سلام دوستان. در این مطلب قصد داریم بررسی دیگری از سهم گروه صنعتی بوتان با نماد بورسی لبوتان را خدمتتان ارائه دهیم. البته پیش از اینکه تحلیل لبوتان شماره ۴ را خدمتتان ارائه دهیم ، ابتدا اجازه دهید نتیجه ی تحلیل شماره ۳ لبوتان را خدمتتان عرض کنیم. اگر تحلیل شماره ۳ لبوتان را مشاهده نکرده اید می توانید با کلیک بر روی این لینک آنرا مشاهده کنید.
نتیجه تحلیل شماره ۳ لبوتان
اگر تحلیل شماره ۳ لبوتان را مشاهده بفرمایید ، در آن تحلیل انتظار داشتیم سهم صعودی را تا حوالی قیمت ۴۹۹ تومان داشته باشد تا موج D از مثلث فرضی ما را شکل دهد و سپس راهی ساخت موج E از مثلث شود. سهم مشابه روند مذکور حرکت کرد اما شدتی که در موج D مثلث انتظار داشتیم را تمام و کمال به نمایش نگذاشت و تا ۴۵۴ تومان بیشتر رشد نکرد. و از طرفی انتظار داشتیم موج E حرکتی فرسایشی تر باشد که این مهم نیز برآورده نشده است.
ما در تحلیل قبل به سود خوبی (حدود ۴۰ درصد) دست یافتیم اما موضوعاتی که بدان اشاره کردیم نشان داد که تجمیع امواج بدان شکل دارای اشکال می باشد و علائمی که مبنی بر اتمام یک مثلث باشد رخ نداد. لذا با بررسی های انجام شده به تجمیع بهتری دست یافتیم که در این نوشته تقدیم حضورتان خواهد شد. فراموش نکنید که روش نئوویو فقط یک روش برای لیبل گذاری نیست ، بلکه همواره پارامترهای قیمتی ، زمانی و مومنتومی چارت را مورد بررسی قرار می دهیم تا ببینیم الگویی که مد نظر ماست را تایید می کند یا خیر.
تحلیل لبوتان شماره ۴ :
همانطور که عرض شد در تحلیل لبوتان شماره ۴ تجدید نظری در تجمع امواج چارت این سهم کرده ایم. در حال حاضر بر اساس قوانین نئوویو برای اشل بلند مدت این سهم یک الگوی فلت (Flat) را متصور هستیم که با لیبل های ABC مشکی و درون دایره در چارت مشاهده می شود. اگر یک پله پایین تر رویم موج B این فلت را خواهید دید که تحت عنوان یک الگوی دیامتریک (Diametric) کانال بندی شده است و مشاهده می شود که طبق تصور ما هم اکنون درون موج F از این الگو هستیم. که باز هم اگر یک پله پایین تر رویم مشاهده می کنید که موج F در قالب یک مثلث انقباضی غیر عادی (Irregular Contracting Triangle) لیبل گذاری شده است که ما درون موج D از آن قرار داریم.
اگر موج D از این مثلث را یک فلت در نظر بگیریم (به شرطی که موج c آن ساختار شتابدار پیدا کند) پس ما هم اکنون درون موج c آن هستیم و تارگت این موج ، که تارگت کوتاه مدتی این تحلیل به شمار می رود می تواند حوالی عدد ۴۰۰ تا ۴۳۰ تومان باشد که در تصویر ما برای جلوگیری از شلوغ شدن تحلیل به یک فیبو با عدد ۴۲۲ تومان اکتفا کرده ایم.
پر واضح است که پس از تکمیل موج D مثلث انقباضی نمایش داده شده ، موج E از مثلث را خواهیم داشت که یک موج نزولی است و پس از آن وارد موج G از دیامتریکی خواهیم شد که موج B از فلت بلند مدت می باشد. تارگت نرمال برای موج G دیامتریک حوالی ۵۸۸ تا ۶۷۷ تومان می باشد که در تصویر با فیبوی قرمز رنگ نشان داده شده است.
جمع بندی :
بر اساس مفاهیمی که در تحلیل لبوتان شماره ۴ اشاره کردیم این سهم در حال حاضر در موقعیت صعود قرار دارد و برای این صعود دو تارگت کوتاه مدت و میان مدت ارائه شد که معامله گران بسته به نوع نگرششان به بازار و نحوه مدیریت معاملاتشان (بلند مدتی یا کوتاه مدتی) می توانند نسبت به هر کدام از این تارگت ها اقدام به پوزیشن گیری کنند.
حد ضرر تحلیل ۳۲۰ تومان می باشد. با توجه به این حد ضرر ریوارد به ریسک ترید کوتاه مدت ۱ به ۱ و بلند مدت ۵٫۵ به ۱ می باشد.
امکان داره دوباره برای این سهم تحلیل بدهید؟
با سلام ، ایا فیبوی زمانی خاصی برای حرکت سهم وجود داره ؟
سلام. سهم کم کم به محدوده زمانیش نزدیک شده. از هفته آینده میتونیم روی حرکت سهم حساب کنیم.