسوب شود البته با مشاهده ورود قوی خریداران بزرگ بازار. استاپ لاس تحلیل و تارگت موج E از دیامتریک نیز در تحلیل مشخص شده است.
نکات مهم :
ترید مناسب مستلزم رعایت سه پارامتر حد ضرر، نقطه ورود مناسب و پیگیری سهم تا رسیدن به تارگت های مشخص شده بر اساس تحلیل می باشد. بدیهی است عدم رعایت این موارد معامله گر را در ریسک بیشتر قرار خواهد داد. حد ضرر تحلیل ۱۳ درصد و حد سود حدود ۸۵ درصد می باشد. بنابراین ریوارد به ریسک این پوزیشن بسیار عالی می باشد.